talk,talk
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 51 of 54
Page 51 of 54 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53, 54
Re: talk,talk
I moja mama je ljuta na mene jer je ne shvacam.
A zapravo je shvacam jako dobro...
Samo ne moze cijeli zivot traziti na silu ljubav. Ili dode prirodno ili ne dode nikako...
Oni mene posebice ne vole jer nisam krstena. Rodena u vrijeme rata kada je mama bila sama, bojala se, ttate nije bilo...
Meni je to zapravo smijesno...
Pogotovo razgovori njene tete kako "triba poc u crikvu". Jbt ona u tu crikvu gre samo da traca sa ostalim babetinama... Tako i na viklere u selu.
A zapravo je shvacam jako dobro...
Samo ne moze cijeli zivot traziti na silu ljubav. Ili dode prirodno ili ne dode nikako...
Oni mene posebice ne vole jer nisam krstena. Rodena u vrijeme rata kada je mama bila sama, bojala se, ttate nije bilo...
Meni je to zapravo smijesno...
Pogotovo razgovori njene tete kako "triba poc u crikvu". Jbt ona u tu crikvu gre samo da traca sa ostalim babetinama... Tako i na viklere u selu.
Guest- Guest
Razmišljaš ispravno ali ti pokušavas da tvoja mama na silu nauči neke stvari, vjerovatno je otvrdnula ta strana i nikad neće ni naučiti, i ako bude, mora sama oči otvori.... Za ljubav mami glumi da te briga tj samo ju sa slušaj, ali ako pretjera reci joj da ne zaslužuju, i tako...
Guest- Guest
Ona ima 63 godine...
Mislim da, ako do sada nije shvatila, ni nece.
Jedino sto me ponekada stvarno udavi sa time. Ne zato sto te ljude mrzim...nije me uopce briga za njih, niti ljubav niti mrznja. Ali ponekad sa svojom brigom i naucenim stavom da "trpi i suti" ugusi sve oko sebe...
Mislim njen brat si je sagradio kucu do te rusevne kucice sa maslinikom od mojih. To je zapravo trosna stara bijedna kuca ostala mojoj mami u nasljedstvo.
I kabel iz kojeg curi voda iz klime provukao i prebacio preko ograde u nase dvoriste...
Inace brat joj je crkva, bog i istra. Ja sam mu taj kabel prerezala jer mi je dopizdilo njegovo ponizavanje... Izgovorio mi je svasta, a i ja njemu, ali kabela vise nema.
I ona od straha mu nece reci za taj kabel "to joj je ipak brat". A vidim da ju je strah od njega jer je par puta nasrnuo na nju da ce ju razbit od batina.
Zapravo prepoznajem sebe u majci sada kada citam.
Doduse ja sam dosta i ocvrsnula... Jos sam mekusac, ali...malo poboljsani
Mislim da, ako do sada nije shvatila, ni nece.
Jedino sto me ponekada stvarno udavi sa time. Ne zato sto te ljude mrzim...nije me uopce briga za njih, niti ljubav niti mrznja. Ali ponekad sa svojom brigom i naucenim stavom da "trpi i suti" ugusi sve oko sebe...
Mislim njen brat si je sagradio kucu do te rusevne kucice sa maslinikom od mojih. To je zapravo trosna stara bijedna kuca ostala mojoj mami u nasljedstvo.
I kabel iz kojeg curi voda iz klime provukao i prebacio preko ograde u nase dvoriste...
Inace brat joj je crkva, bog i istra. Ja sam mu taj kabel prerezala jer mi je dopizdilo njegovo ponizavanje... Izgovorio mi je svasta, a i ja njemu, ali kabela vise nema.
I ona od straha mu nece reci za taj kabel "to joj je ipak brat". A vidim da ju je strah od njega jer je par puta nasrnuo na nju da ce ju razbit od batina.
Zapravo prepoznajem sebe u majci sada kada citam.
Doduse ja sam dosta i ocvrsnula... Jos sam mekusac, ali...malo poboljsani
Guest- Guest
aj se prestani drogirat.mativka wrote:Moxy, šta uradi ebenici?! :D
Lijepo sam se nasmijala :)
Guest- Guest
Što savjetuješ za supstituciju?ebenica wrote:aj se prestani drogirat.mativka wrote:Moxy, šta uradi ebenici?! :D
Lijepo sam se nasmijala :)
nigdje, naradim se fizički k'o isus, još ako vježbam jednostavno sam preumoran za komp.Moxy wrote:Vratija se Šime. .. Di je bija?
na mobitelu izbjegavam internetse, whatsapove, vibere, instagrame kai je čudno pošto plaćam bezgranični internet :P
u stvari nije čudno, očem bit prisutan u reali.
Guest- Guest
moze, ja zam vec popila i sad sam na caju ...
dajte mi neki prijedlog za film .... ili triler ili komedija ili ljubavno-romanticni
dajte mi neki prijedlog za film .... ili triler ili komedija ili ljubavno-romanticni
betty.boop-
2015-01-23
Page 51 of 54 • 1 ... 27 ... 50, 51, 52, 53, 54
Similar topics
» talk,talk
» Let's talk about Sex....
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 51 of 54