talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 54
Page 30 of 54 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 42 ... 54
Re: talk,talk
pa to sam znao od početka na žalost :DNoor wrote:joj, ne ...nego nemreš metat gifove koje zelis, samo to :)ebenica wrote:ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
Guest- Guest
ebenica wrote:pa to sam znao od početka na žalost :DNoor wrote:joj, ne ...nego nemreš metat gifove koje zelis, samo to :)ebenica wrote:ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
Guest- Guest
ebenica wrote:ne pratim vaše nickove, ne znam tko je tko, neda mi se upoznavat, odem.
Guest- Guest
ak sam dobro skužio 4 ste ženske a samo sam ja muško, to je radi mog nicka jelda?
zvuči prosto a nije ful
zvuči prosto a nije ful
Guest- Guest
ebenica wrote:ak sam dobro skužio 4 ste ženske a samo sam ja muško, to je radi mog nicka jelda?
zvuči prosto a nije ful
A kako bi bilo ful prosto? Hajde, znam da nisi stidan... :p
Guest- Guest
ebenica wrote:prevarila bi se :P
otišao.
Gle ga.. Prestrasio se. Bas sam si kul sada.. <3
Guest- Guest
ebenica wrote:nisam, samo mi je gužva, ne volim buku.
Ovdje se misli samo vide. Katkada na Youtubeu i cuju...
Guest- Guest
tvrdoglav si ko jarčina, gifova ima za svinje 'ranit, al ti hoćeš baš neke, šatro, posebneebenica wrote:pa to sam znao od početka na žalost :DNoor wrote:joj, ne ...nego nemreš metat gifove koje zelis, samo to :)ebenica wrote:ne kužim, zašto ne bih bio ovdje? kaj bi mi ovo trebalo bit ispod časti ili kaj?
a njih hoćeš baš zato kaj do njih nemreš..hehehe
jbt, ko da je neka ženska u pitanju
pa kaj nije to poanta života? dat i uzimat samo ono kaj je posebno?
najgore je kad se moraš prisiljavat na stvari i radit stvari na silu tek tolko da ih radiš, onda ih bolje ni nemoj radit :/
najgore je kad se moraš prisiljavat na stvari i radit stvari na silu tek tolko da ih radiš, onda ih bolje ni nemoj radit :/
Guest- Guest
pa je, za važne stvari...al za gifove?!ebenica wrote:pa kaj nije to poanta života? dat i uzimat samo ono kaj je posebno?
ako me stvari vesele znači da su mi važne, sve kaj me veseli mi je važno, veću sreću doživljavam kad stavljam gif nego kad se silim pisati po vip-u jer me tamo teme ne zanimaju, kad me nešto veseli oko toga se trudim, kaj nije i tebi tak da se trudiš oko stvari koje ne radiš na silu da ti prođe vrijeme? :P
Guest- Guest
ako dižem gif sa kompa uvijek završi kao slika, neki puta i sa imgura završi kao slika. ili nepodržani link.
Guest- Guest
jeebenica wrote:ako me stvari vesele znači da su mi važne, sve kaj me veseli mi je važno, veću sreću doživljavam kad stavljam gif nego kad se silim pisati po vip-u jer me tamo teme ne zanimaju, kad me nešto veseli oko toga se trudim, kaj nije i tebi tak da se trudiš oko stvari koje ne radiš na silu da ti prođe vrijeme? :P
zakljucak bi bio...tebi su gifovi vazni, a meni nisu..i to je ok ;)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 30 of 54 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 42 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 30 of 54