NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
pa, dobro, što si? reci već jednom, ničega se ne treba sramiti..
Guest- Guest
pa skrivaš ko zmija nogebogomdani wrote:bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
svako drugi i tko se ne srami, se svojom nacionalnošću ponosi
Guest- Guest
volim,Volim Ruse,super su..cure su im najboljeeeee..!!!
Guest- Guest
bogomdani wrote:volim,Volim Ruse,super su..cure su im najboljeeeee..!!!
znači to da si po najnovijem rus?
a, dobro
Guest- Guest
veliš nisi slaven.... a nisi ni židov, znači iskompleksirani musliman...bogomdani wrote:Mišamaš.jel si tood??jel se ljutkaš?
2015-08-08
ahhh,istina,no davno sam vec rekao,pa je bilo oke,dok sam podrzavao sranja koje profurava ova fasisticka grupacija,e cim sam vidio da rade nepravedno i stavom se usprotivio,odmah i instantno postah Srbin.. ,eto pogledaj ovaj topici Mišamašov i moj dijalog..Noor wrote:pa skrivaš ko zmija nogebogomdani wrote:bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
Sve na sto on upucuje je jednoumlje,bez razmisljanja,promisljanja,samo slijepu poslusnost vanjskim Upraviteljima..
suprotno tome je prijetnja konc logorima,umorstvima,dolascima-po,i tako....
Kujic,ista taktika koju su ustase primjenjivali i tijekom ww2,tko ih ne podrzava neprijatelje je i metak u glavu...Puno je i hrvata bilo tako naebalo,jerbo su ih ovakvi smradovi proglasili izdajnicima,jer se ljudi nisu slagali sa ratnohuskackom taktikom..deze vu...
Guest- Guest
...et vidis Noor?,postah i Khozoep..michaellcmacha wrote:veliš nisi slaven.... a nisi ni židov, znači iskompleksirani musliman...bogomdani wrote:Mišamaš.jel si tood??jel se ljutkaš?
Guest- Guest
nisam,ali ih lajkam.. ..tko moze osporiti preavo na ljubav??Noor wrote:bogomdani wrote:volim,Volim Ruse,super su..cure su im najboljeeeee..!!!
znači to da si po najnovijem rus?
a, dobro
Guest- Guest
bogomdani wrote:ahhh,istina,no davno sam vec rekao,pa je bilo oke,dok sam podrzavao sranja koje profurava ova fasisticka grupacija,e cim sam vidio da rade nepravedno i stavom se usprotivio,odmah i instantno postah Srbin.. ,eto pogledaj ovaj topici Mišamašov i moj dijalog..Noor wrote:pa skrivaš ko zmija nogebogomdani wrote:bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
Sve na sto on upucuje je jednoumlje,bez razmisljanja,promisljanja,samo slijepu poslusnost vanjskim Upraviteljima..
Kujic,ista taktika koju su ustase primjenjivali i tijekom ww2,tko ih ne podrzava neprijatelje je i metak u glavu...Puno je i hrvata bilo tako naebalo,jerbo su ih ovakvi smradovi proglasili izdajnicima,jer se ljudi nisu slagali sa ratnohuskackom taktikom..deze vu...
ček, šta si onda..srbin ili rus na kraju? :))
Guest- Guest
po najnovijem Mišamašovom-musliman....etoc na..!!Noor wrote:bogomdani wrote:ahhh,istina,no davno sam vec rekao,pa je bilo oke,dok sam podrzavao sranja koje profurava ova fasisticka grupacija,e cim sam vidio da rade nepravedno i stavom se usprotivio,odmah i instantno postah Srbin.. ,eto pogledaj ovaj topici Mišamašov i moj dijalog..Noor wrote:pa skrivaš ko zmija nogebogomdani wrote:bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:
ček, šta si onda..srbin ili rus na kraju? :))
Guest- Guest
srborus...:)))
2015-08-08
Mišamaš se ponasa identicno kao i ova moja Slavonka,sa kojom se lokalno volum...čangrizava,vjecito nes zapitkuje,ispipava moju lojalnost,ako nije nes po njenom ukusu,onda je varam sa drugom...
Noor,mislis da me Mišamaš u biti jako voli,pa se ponasa tako neracionalno??
Noor,mislis da me Mišamaš u biti jako voli,pa se ponasa tako neracionalno??
Guest- Guest
.....bogomdani po onom..okle mi zena otud i ja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne kuzite vi Fuk..ja samo molim Boga za Mir,a dao Bog da vi uvidite sto veliki igraci rade i ne da te se namamiti na te igre ratne igre..vuksadinare wrote:.....bogomdani po onom..okle mi zena otud i ja
Guest- Guest
aj ne seri.... izdavao si se za židova dok te pravi židov, skupa s onom dronfuljom nije razalatio.... nakon tog te nije bilo dvije godine na forumu, dolazio si ti ali samo da škicaš iz prikrajka jer te bilo sramota kakvu je budalu od tebe i od nje napravio.... zasigurno ste zajedno i sudjelovali i u prijavljivanju i šta sve ne... poslije si se vratio i krenuo ulizivat se svima i svakom, ali si uredovno dobijao odfak, pa si se prikrpio ovoj ekipi koja svršava na rusiju.... uglavnom nebitno je i ko si i što si.... klasičan ološ koji će se prodati za siću i biti što god treba..... aj odi žderat i lokat majmune jedan nepodojeni.... ;):)))
2015-08-08
Valja zderat..kad vas uhvati euforija radi isporucenih 20 letecih masina ili kamiona,izidjite na svoje dvoriste,i pogledajte oko sebe..pogledajte susjede,obitelj,i razmislite,jel uopce treba ratnu opciju podrzavati...
Odhebati vŽelike igrace i njihove ratne igre na tudjoj ledini..
Odhebati vŽelike igrace i njihove ratne igre na tudjoj ledini..
Guest- Guest
je je, ja vas baš obožavam, de samo nek se uzjebe to sve oko nas pa ćeš vidjet koliko vas volim,,, u stvari neš ništa vidjet.... :))
2015-08-08
Isti moja Slavonka..a na kraju mi uvijek dade guze...michaellcmacha wrote:aj ne seri.... izdavao si se za židova dok te pravi židov, skupa s onom dronfuljom nije razalatio.... nakon tog te nije bilo dvije godine na forumu, dolazio si ti ali samo da škicaš iz prikrajka jer te bilo sramota kakvu je budalu od tebe i od nje napravio.... zasigurno ste zajedno i sudjelovali i u prijavljivanju i šta sve ne... poslije si se vratio i krenuo ulizivat se svima i svakom, ali si uredovno dobijao odfak, pa si se prikrpio ovoj ekipi koja svršava na rusiju.... uglavnom nebitno je i ko si i što si.... klasičan ološ koji će se prodati za siću i biti što god treba..... aj odi žderat i lokat majmune jedan nepodojeni.... ;):)))
Guest- Guest
bit ćeš ti i hrvat samo ako ti tamo oni tvoji progledaju kroz prste ko onomad kad su te pokrivali da ne zagnojiš.... ;):))))bogomdani wrote:Isti moja Slavonka..a na kraju mi uvijek dade guze...michaellcmacha wrote:aj ne seri.... izdavao si se za židova dok te pravi židov, skupa s onom dronfuljom nije razalatio.... nakon tog te nije bilo dvije godine na forumu, dolazio si ti ali samo da škicaš iz prikrajka jer te bilo sramota kakvu je budalu od tebe i od nje napravio.... zasigurno ste zajedno i sudjelovali i u prijavljivanju i šta sve ne... poslije si se vratio i krenuo ulizivat se svima i svakom, ali si uredovno dobijao odfak, pa si se prikrpio ovoj ekipi koja svršava na rusiju.... uglavnom nebitno je i ko si i što si.... klasičan ološ koji će se prodati za siću i biti što god treba..... aj odi žderat i lokat majmune jedan nepodojeni.... ;):)))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma kog ti volis,ti si pseto rata,okrvavljenih zuba..naletao sam nakon rata na slicne..ali znas sto..ipak se kao picke sklanjaju u stranu..michaellcmacha wrote:je je, ja vas baš obožavam, de samo nek se uzjebe to sve oko nas pa ćeš vidjet koliko vas volim,,, u stvari neš ništa vidjet.... :))
i opet koga to nas...??sav si nejasan..
Guest- Guest
e necu bas..michaellcmacha wrote:bit ćeš ti i hrvat samo ako ti tamo oni tvoji progledaju kroz prste ko onomad kad su te pokrivali da ne zagnojiš.... ;):))))bogomdani wrote:Isti moja Slavonka..a na kraju mi uvijek dade guze...michaellcmacha wrote:aj ne seri.... izdavao si se za židova dok te pravi židov, skupa s onom dronfuljom nije razalatio.... nakon tog te nije bilo dvije godine na forumu, dolazio si ti ali samo da škicaš iz prikrajka jer te bilo sramota kakvu je budalu od tebe i od nje napravio.... zasigurno ste zajedno i sudjelovali i u prijavljivanju i šta sve ne... poslije si se vratio i krenuo ulizivat se svima i svakom, ali si uredovno dobijao odfak, pa si se prikrpio ovoj ekipi koja svršava na rusiju.... uglavnom nebitno je i ko si i što si.... klasičan ološ koji će se prodati za siću i biti što god treba..... aj odi žderat i lokat majmune jedan nepodojeni.... ;):)))
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 13 of 14