Završeni izbori u Americi...
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Završeni izbori u Americi...
evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Hilary će bit predsjednica, što je za svijet mnogo lošije ali teško može Donald protiv sve te mašinerije žena je cijeli svoj vijek po državnim institucijama iza sebe ima infrastrukturu, sumnjam da će mu dopustiti da postane predsjenik...
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
ne znam ali znam tko će pobjediti. hilary.Noor wrote:ko vodi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:Izdanje Newsweeka je već u knjižarama, samo još nije u prodaji... čekaju do sutra.
Biće znaju nešto što drugi još ne znaju.
Ma, zapravo, znaju
jel namjerno oli nepostivanje inteligencije svoje ciljane publike ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kaja wrote:ne znam ali znam tko će pobjediti. hilary.Noor wrote:ko vodi?
asila će podivljat.
Guest- Guest
Noor wrote:ko vodi?
Namještena utakmica, dosadno.
crvenkasti-
2014-04-17
a jbg, on nije baš realan.Noor wrote:kaja wrote:ne znam ali znam tko će pobjediti. hilary.Noor wrote:ko vodi?
asila će podivljat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vranjo je prekasno poradio na stylingu.udba wrote:Ko bi reko da je prošo već kuorder of senčjuri.
Guest- Guest
Šta su i Trompu namjestili izbore?debotoijusto wrote:marcellus wrote:Izdanje Newsweeka je već u knjižarama, samo još nije u prodaji... čekaju do sutra.
Ma, zapravo, znaju
Statije... Valjda oni tu u Hrvatskoj znaju to bolje od tebe koji zivis tamo.Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
Guest- Guest
debotoijusto wrote:marcellus wrote:Izdanje Newsweeka je već u knjižarama, samo još nije u prodaji... čekaju do sutra.
Ma, zapravo, znaju
Guest- Guest
pa da,svasta covjek tu moze nauciti npr saznao sam da su izbori zavrsili i prije nego sto su poceliMirko&Slavko wrote:Statije... Valjda oni tu u Hrvatskoj znaju to bolje od tebe koji zivis tamo.Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
2014-04-14
Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
Zar četnici u Americi imaju pravo glasat?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
Zar četnici u Americi imaju pravo glasat?
da, slobodno ideš.
Guest- Guest
aeWinter is coming wrote:pa da,svasta covjek tu moze nauciti npr saznao sam da su izbori zavrsili i prije nego sto su poceliMirko&Slavko wrote:Statije... Valjda oni tu u Hrvatskoj znaju to bolje od tebe koji zivis tamo.Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.Winter is coming wrote:pokrao izbore pa se bacio na trazenje oruzja za masovno unistavanje u iraku
Guest- Guest
Mirko&Slavko wrote:aeWinter is coming wrote:pa da,svasta covjek tu moze nauciti npr saznao sam da su izbori zavrsili i prije nego sto su poceliMirko&Slavko wrote:Statije... Valjda oni tu u Hrvatskoj znaju to bolje od tebe koji zivis tamo.Winter is coming wrote:evo upravo se vratio sa glasanja pa sad mogu nauciti od forumasa kako to zapravo idevili40 wrote:
nije ništa pokrao,takav je američki izborni zakon da se ne ide samo na puko prebrojavanje glasova.
2014-04-14
nije nepostivanje. to je namijenjeno ciljnoj grupi ViP pressMirko&Slavko wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:Izdanje Newsweeka je već u knjižarama, samo još nije u prodaji... čekaju do sutra.
Ma, zapravo, znaju
Guest- Guest
2014-04-14
Nisam mislio sve tri u isto vreme. Jednu po jednu.Noor wrote:dzango wrote:Ja bi Moniku Beluči. Šarliz Teron i En Hatavej.marcellus wrote:dzango wrote:Blagodeti zapadne demokratije. A [alju posmatrače na naše izbore i seru nam o napretku u dmokratskim procesima.marcellus wrote:
pobjednik je odlučen na višim instancama,
imate vučića na putu ste u nato i eu i ima da prekinete sve odnose s rusijom
to je demokracki napredak, šta bi ti još?
kako si skroman...:D
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ključni izbori za kontrolu senata u USA - izbori u Georgiji (važniji su ovi izbori u jednoj USA državi za senat nego svi izbori u RH)
» Goldstein je završeni srednjoškolac
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Vuchić u Americi
» Goldstein je završeni srednjoškolac
» Srbiji prijete prijevremeni parlamentarni izbori?Vučić i SNS prijete ako ne dobiju 128 glasova u parlamentu za Brnabić idu novi izbori
» Pelješki most u samom je finišu: Završeni radovi na površini i ispod mora
» Vuchić u Americi
Page 4 of 5