talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 10 of 54
Page 10 of 54 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 32 ... 54
Re: talk,talk
I to je otprilike to...ebenica wrote:Tako nekako da, to je zanimanje koje sere po povjerenjima ljudi, kad netko sere po mom povjerenju shvacam to jebeno osobno, neiskrenost je nesto sto mrzim najvise na svijetu, iskrenost nije uvijek lijepa i ono kaj zelimo cut' ali je najposteniji i najdirektniji nacin kako mozemo postupat s ljudima, neiskrene ljude opcenito izbjegavam i micem se od njih jer mi je to odvratno....smijesno je kad netko politicarima zamjera neiskrenost, opcenito svatko ima pravo biti kakav god zeli, ali ako sam ne zeli bit iskren to je negov odabir i njegovo pravo, bit iskren zato kaj si ulovljen u neiskrenosti je debilana pa je glupo i trazit od nekoga da bude iskren, ljudi su glupi i vole da ih se jebe u mozak, to je neka vrsta mazohizma, ja to nisam i imam cvrste zivotne stavove o nekim stvarima, to mi nisu samo rijeci, trumpeta je kao i svi ostali samo malo ruznije upakiran...meni odvratno i odbojno radi cega i izbjegavam politiku i opcenito neiskrenost, pun kurac mi je toga kod ljudi kojima sam okruzen pa da se jos dam jebat i nepoznatima....fridrih_niche wrote:Svi su oni isto smeće i na istoj strani zla...
;)
(Y)
Mrzim politiku i političare svih boja...
Jedini političar koji je ima moje simpatije je bija pjesnik...
:D
Guest- Guest
Nego, u stvari sam ti htio rec, koji je bog ovim debilima u parku skojevaca? Em nepismeni em nam prodaju pozivnice :/ cek sliku...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I to je otprilike to...ebenica wrote:fridrih_niche wrote:rijeci, trumpeta je kao i svi ostali samo malo ruznije upakiran...meni odvratno i odbojno radi cega i izbjegavam politiku i opcenito neiskrenost, pun kurac mi je toga kod ljudi kojima sam okruzen pa da se jos dam jebat i nepoznatima....
(Y)
Željko Rainer ?:)) Ili misliš na V. Gotovca?
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Isti su...
Samo je skala drugačija...
Jedan je lokalna, a drugi je globalna razina...
;)
Samo je skala drugačija...
Jedan je lokalna, a drugi je globalna razina...
;)
Guest- Guest
Page 10 of 54 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 32 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 10 of 54