talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 52 of 54
Page 52 of 54 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53, 54
Re: talk,talk
rek'o bi ti ljubim di boli al brijem da si sva šmrkljava i nikakva :PMoxy wrote:Ja sam senzacionalno gripozna
Guest- Guest
ebenica wrote:rek'o bi ti ljubim di boli al brijem da si sva šmrkljava i nikakva :PMoxy wrote:Ja sam senzacionalno gripozna
U pravu si
Al je o ti sebe ak si tu samo kad sam dobro ..
Guest- Guest
da, da ... oce oni, ali samo kako i kad njima pase :D
dan ! :*
dan ! :*
betty.boop-
2015-01-23
nisam gentlemen nasla online, kod nas je u kinima tek 5.2.
betty.boop-
2015-01-23
trebalo mi je 5 minuta da skužim kaj ovo piše :/ jel to cenzura radi djece? nemam ja godinu dana da me privineš na grudi :PMoxy wrote:
Al je o ti sebe ak si tu samo kad sam dobro ..
pa kaj ne ide tak? k'o ono kad se sruši avion pa ja onda pregazim sve ispred sebe, ženu, djecu, starce da prvi izađem i onda pomognem ostalima.
kakva je korist ako mene pregazi neki debeli špek, kome mogu pomoć s poda aviona? :D tak valjda i ovo, udalji se 5 metara od mene kad si bolesna da ti mogu pomoć :D
Guest- Guest
pa gdje je tu moje dostojanstvo? :D čuj kinesko šrot :(
nova serija na netflixu, svi smo mi turci, brutala...
nova serija na netflixu, svi smo mi turci, brutala...
Guest- Guest
Hemp and cbd shop, nije uspjeh, već teška muka i borba.....godinu dana ga imamo, i još ne mogu živjet od njega....
Ne brini, nije mi bolje nego tebi....
Guest- Guest
Salio sam se, u stvari sam htio rec' da me ne zanima ni kak izgledas ni cime se bavis, ne pricam s tobom niti radi tvojih cica niti radi imovine nego zato kaj mi je ok :)....al drago mi je da imate nesto svoje, lajkam :)Moxy wrote:Hemp and cbd shop, nije uspjeh, već teška muka i borba.....godinu dana ga imamo, i još ne mogu živjet od njega....
Probudio sam se sa temperaturom i umirem, nadam se da je ono kinesko sranje i da riknem vec jednom u miru.
Guest- Guest
Page 52 of 54 • 1 ... 27 ... 51, 52, 53, 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 52 of 54