Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
Page 15 of 23
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Re: Trump novi predsjednik!!! Čestitike!!!!
žilavi smo..promislit će dvaput dok ne zagrizuprckov wrote:gluvo bilomaggie13 wrote:pojest će nas..prckov wrote:bjezmo megimaggie13 wrote:prckov wrote:
I rusija 450
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Bio bi red.marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)udba wrote:Šta će bit s Plenkijem? Da mijenjamo potpise? Hoćel bit jedan ili nijedan?Eva wrote:Ehhh
mičemo plenkija, stavljamo hasu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Skoro uvek dobro je prava mera. Uvek je kao i - nikad. utopija.maggie13 wrote:Oni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikakodzango wrote:Megi je naša. Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.prckov wrote:bjezmo megimaggie13 wrote:prckov wrote:
I rusija 450
- G. Pigault Lebrun
Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.maggie13 wrote:Nisam pitala čija nisam-dzango wrote:Nisi Ramina.maggie13 wrote:Koja sam ja?dzango wrote:I Megi.maggie13 wrote:
Zato i kažem, imaj vjere..dzango wrote:Skoro uvek dobro je prava mera. Uvek je kao i - nikad. utopija.maggie13 wrote:Oni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikakodzango wrote:Megi je naša. Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.prckov wrote:bjezmo megimaggie13 wrote:
- G. Pigault Lebrun
2014-04-12
To prvo znam..dzango wrote:Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.maggie13 wrote:Nisam pitala čija nisam-dzango wrote:Nisi Ramina.maggie13 wrote:Koja sam ja?dzango wrote:
I Megi.
2014-04-12
marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)udba wrote:Šta će bit s Plenkijem? Da mijenjamo potpise? Hoćel bit jedan ili nijedan?Eva wrote:Ehhh
mičemo plenkija, stavljamo hasu
BBC: Pet promena
Svoju kampanju, republikanac je započeo pretnjama da će deportovati 11 miliona ljudi, da će stvoriti zid na granici sa Meksikom, kao i da će zabraniti dolazak muslimana u SAD.
Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?maggie13 wrote:To prvo znam..dzango wrote:Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.maggie13 wrote:Nisam pitala čija nisam-dzango wrote:Nisi Ramina.maggie13 wrote:
Koja sam ja?
Smijem se..dzango wrote:Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?maggie13 wrote:To prvo znam..dzango wrote:Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.maggie13 wrote:Nisam pitala čija nisam-dzango wrote:
Nisi Ramina.
2014-04-12
Naša si. Znao sam.maggie13 wrote:Smijem se..dzango wrote:Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?maggie13 wrote:To prvo znam..dzango wrote:Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.maggie13 wrote:
Nisam pitala čija nisam-
udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)udba wrote:
Šta će bit s Plenkijem? Da mijenjamo potpise? Hoćel bit jedan ili nijedan?
mičemo plenkija, stavljamo hasuBBC: Pet promena
Svoju kampanju, republikanac je započeo pretnjama da će deportovati 11 miliona ljudi, da će stvoriti zid na granici sa Meksikom, kao i da će zabraniti dolazak muslimana u SAD.
Zid na granici sa Meksikom već odavno postoji.
Guest- Guest
kuku,dan zalosti za demokratiju moje saucesce
2014-04-14
Ti bi mene svojatao, ja sam ti samo svoja..pecccdzango wrote:Naša si. Znao sam.maggie13 wrote:Smijem se..dzango wrote:Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?maggie13 wrote:To prvo znam..dzango wrote:
Moraš da znaš čija nisi, da bi znala čija jesi.
2014-04-12
maggie13 wrote:Oni koji o ženama uvijek dobro govore, ne poznaju ih dovoljno. Oni koji o njima samo loše govore, ne poznaju ih nikakodzango wrote:Megi je naša. Ćud je ženska smiješna rabota! Ne zna žena ko je kakve vjere, stotinu će promijenit vjera da učini što joj srce žudi.prckov wrote:bjezmo megimaggie13 wrote:prckov wrote:
I rusija 450
- G. Pigault Lebrun
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Ja bi tebe. Doduše, ja nisam sav svoj.maggie13 wrote:Ti bi mene svojatao, ja sam ti samo svoja..pecccdzango wrote:Naša si. Znao sam.maggie13 wrote:Smijem se..dzango wrote:Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?maggie13 wrote:
To prvo znam..
Haso je Hrvat i katolik, njega se to ne pika.udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)udba wrote:
Šta će bit s Plenkijem? Da mijenjamo potpise? Hoćel bit jedan ili nijedan?
Guest- Guest
Slika br. 2:Eva wrote:Haso je Hrvat i katolik, njega se to ne pika.udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:
Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)
Haso će mu biti partner.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ja mislio - Balija.Eva wrote:Haso je Hrvat i katolik, njega se to ne pika.udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?Eva wrote:
Plenki ide dalje, nije kontaminiran:)
Trump nije gay.Eroo wrote:Slika br. 2:Eva wrote:Haso je Hrvat i katolik, njega se to ne pika.udba wrote:marcellus wrote:udba wrote:
Buzin će ostat isti? Onaj koji je maknuo Karamarka? On nema veze s Uošingtenom?
Haso će mu biti partner.
Guest- Guest
Ti bi mene spasio..znala sam da si gentleman..dzango wrote:Ja bi tebe. Doduše, ja nisam sav svoj.maggie13 wrote:Ti bi mene svojatao, ja sam ti samo svoja..pecccdzango wrote:Naša si. Znao sam.maggie13 wrote:Smijem se..dzango wrote:
Znaćemo lako i ovo drugo. Raduješ li se pobedi Trampa ili si tužna?
Da, vjerojatno nisi..vjerovat ću ti na riječ--
2014-04-12
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:634177-AMERIKA-U-SOKU-Trampovi-biraci-slave-simpatizeri-Hilari-Klinton-u-suzama-i-neverici-FOTO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 15 of 23 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23
Similar topics
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
» novi predsjednik argentine javier milei...
» Predsjednik Trump stao iza Assangea
» Jakov Kitarović novi predsjednik
» Predsjednik Trump piša po demokratskim kandidatima...
Page 15 of 23