juesej izbori - praćenje rezultata
Page 12 of 49
Page 12 of 49 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 30 ... 49
Re: juesej izbori - praćenje rezultata
Pozdrac sveče...No, nisam mislio na to ulaženje...hehehehehehehehehehehehhehehehebogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:Ne znam srpski.Starhemberg wrote:
Kad si pismen, nema zabune ni s jednim :)
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Lijepo sroceno, za prilagodjeni program cista trojka:)red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:Ne znam srpski.Starhemberg wrote:Kad si pismen, nema zabune ni s jednim :)red wolf wrote:
Jesi li usporedio kako je u tvom srpskom pritom?
dijagram-
2015-08-09
Godi ti egu zar ne?...Pitanje je, pa kako biti novinar u Hrvatskoj danas?...hahahahahahahahahahahahahahahamarcellus wrote:Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:
Ne znam srpski.
red wolf-
2016-02-10
Sjeti me se ponekad.marcellus wrote:dva brata wrote:ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
ja za sad na bloku imam samo longija i crvenog
Imam ja pun kuraz toga na bloku al uglanom nekih klonova. Red wolf mi je odavno na bloku al ima ono za kliknit pokaži poruku pa onda kad mi ga se čita onda ga čitam. večeras mi ga se čita. Američki izbori su mi dosadni a rezultati su i onako u četri sata ujutro,
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne znam jesu dosadniji americki izbori ili rat u Siriji, Iraku i tim pripizdinama:)RayMabus wrote:Sjeti me se ponekad.marcellus wrote:dva brata wrote:ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
Imam ja pun kuraz toga na bloku al uglanom nekih klonova. Red wolf mi je odavno na bloku al ima ono za kliknit pokaži poruku pa onda kad mi ga se čita onda ga čitam. večeras mi ga se čita. Američki izbori su mi dosadni a rezultati su i onako u četri sata ujutro,
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:Sjeti me se ponekad.marcellus wrote:dva brata wrote:ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
a ponekad te kliknem da vidim što pišeš, al u principu si mi naporan
Trump i narod su dva pojma koja nemaju veze jedan s drugim. Slično ko i Illary.marcellus wrote:nego udba, što služba procjenjuje?
I što su američke kolege iz CIA poduzele da spriječe da narod, ovaj Trump, preuzme vlast u državi od bankara, vojnoindustrijskog kompleksa, pentagona, sveučilišnih "progresivnih" elita, etc itd
Stvar je ovakva, masoni su dogovorili da predsjednici moraju biti izabrani ovim redoslijedom:
- katolik (Kennedy)
- glumac (Reagan)
- crnac (Obama)
- žena (Illary)
- pas (Lassie)
- Srbin (Vučić)
- Trump (Trump)
znači Trump dobiva za 8 godina mandat. Taman prva Lady (Mađarica) ima danas 10 godina.
Što Šveđani kažu bilo kako bilo, bilo Tromp bilo Illari zabava je zagarntirana, we r gonna have a-lotta fun
Manje je bitno kako će glasat Mesečusec, Juta, Ohajo, Vajoming, Nju Džrzi, Seauf Keralajna, Kelifornia, Roud Airlend, Penzluenia, Mizuri, i Darkwood.
usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:Ne znam srpski.Starhemberg wrote:
Kad si pismen, nema zabune ni s jednim :)
il sam nes krivo razumijo :D
Eeee,na drugo mi ne pada napamet...po ugledu na stare dobre mornare u svakoj luci imam jednu ljubav..dobro,curu ,koju tu i tamo malo pomognem,a kad dojdem,imam docek dostojan Kreza..i sve sto po tom slijedi..red wolf wrote:Pozdrac sveče...No, nisam mislio na to ulaženje...hehehehehehehehehehehehhehehehebogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:
Ne znam srpski.
Guest- Guest
E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)red wolf wrote:
Ne znam srpski.
Guest- Guest
Ma on potajno želi da mu uđe netko u guzu....bogomdani wrote:E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:
Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)
red wolf-
2016-02-10
ajte,nemojte coporativno napadati Ezeka,ipak je on naš..
Guest- Guest
kgba, sve u istoj recenici i ulazenje i ezek i velkom, pa reko, konacno ce i ezeku pasti sex, kad ono nista, :Dbogomdani wrote:E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...Starhemberg wrote:
Ne znaš ni hrvatski pa drugima to zamjeraš...ili zamijeraš, po tvom. :)
kaki si ti njemacki liberal tctctc, ja bi ti odma dao kurs u ameriki kod kilari
Dobro,dobro,mante vi vasic cupavih odvratnih guzica....fuuu..!!!! kud upadoh vamo???red wolf wrote:Ma on potajno želi da mu uđe netko u guzu....bogomdani wrote:E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..red wolf wrote:
Nisam sveznajuć...Ušao sam u ovo tijelo koje je Hrvat...Nisam savršen...
ajd malo da sperem los okus u grlu..
ova je za Menea a vi se e-pte...
Guest- Guest
I ja bih prijatelju....bogomdani wrote:Dobro,dobro,mante vi vasic cupavih odvratnih guzica....fuuu..!!!! kud upadoh vamo???red wolf wrote:Ma on potajno želi da mu uđe netko u guzu....bogomdani wrote:E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:usao bi i ezeku, usputbogomdani wrote:
sad.,,,tu i ja tamo udjem u koje tijelo,ali su to Hrvatice...preferiram zene..usput..welcume Ezeku..
red wolf-
2016-02-10
Ja sam i sam sebi naporan tako da te savršeno razumjem.marcellus wrote:RayMabus wrote:Sjeti me se ponekad.marcellus wrote:dva brata wrote:ala moran i tebe stavit na block, zaspama si temu sa 5 stranice spama i trolanja
a ponekad te kliknem da vidim što pišeš, al u principu si mi naporan
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ka ga bogami ne napadam, malo ga zajebajem i to je to, i ako je vas nije moj, ziher nije iz plemenabogomdani wrote:ajte,nemojte coporativno napadati Ezeka,ipak je on naš..
Winter is coming-
2014-04-14
Ezeku,ne moze ..ti imas zenu...opojno opci sa njom do kraja zivota...E vis kako te je zaebala..??red wolf wrote:I ja bih prijatelju....bogomdani wrote:Dobro,dobro,mante vi vasic cupavih odvratnih guzica....fuuu..!!!! kud upadoh vamo???red wolf wrote:Ma on potajno želi da mu uđe netko u guzu....bogomdani wrote:E krivo si razumio zlobničeLeviathan2 wrote:
usao bi i ezeku, usput
Guest- Guest
Kad ti ne želim puniti guzu...Leviathan2 wrote:ka ga bogami ne napadam, malo ga zajebajem i to je to, i ako je vas nije moj, ziher nije iz plemenabogomdani wrote:ajte,nemojte coporativno napadati Ezeka,ipak je on naš..
red wolf-
2016-02-10
2014-04-14
Page 12 of 49 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 30 ... 49
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» DEUR: Predsjednica se uključuje u praćenje slučaja Šantić!
» U HDZ-u je zavladao šok nakon rezultata
» PREDVIDJANJA REZULTATA IZBORA
Page 12 of 49