Ratni zločinac Branko Ćopić
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ratni zločinac Branko Ćopić
Kakva je ovo sad obiteljska genealogija. Koga to jos zanima... :kidd:michaellcmacha wrote:TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
Guest- Guest
ahahahahhhaha...trazi zastitu cagija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa zar Zemun nije Beograd...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Samo i isključivo zločince, kao i one koji ih odobravaju. Kosi se s mojim svjetonazorom i civilizacijom kojoj pripadam.Leviathan2 wrote:ero, ko te napada ebote, koliko vidim ti napadas druge
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Ewo fino doli gdje spada kronološki sa slikama ;
Okupacija Šibenika u 26 slika: Vladavina ustaša, fašista i nacista kroz teror, glad i svakodnevni strah
I ako mislite šta dole napisat onda nepišite o Blejburgu jer to nije tema uopče nit ima weze s otim
Okupacija Šibenika u 26 slika: Vladavina ustaša, fašista i nacista kroz teror, glad i svakodnevni strah
I ako mislite šta dole napisat onda nepišite o Blejburgu jer to nije tema uopče nit ima weze s otim
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
kakvo je to insinuiranje....wiktoriwictorija wrote:Kakva je ovo sad obiteljska genealogija. Koga to jos zanima... :kidd:michaellcmacha wrote:TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
2015-08-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
Page 3 of 3