NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
Page 11 of 14
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: NATO digao 300.000 vojnika u stanje visoke pripravnosti
zabole te za ruse.. bolje ti je da misliš kako ćeš ti završiti....bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak neceStanojko wrote:Sta je ozbiljno u ovoj temi. To rusi skenjaju za 2 dana...Noor wrote:nemojte ozbiljnu temu pretvorit u cirkus....bando jedna
Ono sto je receno,je cinjnica da ce Rusi padati u milijunima,kako su i padali ali su isli dalje ,sve dok zmiji nis uglavu smrskali..
Koliko AMera treba pognojiti..10 100 1000,da krenu nemiri u americi i protesti?'
Ubrzati rat i ustedjeti zrtve njukovima,nece ici,nije Rusija Japan,pa da se po njemu bomba njukovima,a sam ostane na nogama...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hahahahaha..sto nas cini sretnim..??? Ono boldano...michaellcmacha wrote:a dobro živi bili pa vidjeli.... ja znam tko će mi biti meta ukoliko se zakuha, i neću sekunde dvojiti dali ju stresti ili ne....ti brslaj o tom kako su ti dragi rusi pa ćeš vidjet gdje ćeš završiti i ti i epikur i još tu pokoji blentavac....bogomdani wrote:cuj,ovo sam i cekao da izjavis,ono da vec prestanes izigravati nekog dobricu..Iste fraze su i borci nakon ww2 govorili svima drugima koji su suprotno mislili..Ti si malo zesci komjunisticki mentalni sklop,poput Staljinovog..michaellcmacha wrote:meni je uistinu žao, ali se previše ne zamaram s time jer sve ionako s vremenom dođe na svoje.... ako bude neke veće tarapane, a eto vi svi predmnijevate da će biti, onda će i biti kako sam rekao... vi svi koji ste se sami svrstali u petu kolonu podržavajući rusiju u tom nekom velikom ratu, ćete u najblažoj opciji završiti na prisilnom radu u nekom logoru....bogomdani wrote:Kad licemjerno seru,sve koji drugacije misle,proglasavaju 6.tom kolonom i slicno...meli bi cistili,ubijali sve sto drugacije zucne...zale sto nisu posao proveli do kraja i prizivaju ratove,da bi svoje zube okrvavljene u ratu,mogli nastaviti natapati krvlju,jerbo su potpuno disfunkcionalni da zive normalno u miru..to im nije TO..Ringo10 wrote:
E nek si im vala reko.
ali hajde,logori vam nisu,dakle strani,narocito dio oko Siska...imate prakse..no na kraju,zna se sto je bilo..noste me noge moje da vas ne poserem,sto bi Jehudi rekao..
Meni je osobno jako zanimljivo,kako ti mislis ,odnosno ne mislis,malo dublje u samoj materiji teme..Ono,bog te jebo,da ameri kazu,pozderi ghovno,tis ga pozderati,jer eto,u natou ste i moraju se komande slusati..jel ti imas svoj mozag,ono,jel imas moc razlucivanja dogadjaja??
Zanimljivo je kako neselektivno i bez mozdane aktivnosti gutate svu ratnu retoriku Amera,i propagandu koja ide uz to..
Pa samo kretenu nije jasno tko je tu pozitivan a tko negativan...Da nije Rusa,vec bi sranje bilo rasplamsano u turskoj,a -ISIS bi bio vec na vratima Europe..ostali se ukljucili da sacuvaju interese,bez Rusa,dali bi blagoslov pada Turske,kako je i bilo namjenjeno,pa i onaj drzavni udar...rusija amortizirala to zlo..sada Ameri pakiraju EUROPI,bog te yebo,jel ti to kuzis,ali ne,poslusno kao kakav dron,bez racoionalnog razmisljanja,slijedis sto amerri kazu..napose,u natoju ste,mozag off,noge i ruke,lock and loud...
No nebitno...
Rci cu ovo,Pametni,odnosno onikoji koriste mozag,sve vise uvidjaju da Rusija nije neprijatelj,dapace,i naravno da je podrzavaju..sVI osim Amera..Svabi se polako okrecu Rusiji,hvale Putina...
Malo vise je takvih,"za logore"...ta bolesna filozofija koja bi ljude drugacijeg misljenja potrpala u logore,je odavno izumrla..a relikti toga bi bas mogli tamo zavrsiti..
Da,Rusi su mi dragi,super su,najbolji,genijalni,a ti picko,neces nikom nametati i prijetiti nicim,jer drugacije misli,pomisli malo na siri demidž..nisam ti ja kukavni srbin,kad plijevim cupam i korijenje..i sjeme,,
Guest- Guest
Ma vidi ghovneta smrdljivog,on ce nekom prijetiti logorima,jer netanca po njegovom..smradu smrdljivi...tis govoriti jel se smiju ili ne smiju Rusi hvaliti....
samo kreni ,samo kreni...
samo kreni ,samo kreni...
Guest- Guest
Noor wrote:Stanojko wrote:Muskarci... :)
a di su?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
...pa lako za epikura...bogomdanog..oni ce pobjec na drugu stranu ako nasnjofaju da im tu prijeti opasnost...popravoslavit ce se...i to jeto..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
samo nemoj previše histerizirati.... ja sam ti lijepo pojasnio što te čeka ukoliko dođe do fajta.... vi ste stvarno glupi ko kurac.... pa naravno da će se ići u eliminaciju na ovaj ili onaj način svih poput tebe i epikura.... i naravno da ćeš biti legitimna meta majmune jedan neupereni....
2015-08-08
Kako me ljuti kad ljudi ne koriste mozag...
Guest- Guest
nek bježe.... ako stignu pobjeć....vuksadinare wrote:...pa lako za epikura...bogomdanog..oni ce pobjec na drugu stranu ako nasnjofaju da im tu prijeti opasnost...popravoslavit ce se...i to jeto..
2015-08-08
zajebaji se ti...kad ti marama dohvati tvoju ruskinju...i pred tobom...bogomdani wrote:aj ti u kurac..
2015-09-08
bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak neceStanojko wrote:Sta je ozbiljno u ovoj temi. To rusi skenjaju za 2 dana...Noor wrote:nemojte ozbiljnu temu pretvorit u cirkus....bando jedna
Ono sto je receno,je cinjnica da ce Rusi padati u milijunima,kako su i padali ali su isli dalje ,sve dok zmiji nis uglavu smrskali..
Koliko AMera treba pognojiti..10 100 1000,da krenu nemiri u americi i protesti?'
Ubrzati rat i ustedjeti zrtve njukovima,nece ici,nije Rusija Japan,pa da se po njemu bomba njukovima,a sam ostane na nogama...
Ovdje još nisi vidio foto NATO-vih njukova, a svako malo vidimo ruske...ovakve, onakve...
Vi ste oni koji prijete njukovima i ne znam koječime.
Vama je do uništenja svijeta, a ne nama koji smo u NATO i za NATO:
No, njukanja neće biti jer nitko za to nema mandat. Samo uvrnuti mozgovi mgu o tome razmišljati
i za takav rat navijati. Pregledaj temu o Rusiji i rusofilima, pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
No, ne uzbuđujem se ja zbog toga. I da, jesmo u NATO-u i za NATO. Mi nikad ne ostavljamo saveznike na cjedilu.
To je do karaktera...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
eh epikur vec ima iskustva u bjezanju...michaellcmacha wrote:nek bježe.... ako stignu pobjeć....vuksadinare wrote:...pa lako za epikura...bogomdanog..oni ce pobjec na drugu stranu ako nasnjofaju da im tu prijeti opasnost...popravoslavit ce se...i to jeto..
2015-09-08
Ne brini ti za mene....sto posijes toces i poznjeti,malo sire,kao vec jednom..michaellcmacha wrote:samo nemoj previše histerizirati.... ja sam ti lijepo pojasnio što te čeka ukoliko dođe do fajta.... vi ste stvarno glupi ko kurac.... pa naravno da će se ići u eliminaciju na ovaj ili onaj način svih poput tebe i epikura.... i naravno da ćeš biti legitimna meta majmune jedan neupereni....
Guest- Guest
pa sto ako malo se puca...ocelici te
2015-09-08
pa i ne brinem... ima tko će se za tebe pobrinuti.... budi bez brige ima neki maramih u tvojoj blizini kojem neš proć ispod radara.....;)bogomdani wrote:Ne brini ti za mene....sto posijes toces i poznjeti,malo sire,kao vec jednom..michaellcmacha wrote:samo nemoj previše histerizirati.... ja sam ti lijepo pojasnio što te čeka ukoliko dođe do fajta.... vi ste stvarno glupi ko kurac.... pa naravno da će se ići u eliminaciju na ovaj ili onaj način svih poput tebe i epikura.... i naravno da ćeš biti legitimna meta majmune jedan neupereni....
2015-08-08
Znači loptu na zemlju? Histeriziranje i širenje straha od Hillary bez podloge?Eroo wrote:No, njukanja neće biti jer nitko za to nema mandat. Samo uvrnuti mozgovi mgu o tome razmišljati
ero,vidimo mi suptilna podmetanja i manifestacije zapadne ratnohuskacke politike..ovo je samo odgovor...Eroo wrote:bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak neceStanojko wrote:Sta je ozbiljno u ovoj temi. To rusi skenjaju za 2 dana...Noor wrote:nemojte ozbiljnu temu pretvorit u cirkus....bando jedna
Ovdje još nisi vidio foto NATO-vih njukova, a svako malo vidimo ruske...ovakve, onakve...
No, njukanja neće biti jer nitko za to nema mandat. Samo uvrnuti mozgovi mgu o tome razmišljati
i za takav rat navijati. Pregledaj temu o Rusiji i rusofilima, pa ćeš vidjeti da sam u pravu.
No, ne uzbuđujem se ja zbog toga. I da, jesmo u NATO-u i za NATO. Mi nikad ne ostavljamo saveznike na cjedilu.
To je do karaktera...
Demoniziranje Rusije je bilo i tijekom ww2,pa ne cudi niti danas..cudi me iskonski sto neki nemaju mozga,nego kao zombiji samo slijede nametnuto..
Guest- Guest
Logično je da se potencijalna peta kolona neutralizira u slučaju rata.
Zaleđe mora biti čisto.
Sveto, meni nije jasno šta ti nije jasno? Stvarno.
Zaleđe mora biti čisto.
Sveto, meni nije jasno šta ti nije jasno? Stvarno.
a sto ako rusi izgube?.sto onda.?..kuda ce te vi?.ja znam dicu..kako je jednom zborio seselj u benkovcu
2015-09-08
Ma sve oke..kako rekoh,ne ljuti me tvoj stav..poznat mi je naduze,nego nekoristenje mozga..e to me razljuti..michaellcmacha wrote:pa i ne brinem... ima tko će se za tebe pobrinuti.... budi bez brige ima neki maramih u tvojoj blizini kojem neš proć ispod radara.....;)bogomdani wrote:Ne brini ti za mene....sto posijes toces i poznjeti,malo sire,kao vec jednom..michaellcmacha wrote:samo nemoj previše histerizirati.... ja sam ti lijepo pojasnio što te čeka ukoliko dođe do fajta.... vi ste stvarno glupi ko kurac.... pa naravno da će se ići u eliminaciju na ovaj ili onaj način svih poput tebe i epikura.... i naravno da ćeš biti legitimna meta majmune jedan neupereni....
a takvi kao ti,ajoj...molim te....kako rekoh ne brini..
Guest- Guest
ti si glup da to boli.... alo kretenčino.... jel imaš ti izbor... odi jebo te bog blentava di ti je bolje i gdje misliš da ćeš se osjećati sigurnije makar i u rusiju.... ovdje ukoliko bude sranja budi uvjeren da se nećeš provesti dobro što je i sasvim normalno i za očekivati s obzirom na to komu naginješ....bogomdani wrote:ero,vidimo mi suptilna podmetanja i manifestacije zapadne ratnohuskacke politike..ovo je samo odgovor...Eroo wrote:bogomdani wrote:tko je rekao da rusa metak nece,bog te Iebo?vuksadinare wrote:evo ga jos jedan lunatik koji vjeruje da rusa metak neceStanojko wrote:
Sta je ozbiljno u ovoj temi. To rusi skenjaju za 2 dana...
To je do karaktera...
Demoniziranje Rusije je bilo i tijekom ww2,pa ne cudi niti danas..cudi me iskonski sto neki nemaju mozga,nego kao zombiji samo slijede nametnuto..
2015-08-08
Page 11 of 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Ahmetović: NATO treba poslati više vojnika na Kosovo zbog prijetnji Srbije, stanje je slično kao u BiH
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
» Adem Vuchiqi naredio vojsci stanje pune borbene pripravnosti
» NATO naredio Hrvatskoj:'Dižite stupanj pripravnosti vojnih postrojbi'
» Kolinda i Plenki prpremaju si teren za visoke pozicije u NATO-u i u EU?
» Trzavice izmedju Hrvatske i NATO-a?Nato zapovjednistvo u Afganistanu optuzilo MORH da je pokazao kartu koju nije smio a prije toga general Sundov neizravno optuzio NATO zapovjednistvo da sigurnost hrvatskih i drugih vojnika u Afganistanu vise nije na najv
Page 11 of 14