ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

talk,talk

Page 36 of 54 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 54  Next

Go down

talk,talk - Page 36 Empty Re: talk,talk

Post by kic 11/1/2020, 19:04

najbolja je mašta!

digao sam u benču vise nego sam tezak :nijemasta

kic
Admin

2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2020, 20:04

Nek si ti nama rekla :grin
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/1/2020, 20:10

Kome to "nama"?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:07

violator wrote:Ja cu napisati da je strahovito dosadna tema. Sve je ionako hiperseksualizirano i svatko tko pozeli biti barem malo provokativan ili profitabilan, rijecju, zapazen, krene s poprilicno glupim, predvidljivim i izlizanim forama...

S druge strane o pravoj konekciji, intimnosti, najdubljim osjecajima rijetko se govori...
nakon nekog vremena svaka tema je dosadna, ne postoji riječna ili misaona vratolomija koju netko od nas nije negdje čuo, pročitao ili doživio.
alternativa bi bila da stalno šutimo kako bi ostali originalni. ili da radimo ovo što radimo, pričamo svatko na svom idiolektu pa možda netko i otkrije nešto novo,
ako ništa drugo redosljed rečenice koju možda nitko nikad nije izrekao jer se ja ne sramim pisati gluposti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:08

Moxy wrote:

Najdraži su mi ipak mokri snovi 🖤
i ja redovito sanjam da se utapam :P u zadnje vrijeme imam ful čudan san, nigdje nema vode :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:28

ebenica wrote:
violator wrote:Ja cu napisati da je strahovito dosadna tema. Sve je ionako hiperseksualizirano i svatko tko pozeli biti barem malo provokativan ili profitabilan, rijecju, zapazen, krene s poprilicno glupim, predvidljivim i izlizanim forama...

S druge strane o pravoj konekciji, intimnosti, najdubljim osjecajima rijetko se govori...
nakon nekog vremena svaka tema je dosadna, ne postoji riječna ili misaona vratolomija koju netko od nas nije negdje čuo, pročitao ili doživio.
alternativa bi bila da stalno šutimo kako bi ostali originalni. ili da radimo ovo što radimo, pričamo svatko na svom idiolektu pa možda netko i otkrije nešto novo,
ako ništa drugo redosljed rečenice koju možda nitko nikad nije izrekao jer se ja ne sramim pisati gluposti.

Prvo, bolja je i tisina nego beskrajne varijacije istog.

Drugo, ne govorim o temama na ovom topicu, niti o vasoj zajebanciji, vec sam se osvrnula na tvrdnju kako je "sex tabu tema". Cesto cujem ovakvo razmisljanje koje naprosto drzim neistinitim. Ne samo da se cesto razgovara o sexu, vec ga se neprekidno i koristi (hiperseksualizacija drustva)...

Drugacije receno, skrivaju se osjecaji, emotivna povezanost, zapravo, upravo se ona gusi i prelazi u tabu tematiku, a kroz spektakl, odnosno konzumeristicku kulturu i estradizirani svijet namece se sex (sex. sadrzaji) kao nesto sto donosi profit.

Nadam se da sam sad bila dovoljno jasna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:38

violator wrote:
ebenica wrote:

Prvo, bolja je i tisina nego beskrajne varijacije istog.

Drugo, ne govorim o temama na ovom topicu, niti o vasoj zajebanciji, vec sam se osvrnula na tvrdnju kako je "sex tabu tema". Cesto cujem ovakvo razmisljanje koje naprosto drzim neistinitim. Ne samo da se cesto razgovara o sexu, vec ga se neprekidno i koristi (hiperseksualizacija drustva)...

Drugacije receno, skrivaju se osjecaji, emotivna povezanost, zapravo, upravo se ona gusi i prelazi u tabu tematiku, a kroz spektakl, odnosno konzumeristicku kulturu i estradizirani svijet namece se sex (sex. sadrzaji) kao nesto sto donosi profit.

Nadam se da sam sad bila dovoljno jasna.
svašta :/ osjećajima i emotivnoj povezanosti ionako nije mjesto u javnosti, to su stvari za intimu dvoje ljudi, najbolje da se to prostituira i o tome piše kako se kome sprdi pa da ljudi kad požele biti sami i odvojeni od svijeta i da im zajednički trenutak bude poseban imaju osjećaj k'o da žive reklamu jogurta ili coca cole.
o nekim stvarima i treba razgovarati površno i koristit isključivo kao jeftini reklamni sadržaj kako bi se sačuvalo ono što uistinu je i ono što bi ljudi htjeli sačuvati za sebe kako bi im barem to ostalo posebno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:42

kada su izmišljene kamere i ekrani sve je bilo lijepo dok se gledao neki scenarij, dok su se gledali ljudi plaćeni za to, danas su kamere i ekrani okrenuti prema nama i sve što postoji smo prostituirali, sami sebe, drago mi je da barem neke stvari ostaju tabu i sakrivene.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:46

Aha, ako se govori o osjecajima, to je neukus, a spominjanje i koristenje sexa u javnom prostoru cisto je okej? Fina ti je logika.

Kad bi malo vise ljudi govorilo ono sto misli i ponasalo se kako se osjeca, dakle, kad bi bili spontani (a ne mozes biti spontan ako nisi iskren prema sebi samom), ne bi bilo potrebe za proracunatostima tipa "ovo je za javnost", " ovo za doma"...

Ceg se bojis? Koliko osobnosti nosis uokolo?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:51

ebenica wrote:kada su izmišljene kamere i ekrani sve je bilo lijepo dok se gledao neki scenarij, dok su se gledali ljudi plaćeni za to, danas su kamere i ekrani okrenuti prema nama i sve što postoji smo prostituirali, sami sebe, drago mi je da barem neke stvari ostaju tabu i sakrivene.

Postojim ja i izmisljena ja. Ostalo je sve razlika u stupnju, ne u vrsti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 00:55

violator wrote:Aha, ako se govori o osjecajima, to je neukus, a spominjanje i koristenje sexa u javnom prostoru cisto je okej? Fina ti je logika.

Kad bi malo vise ljudi govorilo ono sto misli i ponasalo se kako se osjeca, dakle, kad bi bili spontani (a ne mozes biti spontan ako nisi iskren prema sebi samom), ne bi bilo potrebe za proracunatostima tipa "ovo je za javnost", " ovo za doma"...

Ceg se bojis? Koliko osobnosti nosis uokolo?
pa naravno da je neukus, okruženi smo neukusom, djeca se odgajaju na facebooku, instagramu, snapchatu, televiziji, internetu, netflixu i chilLanju. jel su to stvarno mjesta na kojima bi trebali dijeoliti svoju intimu, nježnost i osjećaje? pa ne znam kako ti ali ja imam odvojeno što je za javnost a što je za doma, pa neću nepoznatim ljudima pokazivati osjećaje, zašto? za lajk? jebe mi se za lajkove uvijek mi je bitno da me jedna jedina osoba lajka ne svi moji "prijatelji"...

zašto bih se bojao nečega? jel to ono ako mrziš pedere homofob si jer po nekoj sjebanoj logici mržnja ispada fobija i strah? ako nešto ne želim ne znači da se bojim.
koliko god treba, za svaku priliku po jednu osobnost a samo sa ljudima koji su mi bitni sam ono što jesam jer želim da mi budu posebni a ne da vide što vidi svatko s dostupnim internetom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:02

Ja ne govorim o lajkovima, drustvenim mrezama. Govorim o sustavnom unistavanju emotivne strane ljudi, o utisavanju empatije, o naglasavanju nagonske strane ljudi, o seksualnosti kao sredstvu za stjecanje profita, paznje, promocije... Vidim povezanost izmedju prenaglasavanja jednog i unistavanja drugog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:06

violator wrote:Ja ne govorim o lajkovima, drustvenim mrezama. Govorim o sustavnom unistavanju emotivne strane ljudi, o utisavanju empatije, o naglasavanju nagonske strane ljudi, o seksualnosti kao sredstvu za stjecanje profita, paznje, promocije... Vidim povezanost izmedju prenaglasavanja jednog i unistavanju drugog.

nije na javnosti da se time bavi, ljudi se stvaraju u krugu obitelji, u krugu prijatelja...nitko ne uništava ništa zato što prodaje lažnu sliku nečega i iskreno mi se jebe tko i kako što prodaje, puno bi me više diralo da se prodaju stvarni osjećaji i empatije da stvari koje su vrijedne postanu dio profita. stvar je izbora ono što ne voliš ignoriraš kao i tv program, uzmeš daljinski i prebaciš.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:10

Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:14

ebenica wrote:
violator wrote:Ja ne govorim o lajkovima, drustvenim mrezama. Govorim o sustavnom unistavanju emotivne strane ljudi, o utisavanju empatije, o naglasavanju nagonske strane ljudi, o seksualnosti kao sredstvu za stjecanje profita, paznje, promocije... Vidim povezanost izmedju prenaglasavanja jednog i unistavanju drugog.

nije na javnosti da se time bavi, ljudi se stvaraju u krugu obitelji, u krugu prijatelja...nitko ne uništava ništa zato što prodaje lažnu sliku nečega i iskreno mi se jebe tko i kako što prodaje, puno bi me više diralo da se prodaju stvarni osjećaji i empatije da stvari koje su vrijedne postanu dio profita. stvar je izbora ono što ne voliš ignoriraš kao i tv program, uzmeš daljinski i prebaciš.

: ))))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:15

Ma seres kvake, druze ebeni. Ali bas onako povece.

Hajde, laku ti noc. Evo uzimam daljinski i prebacujem kanal. ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:18

violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
ja nemam jednu jedinu sliku na internetu na kojoj je vidljivo bilo što, na instagramu nemam niti jednu jednu objavu, na fejsu imam sveukupno 10 objava od 2010, niti jedna nije slika. whatsap ne koristim jer ne vjerujem da ljudima trebam biti dostupan svaki jebeni trenutak kada im je dosadno pa se gubi ona fina nit kad nekome nije pristojno smetati, kada sam na nekom rođendanu ili društvenom događaju izbjegavam se slikati isključivo zato što ne želim biti vidljiv nečijih 7000 prijatelja. ne gledam ničije slike ne zanimaju me tuđi životi, na te stvari gledam jednako kao da u kafiću sjednem za stol i onda gledam što se događa i priča za tuđim stolom.

jesam li radi toga stvarno puritanac?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:19

violator wrote:Ma seres kvake, druze ebeni. Ali bas onako povece.

Hajde, laku ti noc. Evo uzimam daljinski i prebacujem kanal. ;)
laku noć :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 01:21

što bih ja trebao? leć' i pravit se mrtav ili tebi reć' da sereš kvake jer ne mislimo isto? :D
tvoj tv program jednostavno nije moj al isto tak odbijam da mi ti prebacuješ programe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 02:12

ebenica wrote:
violator wrote:Mislim, fakat mi je degutantno na koji nacin ljudi bez imalo problema sheraju uokolo vlastite fotkice (i dijelova tijela) na izvol'te, ali ce puritanski ustvrditi kako su osjecaji / iskazivanje osjecaja nesto suvise intimno da im drugi svjedoce, isti ti drugi koji znaju svaki vas madez... Jesam li ja jedina koja u tome vidi nesto jako pogresno!?
ja nemam jednu jedinu sliku na internetu na kojoj je vidljivo bilo što, na instagramu nemam niti jednu jednu objavu, na fejsu imam sveukupno 10 objava od 2010, niti jedna nije slika. whatsap ne koristim jer ne vjerujem da ljudima trebam biti dostupan svaki jebeni trenutak kada im je dosadno pa se gubi ona fina nit kad nekome nije pristojno smetati, kada sam na nekom rođendanu ili društvenom događaju izbjegavam se slikati isključivo zato što ne želim biti vidljiv nečijih 7000 prijatelja. ne gledam ničije slike ne zanimaju me tuđi životi, na te stvari gledam jednako kao da u kafiću sjednem za stol i onda gledam što se događa i priča za tuđim stolom.

jesam li radi toga stvarno puritanac?

Ne pratis me... Ali bas nikako.

Ovako. Anksioznost i depresija su u porastu. Jednako tako i ruzne bolesti. Puno ljudi osjeca se usamljeno, bespomocno, nebitno. S druge strane, posvuda se namece tjelesnost, sex. pozeljnost, ljepota kao kljuc uspjeha... Bitno je kako nesto izgleda, a ne kako jest. Motivacijski govornici s parolom "fake it till you make it" nicu svakodnevno. Osjecati se lose znaci biti energetski vampir, znaci rusiti neciju vibraciju, a Svemir ostvaruje ono sto mislis i osjecas, dakle, fuj, fuj, treba glumatati do trenutka dok se ne uvjeris da si dobro jer kad se uvjeris da si dobro, tada i Svemiru odasiljes poruku izobilja, srece, pa ti ono time i vraca.   Mislim, zar nisi citao Tajnu!? O maj gad, kako nisi citao Tajnu!? Uprati odmah Anu Bucevic. Prijavi se i na master class kod Smiljana Morija koji ce ti pojasniti kako ces postati milijunas..

----

Govorim o autenticnosti. Ne o prostituiranju - seksualnom, emotivnom. Autenticnost je suprotno od glumatanja. Prihvacanje onoga kakav jesi. U svojim najboljim i najgorim trenucima. Govorim i o empatiji. To je ono kad djelujes bez kalkulacije..  Tada ti je najmanje bitno tko te i gdje gleda. Bitno ti je samo da je toj osobi, ako ne dobro, barem bolje...

Ja sam ekstremni introvert. Ne volim se selfirati, pokazivati, pricati o intimnim stvarima, ali... Zbog velike emotivnosti, izlazim iz svojeg baloncica i ogoljujem se... To znaci da cu katkada govoriti o svojim osjecajima i problemima. To znaci da cu prilaziti nepoznatim ljudima i reci im da nisu jedini koji se osjecaju kao drek... To znaci da necu razmisljati tko me katkada gleda i snima i kako ce to sve djelovati drugima jer mi je bitno da osoba koha pati - manje pati..  Pod emocijama ne mislim samo na ronanticnu ljubav i mrznju.

-----

Citavo vrijeme pokusavam pojasniti da izostaje ta neka topla strana price, zajednistvo... Ljudi pod ogoljenoscu podrazumijevaju pricanje o *ebanju.. I to je stvarno, ali stvarno tuzno.

Last edited by violator on 12/1/2020, 02:15; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/1/2020, 02:13

ebenica wrote:
što bih ja trebao? leć' i pravit se mrtav ili tebi reć' da sereš kvake jer ne mislimo isto? :D
tvoj tv program jednostavno nije moj al isto tak odbijam da mi ti prebacuješ programe.

Da, ako te prebacim na mrtvi kanal!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 54 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 45 ... 54  Next

Back to top

- Similar topics