talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 29 of 54
Page 29 of 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
Re: talk,talk
jutro, jel to čaj? baš živiš orijentalno, yoga i čaj :D
bio mi je frend priotvoren u parizu s nekim orijentalcem japanac/kinez/vijetnamac, kaže da čak ni arapi ni crnci nisu htjeli sjest kraj tog lika jer je navodno zaklao ženu s nekom mačetom, ovaj se skompao s njim djelovao mu jedini normalno i imalo se gdje sjest
gifovi ne rade, par slika koje sam ja stavio su u stvari gifovi :/
bio mi je frend priotvoren u parizu s nekim orijentalcem japanac/kinez/vijetnamac, kaže da čak ni arapi ni crnci nisu htjeli sjest kraj tog lika jer je navodno zaklao ženu s nekom mačetom, ovaj se skompao s njim djelovao mu jedini normalno i imalo se gdje sjest
gifovi ne rade, par slika koje sam ja stavio su u stvari gifovi :/
Guest- Guest
ja sam ful pametan u stvari i našao bih način da ima, al nema
mislio sam kica zajebavat na pritužbama al ne volim ja bit pizda, možeš ga ti
Guest- Guest
ma ima načinebenica wrote:ja sam ful pametan u stvari i našao bih način da ima, al nema
mislio sam neki jednostavni a ne da moram skidat, dizak, kopirat, orat bokte
Guest- Guest
ma ne trebaš sve to..nađeš gif na netu, desnim klikom otvoriš padajući meni, kopiraš copy image address i to insertiraš u ovu ikonicu za postavljanje fotki (treća na lijevo od ikonice za YT).ebenica wrote:mislio sam neki jednostavni a ne da moram skidat, dizak, kopirat, orat bokte
aj probaj :)
neće mi tak, gifovi su većinom sa stranice na kojoj moraš bit regan pa moram prvo skinut na komp i onda mi nikak ne radi kad ovdje postavljam a ne da mi se dizat na neku treću stranicu.Noor wrote:ma ne trebaš sve to..nađeš gif na netu, desnim klikom otvoriš padajući meni, kopiraš copy image address i to insertiraš u ovu ikonicu za postavljanje fotki (treća na lijevo od ikonice za YT).ebenica wrote:mislio sam neki jednostavni a ne da moram skidat, dizak, kopirat, orat bokte
Guest- Guest
ima gifova na milijarde za koje se ne moraš regat...upiši recimo..sexy coffee gif ...u tražilicu i probaj ovaj bettyn postavitiebenica wrote:neće mi tak, gifovi su većinom sa stranice na kojoj moraš bit regan pa moram prvo skinut na komp i onda mi nikak ne radi kad ovdje postavljam a ne da mi se dizat na neku treću stranicu.Noor wrote:ma ne trebaš sve to..nađeš gif na netu, desnim klikom otvoriš padajući meni, kopiraš copy image address i to insertiraš u ovu ikonicu za postavljanje fotki (treća na lijevo od ikonice za YT).ebenica wrote:mislio sam neki jednostavni a ne da moram skidat, dizak, kopirat, orat bokte
al to onda nisu moji posebni gifovi sa posebnog mjesta :P
nije mi poanta stavit bilo koji gif nego neki koji mi se baš svidi iz ne znam kojeg razloga a nije čest a na hdbitse nemreš bez pozivnice tak da ih nema baš po netu.
nije mi poanta stavit bilo koji gif nego neki koji mi se baš svidi iz ne znam kojeg razloga a nije čest a na hdbitse nemreš bez pozivnice tak da ih nema baš po netu.
Guest- Guest
ebenica wrote:al to onda nisu moji posebni gifovi sa posebnog mjesta :P
stavi mi gif odavdje :DNoor wrote:ebenica wrote:al to onda nisu moji posebni gifovi sa posebnog mjesta :P
https://hdbits.org/login?returnto=%2Fbrowse.php
Guest- Guest
ebenica wrote:stavi mi gif odavdje :DNoor wrote:ebenica wrote:al to onda nisu moji posebni gifovi sa posebnog mjesta :P
https://hdbits.org/login?returnto=%2Fbrowse.php
pa ima ih milijarde koji su free, zašto da si kompliciram život s raznim nepotrebnim reganjima :)
kako znaš da su ovi hdbits nešto posebno, ako do njih ne možeš prije rege?
pa zato što na njih možeš samo sa pozivnicom, zato su i posebni, ja kad bih htio prodat svoje članstvo tamo mogao bih dobiti preko soma eura, ljudi dilaju na crnom tržištu svoje accounte, jebeno je ako ih čope pa baniraju i one koji su i njih pozvali :D 20 000 članova iz cijelog svijeta i niti jedan više i tako već desetak godina. imaš i ove lažnjake kaj nude jeftino al je nemoguće doć do toga osim ako te netko ne pozove : http://invites-shop.com/en/hdbits-org/
Guest- Guest
ebenica wrote:pa zato što na njih možeš samo sa pozivnicom, zato su i posebni, ja kad bih htio prodat svoje članstvo tamo mogao bih dobiti preko soma eura, ljudi dilaju na crnom tržištu svoje accounte, jebeno je ako ih čope pa baniraju i one koji su i njih pozvali :D 20 000 članova iz cijelog svijeta i niti jedan više i tako već desetak godina. imaš i ove lažnjake kaj nude jeftino al je nemoguće doć do toga osim ako te netko ne pozove : http://invites-shop.com/en/hdbits-org/
Naći sliju/gif otvoriti je u novoj kartici, kopirati link i staviti u ikonu za slike. Ide i bez registracije
Inače stvarno ne znam kako drugačije.
Inače stvarno ne znam kako drugačije.
Guest- Guest
ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
Guest- Guest
joj, ne ...nego nemreš metat gifove koje zelis, samo to :)ebenica wrote:ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
pa to sam znao od početka na žalost :DNoor wrote:joj, ne ...nego nemreš metat gifove koje zelis, samo to :)ebenica wrote:ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
Guest- Guest
Page 29 of 54 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 41 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 29 of 54