talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 54
Page 4 of 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 54
Re: talk,talk
Maria - Brandova ljubavnica iz filma...
:D
A za Mariu ide pisma...
;)
:D
A za Mariu ide pisma...
;)
Last edited by fridrih_niche on 4/11/2016, 13:49; edited 1 time in total (Reason for editing : Ghj)
Guest- Guest
Dajte ljudi prijedlog za neku tešku dramu....da se katarziram... film jel....
Guest- Guest
"Ma ma"...Zagy wrote:Dajte ljudi prijedlog za neku tešku dramu....da se katarziram... film jel....
Penelope Cruz glumi...
;)
Guest- Guest
Mislim da je Niche spomenuo odlazak na Island. Razmišljam o njemu već duže vrijeme. Znaš li da su žene zaslužne za takvo stanje tamo? :)
Još sam negdje u dnevnim tiskovinama čitala da je jedna među najsigurnijim zemljama svijeta u slučaju bilo kakve katastrofe. Samo me brine hladnoća, dan bez noći...i ostale pjesničke gluposti :D
Još sam negdje u dnevnim tiskovinama čitala da je jedna među najsigurnijim zemljama svijeta u slučaju bilo kakve katastrofe. Samo me brine hladnoća, dan bez noći...i ostale pjesničke gluposti :D
Guest- Guest
pa iskreno i nije tako hladno ... ja sam bila u prvom mjesecu i mogu reci da je hladnije na jadranu kad puse bura :D
betty.boop-
2015-01-23
prvo i osnovno - priroda, naravno
to je nesto sto meni osobno hrani dusu na putovanjima, a odmah iza toga su ljudi
s obzirom na to da su moja iskustva sa sjevernim ljudima poprilicno skromna, ipak mogu reci da mi se cine dosta zatvoreni prema strancima, a i nisu neki veseljaci poput recimo latinosa, nego ce ti bit onako vise sluzbeno fini i ljubazni
od svega cetverodnevnog boravka tamo, ono sto sam uspjela vizitirat je jednom rjecju 'blazenstvo' (dakle cisti osjecaj) ... definitivno je divota sve sto priroda stvara, a sto je imalo srecu ostat netaknuto, da nije palo pod covjekove ruke
sunce je izlazilo oko deset ujutro i to mi je bilo bas funny, prvi obrok sam jela u restoranu kojeg drzi hrvat (!), vidjela sam gejzire, aurore borealis, vodopade, bila u plasteniku rajcica i jela juhu od istih, kupala se u plavoj laguni, zaljubila se u vodica, bila na partiju, upoznala madjarskog studenta, hodala izmedju sjevernoamericke i eurazijske tektonske ploce, kupila duge carape od islandske vune koja bode jer sam bila naravno slabo obucena, setala po zaledjenom jezeru i pravila andjele u snijegu, uh ... a reykjavik je tako mali da ga mozes presetat u dva dana :)
ma to se ne moze rijecima opisat, moras ic vidit
to je nesto sto meni osobno hrani dusu na putovanjima, a odmah iza toga su ljudi
s obzirom na to da su moja iskustva sa sjevernim ljudima poprilicno skromna, ipak mogu reci da mi se cine dosta zatvoreni prema strancima, a i nisu neki veseljaci poput recimo latinosa, nego ce ti bit onako vise sluzbeno fini i ljubazni
od svega cetverodnevnog boravka tamo, ono sto sam uspjela vizitirat je jednom rjecju 'blazenstvo' (dakle cisti osjecaj) ... definitivno je divota sve sto priroda stvara, a sto je imalo srecu ostat netaknuto, da nije palo pod covjekove ruke
sunce je izlazilo oko deset ujutro i to mi je bilo bas funny, prvi obrok sam jela u restoranu kojeg drzi hrvat (!), vidjela sam gejzire, aurore borealis, vodopade, bila u plasteniku rajcica i jela juhu od istih, kupala se u plavoj laguni, zaljubila se u vodica, bila na partiju, upoznala madjarskog studenta, hodala izmedju sjevernoamericke i eurazijske tektonske ploce, kupila duge carape od islandske vune koja bode jer sam bila naravno slabo obucena, setala po zaledjenom jezeru i pravila andjele u snijegu, uh ... a reykjavik je tako mali da ga mozes presetat u dva dana :)
ma to se ne moze rijecima opisat, moras ic vidit
betty.boop-
2015-01-23
slabasne su bile taj dan kad smo ih isli ganjat ... a ni fotic nije bio neki
imas jos par slika ovdje
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t187p100-neke-moje-fotke
imas jos par slika ovdje
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t187p100-neke-moje-fotke
betty.boop-
2015-01-23
eh, ja bi svugdje isla ... lista je preduga, a novaca premalo
betty.boop-
2015-01-23
Page 4 of 54 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 29 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 4 of 54