talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 54
Page 19 of 54 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 36 ... 54
Re: talk,talk
Otkud oni da pogriješe!
Mi smo danas stan sredili generalno,svatko svoju sobu....
Mi smo danas stan sredili generalno,svatko svoju sobu....
Guest- Guest
Mogla sam ujutro na posao...a pošto moram na bus i u Nin , nije mi se dalo zbog te navodne kiše.)
A slatko kako si ti to ustrojila,) Ja isprobavam slušalice , pola sam bacila, sad će ormari na red.)
A slatko kako si ti to ustrojila,) Ja isprobavam slušalice , pola sam bacila, sad će ormari na red.)
Maria- Posts : 519
2016-09-20
zna li neko gdje je nestala Mackula?
2014-04-14
Nije ni bila mac tu....ona i kvasina nas bojkotiraju....
Maria ja ne stignem sve sama,a i dovoljno su veliki da počiste svoj nered za sobom....sve čekam trenutak kad će spoznati da što manje prljaju,manje za čistit imaju....
Maria ja ne stignem sve sama,a i dovoljno su veliki da počiste svoj nered za sobom....sve čekam trenutak kad će spoznati da što manje prljaju,manje za čistit imaju....
Guest- Guest
jebo ih patak pa sta su se naljutili
2014-04-14
a mislis da su na drugom vorumu?
2014-04-14
u Egyptu
2014-04-14
Ma ona je pisala s posla...državna firma...valjda su im ukinuli :) forum je sasvim ok na poslu, ili ako gledaš tv za vrime reklama...ovdje sve ide polako nema pritiska to mi se sviđa.)
2016-09-20
Pa da...nije ti dosadno da ti forum treba...nego družrnje i mali odušak u svemu.)
2016-09-20
radna subota ..počela uz kavicu i "Boat on the river " ...vani kišica.... dobro je.)
2016-09-20
Page 19 of 54 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 36 ... 54
Similar topics
» Let's talk about Sex....
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» talk,talk
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 19 of 54