Brčko - Banovići
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Brčko - Banovići
Zna bit da si z.p. Slavonija.Noor wrote:ero, koje je to godine bilo?Eroo wrote:Noor wrote:Triny wrote:Dobro, tebe zapala samo partijska knjižica, drugarice brigadirko.Noor wrote:
mda, tebi su pričali
prekasno se rodih za to
moji starci su bili na autoputu BG-ZG
A ti si, predpostavljam, porijeklom od tamo? Znaš li barem s koje dionice?
ne znam dionicu, al mogu pitati :)
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
pa koja je to bila godina? :)Eroo wrote:Zna bit da si z.p. Slavonija.Noor wrote:ero, koje je to godine bilo?Eroo wrote:Noor wrote:Triny wrote:
Dobro, tebe zapala samo partijska knjižica, drugarice brigadirko.
prekasno se rodih za to
nisu se moji poznavali još na radnoj akciji :)
Guest- Guest
Noor wrote:pa koja je to bila godina? :)Eroo wrote:Zna bit da si z.p. Slavonija.Noor wrote:ero, koje je to godine bilo?Eroo wrote:Noor wrote:
prekasno se rodih za to
Pa dugo se to gradilo...po dionicama.
Drugo, onda su znali i bron stavljat u vodu (znam iz iskustva!). Tako da ti ništa nije sigurno.
2016-07-22
Eroo wrote:Noor wrote:pa koja je to bila godina? :)Eroo wrote:Zna bit da si z.p. Slavonija.Noor wrote:ero, koje je to godine bilo?Eroo wrote:
Drugo, onda su znali i bron stavljat u vodu (znam iz iskustva!). Tako da ti ništa nije sigurno.
ček, pa brom je antierektik...hehehe
nisam shvatila zašto spominješ Slavoniju??
Guest- Guest
U Titovom plavom vozu sve je autentično iz 1959. godine. Na šine izlazi samo po porudžbini.
„Plavi voz danas se uglavnom iznajmljuje za prezentacije, promocije i proslave firmi, ali i pojedincima koji to sebi mogu da priušte. Ovog septembra, jedan Japanac zakupio je Plavi voz da bi sa suprugom na jedan dan otišao do Crne Gore. To zadovoljstvo platio je 15.000 evra“, javlja reporterka Al Jazeere Jelena Glušac.
Nadomak takvog retro luksuza, a tik uz prugu koja danas nudi standardnu uslugu, i dalje na razrješenje čeka blizu 400 vozova koji više nisu u funkciji.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-groblje-vozova-na-prodaju
„Plavi voz danas se uglavnom iznajmljuje za prezentacije, promocije i proslave firmi, ali i pojedincima koji to sebi mogu da priušte. Ovog septembra, jedan Japanac zakupio je Plavi voz da bi sa suprugom na jedan dan otišao do Crne Gore. To zadovoljstvo platio je 15.000 evra“, javlja reporterka Al Jazeere Jelena Glušac.
Nadomak takvog retro luksuza, a tik uz prugu koja danas nudi standardnu uslugu, i dalje na razrješenje čeka blizu 400 vozova koji više nisu u funkciji.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/srbija-groblje-vozova-na-prodaju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa je, zato i kažem da ti je porijeklo nesigurno.Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:pa koja je to bila godina? :)Eroo wrote:Zna bit da si z.p. Slavonija.Noor wrote:
ero, koje je to godine bilo?
Glede na tvoje godine, tvoja z.p. (zadnja pošta) je realna, osim ako su bron stavljali u vodu.
2016-07-22
al si zamrsio ..heheheEroo wrote:Pa je, zato i kažem da ti je porijeklo nesigurno.Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:pa koja je to bila godina? :)Eroo wrote:
Zna bit da si z.p. Slavonija.
Glede na tvoje godine, tvoja z.p. (zadnja pošta) je realna, osim ako su bron stavljali u vodu.
moji su bili baš na dionici zg-bg...evo, pitala sam, a to je već 1950 bilo otvoreno (izgrađeno).
pa jbt...nemam 66 godina...kaj ti je
Guest- Guest
Pa koliko su to tvoji stari, .bte? U to vrime je moj ćaća bio na "dobrovoljnoj" radnoj akciji, na izgradnji Novog Beograda.Noor wrote:al si zamrsio ..heheheEroo wrote:Pa je, zato i kažem da ti je porijeklo nesigurno.Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:
pa koja je to bila godina? :)
moji su bili baš na dionici zg-bg...evo, pitala sam, a to je već 1950 bilo otvoreno (izgrađeno).
2016-07-22
PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
2016-07-22
Ajd sutra još jednom provjerim...možda se sa starim nisam razumjelaEroo wrote:Pa koliko su to tvoji stari, .bte? U to vrime je moj ćaća bio na "dobrovoljnoj" radnoj akciji, na izgradnji Novog Beograda.Noor wrote:al si zamrsio ..heheheEroo wrote:Pa je, zato i kažem da ti je porijeklo nesigurno.Noor wrote:Eroo wrote:
Guest- Guest
E tad sam već bila rođena ;)Eroo wrote:PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
Guest- Guest
No, no, vidiš...Tamo je onnda Poloj (SB) bio u modi...ima šumaraka koliko oš.Noor wrote:E tad sam već bila rođena ;)Eroo wrote:PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
2016-07-22
Eto...ja 81., a sin mi 91.Noor wrote:E tad sam već bila rođena ;)Eroo wrote:PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
Guest- Guest
Eto vidiš. Znači Slavonka. A di si ti bila na autoputu?Noor wrote:Eto...ja 81., a sin mi 91.Noor wrote:E tad sam već bila rođena ;)Eroo wrote:PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
2016-07-22
Ček, ček, sin 91? Koliko si to nosila?Noor wrote:Eto...ja 81., a sin mi 91.Noor wrote:E tad sam već bila rođena ;)Eroo wrote:PS: Mislim da je dionica oko SB bila otvorena cca 1980. Najvjerojatnij 1981.
2016-07-22
Eroo ko pravi drug dezura. Ceka da se odlogiram pa da njegova bude zadnja. Strpi se jos malo, sa'cu ja.
Guest- Guest
Uz najljepse zelje ovim putem pozdravljam i svog stalkera. Kissy, kissy...
Guest- Guest
Vidjela sam te, ne mozes se skriti. A tko se nije skrio magarac je bio.
Guest- Guest
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Direktor RMU Banovići : Fadil Novalić , Bakir Izetbegović i SDA su prijetnja za naš opstanak
» Dodik: Brčko je vlasništvo i Republike Srpske
» Silajdžić: Hitno rasporediti NATO na Drinu i u Brčko
» SDP pozvao NATO da rasporedi snage u Brčko Distriktu
» Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
» Dodik: Brčko je vlasništvo i Republike Srpske
» Silajdžić: Hitno rasporediti NATO na Drinu i u Brčko
» SDP pozvao NATO da rasporedi snage u Brčko Distriktu
» Brčko Distrikt: Flagrantno kršenje prava hrvatske djece u školstvu
Page 3 of 6