NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
ti si glup da to boli.... alo kretenčino.... jel imaš ti izbor... odi jebo te bog blentava di ti je bolje i gdje misliš da ćeš se osjećati sigurnije makar i u rusiju.... ovdje ukoliko bude sranja budi uvjeren da se nećeš provesti dobro što je i sasvim normalno i za očekivati s obzirom na to komu naginješ....bogomdani wrote:ero,vidimo mi suptilna podmetanja i manifestacije zapadne ratnohuskacke politike..ovo je samo odgovor...Eroo wrote:bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak neceStanojko wrote:
Sta je ozbiljno u ovoj temi. To rusi skenjaju za 2 dana...
Ono sto je receno,je cinjnica da ce Rusi padati u milijunima,kako su i padali ali su isli dalje ,sve dok zmiji nis uglavu smrskali..
Koliko AMera treba pognojiti..10 100 1000,da krenu nemiri u americi i protesti?'
Ubrzati rat i ustedjeti zrtve njukovima,nece ici,nije Rusija Japan,pa da se po njemu bomba njukovima,a sam ostane na nogama...
Ovdje još nisi vidio foto NATO-vih njukova, a svako malo vidimo ruske...ovakve, onakve...
Vi ste oni koji prijete njukovima i ne znam koječime.
Vama je do uništenja svijeta, a ne nama koji smo u NATO i za NATO:
No, njukanja neće biti jer nitko za to nema mandat. Samo uvrnuti mozgovi mgu o tome razmišljati
i za takav rat navijati. Pregledaj temu o Rusiji i rusofilima, pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
No, ne uzbuđujem se ja zbog toga. I da, jesmo u NATO-u i za NATO. Mi nikad ne ostavljamo saveznike na cjedilu.
To je do karaktera...
Demoniziranje Rusije je bilo i tijekom ww2,pa ne cudi niti danas..cudi me iskonski sto neki nemaju mozga,nego kao zombiji samo slijede nametnuto..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
on je budala kakvu se rijetko gdje može sresti.... valjda računa na tu činjenicu pa misli proć loss...Eroo wrote:Logično je da se potencijalna peta kolona neutralizira u slučaju rata.
Zaleđe mora biti čisto.
Sveto, meni nije jasno šta ti nije jasno? Stvarno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
"..do Beograda valjda neće da dođu.." jel tako zborio? Tako i bi. Šešelj je uz Epikura jedan od najvećih vizionara na ovim prostorima. A kad smo kod toga "kud ćete vi", ne znam..... Roterdam ili možda skroz preko bare za Kanadu, ukinuli su nam vize, ima već neko vrijeme.vuksadinare wrote:a sto ako rusi izgube?.sto onda.?..kuda ce te vi?.ja znam dicu..kako je jednom zborio seselj u benkovcu
hajde neki normalan za spiku...dakle,razlicito misljenje i poticanje MIRA ne potpada u 6 kolonu..logicno,.naglasiti brutalnost Rusije i njenog naoruzanja,kao i sposobnost vodjenja dugotrajnog rata,je samo,dodatak da se sve stvar bolje shvate i dovedu u kontekst..Eroo wrote:Logično je da se potencijalna peta kolona neutralizira u slučaju rata.
Zaleđe mora biti čisto.
E sad..rusi na vjezbi u srbiji uznemirujuce,ali prije toga,vjezbe i filanje americkog oruzja u poljskoj..
Kako se shvacate,da kao marionete gutate prilicno ociglednu namjestaljku..???
Jel bolje Rusiju potcijeniti??..Pa pitajmo one tamo doli ISIS-ovce,koje ovi polako ali temeljito ciste.
Idiotski mi je bilo koga potcjenjivati,jerbo to znaci dati prednost neprijatelju..
Srbi mogu nes reci o brutalnosti Rusa potkraj ww2 i sto su dozivljavali od njih..
dakle,ja kazem da je 6ta kolona oni koji zamagljuju pravu situaciju i guraju feuropu sve blize sukobu...a vjeruj mi,Ero,ti i takvi poput Mihe ste prilicno rijetki..malo procitaj komentare po tom pitanju po forumima...mozda upravo se pociti onaj dio koji zastupa americku huskacku poziciju...Po americkim novinama,Rusi samo sto nisu poharali cijelu jevernu zonu..evo,sad ce...!!!
Guest- Guest
evo jos jednog iz klase superoptimist koji vjeruje da rusa ne metak nego raketa nece... ...a kam bus ti udba brisal ak rat pocne i ak ruje budu pusileudba wrote:"..do Beograda valjda neće da dođu.." jel tako zborio? Tako i bi. Šešelj je uz Epikura jedan od najvećih vizionara na ovim prostorima. A kad smo kod toga "kud ćete vi", ne znam..... Roterdam ili možda skroz preko bare za Kanadu, ukinuli su nam vize, ima već neko vrijeme.vuksadinare wrote:a sto ako rusi izgube?.sto onda.?..kuda ce te vi?.ja znam dicu..kako je jednom zborio seselj u benkovcu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eto sad je on ljut..pa boli te kurac sto ce se meni dogoditi?..krepem krepem..michaellcmacha wrote:ti si glup da to boli.... alo kretenčino.... jel imaš ti izbor... odi jebo te bog blentava di ti je bolje i gdje misliš da ćeš se osjećati sigurnije makar i u rusiju.... ovdje ukoliko bude sranja budi uvjeren da se nećeš provesti dobro što je i sasvim normalno i za očekivati s obzirom na to komu naginješ....bogomdani wrote:ero,vidimo mi suptilna podmetanja i manifestacije zapadne ratnohuskacke politike..ovo je samo odgovor...Eroo wrote:bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:
evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak nece
Ono sto je receno,je cinjnica da ce Rusi padati u milijunima,kako su i padali ali su isli dalje ,sve dok zmiji nis uglavu smrskali..
Koliko AMera treba pognojiti..10 100 1000,da krenu nemiri u americi i protesti?'
Ubrzati rat i ustedjeti zrtve njukovima,nece ici,nije Rusija Japan,pa da se po njemu bomba njukovima,a sam ostane na nogama...
Ovdje još nisi vidio foto NATO-vih njukova, a svako malo vidimo ruske...ovakve, onakve...
Vi ste oni koji prijete njukovima i ne znam koječime.
Vama je do uništenja svijeta, a ne nama koji smo u NATO i za NATO:
No, njukanja neće biti jer nitko za to nema mandat. Samo uvrnuti mozgovi mgu o tome razmišljati
i za takav rat navijati. Pregledaj temu o Rusiji i rusofilima, pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
No, ne uzbuđujem se ja zbog toga. I da, jesmo u NATO-u i za NATO. Mi nikad ne ostavljamo saveznike na cjedilu.
To je do karaktera...
Demoniziranje Rusije je bilo i tijekom ww2,pa ne cudi niti danas..cudi me iskonski sto neki nemaju mozga,nego kao zombiji samo slijede nametnuto..
Guest- Guest
samo se ti uzdaj da su rijetki ti koji te nisu prokužili... džaba ti sad izvlačenje... ne prolazi ti ta izmicai shema.... kad zagrmi po tebe se među prvima dolazi.... jebiga sory al nećeš imat sreće.... ;)
2015-08-08
Uostalom Ameri kad ratuju bilo gdje,doma su velike demonstracije..6 ta kolona..aj dont tink so..
Guest- Guest
bogomdani wrote:hajde neki normalan za spiku...dakle,razlicito misljenje i poticanje MIRA ne potpada u 6 kolonu..logicno,.naglasiti brutalnost Rusije i njenog naoruzanja,kao i sposobnost vodjenja dugotrajnog rata,je samo,dodatak da se sve stvar bolje shvate i dovedu u kontekst..Eroo wrote:Logično je da se potencijalna peta kolona neutralizira u slučaju rata.
Zaleđe mora biti čisto.
E sad..rusi na vjezbi u srbiji uznemirujuce,ali prije toga,vjezbe i filanje americkog oruzja u poljskoj..
Jel bolje Rusiju potcijeniti??..Pa pitajmo one tamo doli ISIS-ovce,koje ovi polako ali temeljito ciste.
Idiotski mi je bilo koga potcjenjivati,jerbo to znaci dati prednost neprijatelju..
Srbi mogu nes reci o brutalnosti Rusa potkraj ww2 i sto su dozivljavali od njih..
dakle,ja kazem da je 6ta kolona oni koji zamagljuju pravu situaciju i guraju feuropu sve blize sukobu...a vjeruj mi,Ero,ti i takvi poput Mihe ste prilicno rijetki..malo procitaj komentare po tom pitanju po forumima...mozda upravo se pociti onaj dio koji zastupa americku huskacku poziciju...Po americkim novinama,Rusi samo sto nisu poharali cijelu jevernu zonu..evo,sad ce...!!!
Mi smo u NATO savezu i tu se nema ni što dodati ni što oduzeti.
Na dvije stlice se ne može sjediti. Mislim može, ali je to 100x gora opcija.
Jednom prevarant i lažov, uvijek prevarant i lažov. To je jednostavno tako.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ma oće Rusa metak, al problem je što hoće i tebe, a ti više nisi ko nekad, dok bi ti promijenio šaržer, repetiro, rastavio zatvarač kad zaglavi, nemereš više nosat 30 kila opreme ko nekad, a preciznost ti je samo sačmom 12-icom iz skraćene cijevi gađat kokoš za juhu na pet metara. Zato ja za Roterdam ili Kanadu, a kad se zemlja oslobodi vratim se ko Milanović,vuksadinare wrote:evo jos jednog iz klase superoptimist koji vjeruje da rusa ne metak nego raketa nece... ...a kam bus ti udba brisal ak rat pocne i ak ruje budu pusileudba wrote:"..do Beograda valjda neće da dođu.." jel tako zborio? Tako i bi. Šešelj je uz Epikura jedan od najvećih vizionara na ovim prostorima. A kad smo kod toga "kud ćete vi", ne znam..... Roterdam ili možda skroz preko bare za Kanadu, ukinuli su nam vize, ima već neko vrijeme.vuksadinare wrote:a sto ako rusi izgube?.sto onda.?..kuda ce te vi?.ja znam dicu..kako je jednom zborio seselj u benkovcu
moram maknut ove koji su se vratili prije oslobođenja
Last edited by udba on 8/11/2016, 11:15; edited 1 time in total
buuuu..evo...sav strepim... ...michaellcmacha wrote:samo se ti uzdaj da su rijetki ti koji te nisu prokužili... džaba ti sad izvlačenje... ne prolazi ti ta izmicai shema.... kad zagrmi po tebe se među prvima dolazi.... jebiga sory al nećeš imat sreće.... ;)
Guest- Guest
Ajoj..koje ste vi isprane glave..interesantno samo ustaski nakot forsira tu 6 kolonu,ne normalni Hrvati,sva sretja u vecini..samo vi lajte..slobodno..Eroo wrote:bogomdani wrote:hajde neki normalan za spiku...dakle,razlicito misljenje i poticanje MIRA ne potpada u 6 kolonu..logicno,.naglasiti brutalnost Rusije i njenog naoruzanja,kao i sposobnost vodjenja dugotrajnog rata,je samo,dodatak da se sve stvar bolje shvate i dovedu u kontekst..Eroo wrote:Logično je da se potencijalna peta kolona neutralizira u slučaju rata.
Zaleđe mora biti čisto.
Mi smo u NATO savezu i tu se nema ni što dodati ni što oduzeti.
Na dvije stlice se ne može sjediti. Mislim može, ali je to 100x gora opcija.
Jednom prevarant i lažov, uvijek prevarant i lažov. To je jednostavno tako.
Guest- Guest
najbolje mi je kad se neki furaju na slavenstvo...a postoji dvije vrste slavenstva..oni koji pripadaju zapadnom krugu...i oni koji pripadaju istocnom pravoslavnom...odredite se...kojem krugu pripadate
2015-09-08
Fuk,u biti Slaveni su JEDNI i uglavnom na Istku..sto ste vi,ne bih znao reci...vuksadinare wrote:najbolje mi je kad se neki furaju na slavenstvo...a postoji dvije vrste slavenstva..oni koji pripadaju zapadnom krugu...i oni koji pripadaju istocnom pravoslavnom...odredite se...kojem krugu pripadate
Guest- Guest
uostalom ja niti nisam Slaven...
Guest- Guest
mi smo korjena iranskih...i ilirskih...bogomdani wrote:Fuk,u biti Slaveni su JEDNI i uglavnom na Istku..sto ste vi,ne bih znao reci...vuksadinare wrote:najbolje mi je kad se neki furaju na slavenstvo...a postoji dvije vrste slavenstva..oni koji pripadaju zapadnom krugu...i oni koji pripadaju istocnom pravoslavnom...odredite se...kojem krugu pripadate
2015-09-08
dobro,to vi odlucite....vuksadinare wrote:mi smo korjena iranskih...i ilirskih...bogomdani wrote:Fuk,u biti Slaveni su JEDNI i uglavnom na Istku..sto ste vi,ne bih znao reci...vuksadinare wrote:najbolje mi je kad se neki furaju na slavenstvo...a postoji dvije vrste slavenstva..oni koji pripadaju zapadnom krugu...i oni koji pripadaju istocnom pravoslavnom...odredite se...kojem krugu pripadate
Guest- Guest
Mišamaš.jel si tood??jel se ljutkaš?
Guest- Guest
e usretjili ste se bas sa tim Natojem..
Guest- Guest
bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
pa, dobro, što si? reci već jednom, ničega se ne treba sramiti..
Guest- Guest
bogomdani...zasto misis da se sramim??Noor wrote:bogomdani wrote:uostalom ja niti nisam Slaven...
pa, dobro, što si? reci već jednom, ničega se ne treba sramiti..
Guest- Guest
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 12 of 14