talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 54
Page 32 of 54 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 43 ... 54
Re: talk,talk
vama više treba, komunicirate na drugačiji način, niste izravne, mi vas uopće ne kužimo, čak i kad izravno pitamo odgovor je uvijek neizravan: nije ništa...zato i intuicija da bi se međusobno razumjele i da bi shvaćale situacije na drugačiji način jer i kad nešto radite treba tečaj da se to razmije.Moxy wrote:Vi ste preracionalni za to da, nedostaje vam ta žica
Guest- Guest
to je za mladiche, rupa bez imena nije ništa :PMoxy wrote:Ili možda ta rupa?
Guest- Guest
Za mržnju ne znam.kic wrote:
u suštini su emocije neka energija, ali mržnja i ljubav su sasvim različitih oblika, boja i ostalog..
drugo što se puno emocija može pretočit i transformirati u neku drugu emociju..
Mislim da nikada nisam mrzila, koje bi boje bila mržnja?
Ljubav...
U ljubavnom smislu kod mene siva, a ljubav prema bližnjem poput sunca na izlasku i zalasku....
Zašto je logično?betty.boop wrote:mrznja je crna, ljubav crvena
tako logicno ... :D
Ja se ne bih složila....
mativka wrote:Zašto je logično?betty.boop wrote:mrznja je crna, ljubav crvena
Ja se ne bih složila....
salim se, to ja tako vidim ... naravno da svak ima svoju viziju, tj ´logiku’ :)
betty.boop-
2015-01-23
Moram se prešaltati iz ozbilje u neozbilju :)betty.boop wrote:mativka wrote:Zašto je logično?betty.boop wrote:mrznja je crna, ljubav crvena
Ja se ne bih složila....
O ljubavi u onom ljubavnom smislu između muškarca i žene uopće više ne razmišljam.Atlana wrote:Sto je uopce prava ljubav?
Kako znati da nekoga volis?
Možda s vremenom osoba otupi...ili ne znam što se dogodi.
S druge strane, ljubav prema bližnjima svakim danom sve više i više raste. Ona se očituje na način da te njihova sreća ispunjava, sretan si ako su oni sretni..
ebenica wrote:vama više treba, komunicirate na drugačiji način, niste izravne, mi vas uopće ne kužimo, čak i kad izravno pitamo odgovor je uvijek neizravan: nije ništa...zato i intuicija da bi se međusobno razumjele i da bi shvaćale situacije na drugačiji način jer i kad nešto radite treba tečaj da se to razmije.Moxy wrote:Vi ste preracionalni za to da, nedostaje vam ta žica
Ti mene očito ne znaš
Ja volim da podjebavam i pravim se luda, ali sam izravna.... Intrige i "šeme" mene umaraju......
Ne znam jel razlika u spolovima, ali možda žene tako rade jer su muški često dosadni, skloni kolotečini i opuštanju.... .zato dolazi do rastava u tzv srednjim godinama jer se ciljevi jednostavno promjene, bez obzira na spol......ljubav treba njegovati !
I 1000% nije samo on supak, ili samo ona kurva, oboje, uvijek su oboje krivi.....
Guest- Guest
mativka wrote:Moram se prešaltati iz ozbilje u neozbilju :)betty.boop wrote:mativka wrote:Zašto je logično?betty.boop wrote:mrznja je crna, ljubav crvena
Ja se ne bih složila....
hihi, samo zezancija i smijeh <3 to produzava zivot
a ti maleno, lejdi, sta i tebe puca filozofija o ljubavi ? :)
betty.boop-
2015-01-23
Atlana wrote:Sto je uopce prava ljubav?
Prvo počni od sebe, prvo voli sebe......
Znam da je teško, i ljudi okolo daju drugačiji osjećaj....al treba graditi svoj vlastiti svijet, a svinje okolo pustit da se valja ju u vlastitim govnima....
Guest- Guest
ljubav je kad sjediš ful mirno i ne radiš apsolutno ništa a srce ti trči uz najvišu planinu.Atlana wrote:Sto je uopce prava ljubav?
Guest- Guest
Moxy wrote:Atlana wrote:Sto je uopce prava ljubav?
Prvo počni od sebe, prvo voli sebe......
Znam da je teško, i ljudi okolo daju drugačiji osjećaj....al treba graditi svoj vlastiti svijet, a svinje okolo pustit da se valja ju u vlastitim govnima....
betty.boop-
2015-01-23
mativka wrote:Atlana je Lejdi?
morala bih ic pogledat joj tocno nick, al da valjda :D
betty.boop-
2015-01-23
Page 32 of 54 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 43 ... 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 32 of 54