Ratni zločinac Branko Ćopić
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ratni zločinac Branko Ćopić
Dopizdile mu laži koje je svaki dan morao slušati...TV-laž, časopisi-laž, politika-laž....laž, laž, laž i samo laž....wiktoriwictorija wrote:Meni okolnosti oko njegovog samoubojstva nisu poznate. Doduse, nisam nesto posebno istrazivala.Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Šta da radi pametan čovik međ' idiotima?
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Lik je i dan danas živ. Neki dan je bio na TV. Ima 90 i kusur godina.jasambrend wrote:Kako je išao onaj lik...budaletina Bursac?
http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ovo-je-nikoletina-bursac-herojstvo-radeta-kevica-inspirisalo-branka-copica/e43qp3t
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja npr relativiziram zločin u Komogovini, za koje mjesto se tvrdi da su ustaše došle i išle redom od kuće do kuće i i sve ih zapalili a pri tom su hvatali živu djecu i bacali ih u zapaljene kuće, neke su po priči svjedoka nabijali na bajunete i tako ih s bajuneta odbacivali u plamteće kuće... eto ja taj navedeni zločin relativiziram jer se isti nije niti dogodio.... kuće za koje su svjedoci navodili da su tom prilikom gorjele i nedužna djeca u istima su i dan danas na svojim mjestima... istina neke su trošne i oronule ali su sve na svojim mjestima netaknute.... i takovih imaginarnih koljačina je diljem banovine bilo bezbroj i svaki put je sve izgorjelo i smrđelo po paljevini ljudskog dječjeg mesa.... u kućama koje i dan danas stoje na svojim kamenim temeljima.... neki drugi zločini su se nedvojbeno dogodili ali taj konkretno i još bar stotinu drugih koji su u opisu identični ovom navedenom se nisu dogodili...wiktoriwictorija wrote:Jos vece sotone su oni koji relativiziraju i minoriziraju neke zlocine, a tvrde da je genocid - genocid. Ti si zapravo olos.Eroo wrote:Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Samo da odgovorim na jedan upis na predhodno zaključanoj temi:
Sotone su oni koji su žive ljude zatpavale u Hudu jamu, kao i svi oni koji to odobravaju.
Zahvaljujem na razumijevanju.
Last edited by michaellcmacha on 6/11/2016, 15:53; edited 1 time in total
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
?Eroo wrote:Starhemberg wrote:Branko je bio dobar pisac i tragična figura. Kao mali sam se od srca smijao čitajući njegove knjige.
Samo da odgovorim na jedan upis na predhodno zaključanoj temi:
Sotone su oni koji su žive ljude zatpavale u Hudu jamu, kao i svi oni koji to odobravaju.
Zahvaljujem na razumijevanju.
Guest- Guest
You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
Guest- Guest
wiktoriwictorija wrote:You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
? ...Evo, šefe, pa ti vidi šta ćeš....
2016-07-22
Brančilo je,može se reći,moj prvi književnik s kojime sam došao u dodir,jer se od malih nogu sjećam kad sam (imao sam oko 4 g.) dobio slikovnicu Ježeva kućica.
To sam djelce jako zavolio i skoro pa ga znao na pamet.
Jednom kad sam se vraćao iz škole,naišao sam kraj kante za smeće na jednu malu knjižicu iz biblioteke Dobra knjiga. Opet je to bio Brančilo i "Put u vedrinu".
Kasnije sam gledao film Orlovi rano lete,pa sam čitao Nikoletinu,a kasnije se potpuno oduševio ovim humoristom,pjesnikom,nikada odraslim dječarcem,Grmečlijom,Krajišnikom,partizanom,humanistom.
Pročitao sam ja mislim sve špto je napisao,a i ono što su drugi o njemu pisali.
Od svih pjesama njegovih nekako me najviše u srce pogodi ova:
To sam djelce jako zavolio i skoro pa ga znao na pamet.
Jednom kad sam se vraćao iz škole,naišao sam kraj kante za smeće na jednu malu knjižicu iz biblioteke Dobra knjiga. Opet je to bio Brančilo i "Put u vedrinu".
Kasnije sam gledao film Orlovi rano lete,pa sam čitao Nikoletinu,a kasnije se potpuno oduševio ovim humoristom,pjesnikom,nikada odraslim dječarcem,Grmečlijom,Krajišnikom,partizanom,humanistom.
Pročitao sam ja mislim sve špto je napisao,a i ono što su drugi o njemu pisali.
Od svih pjesama njegovih nekako me najviše u srce pogodi ova:
2014-04-22
Ne prenosite rasprave iz zaključane teme, zbog toga je i zaključana.
Guest- Guest
Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
wiktoriwictorija wrote:You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
Nemojte se dati uvući u cirkularnu komunikaciju koju nameću forumski profašistički neoustaški trollovi.
Circular Conversations
Circular Conversations - Arguments which go on almost endlessly, repeating the same patterns with no resolution.
Typically both parties take opposing positions over an issue, dig in and then reiterate their arguments and the merits of their own position until one or both of them is exhausted and gives up.
Circular conversations can last hours, days, weeks, months, years, even a lifetime. When you think about it for a moment, the only reason people would subject themselves to that is they retain the hope that at some point the other person will change their mind, see their point of view, learn something, recognize their mistake and be persuaded that they were wrong all along. Logic would suggest that after 2 or 3 times around the loop most people would give up - but many of us don't. We go over and over.
Guest- Guest
Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
2014-04-22
ma to mi tako od kad se znamo..s iznimkom da je jastreb glumio pravasa 2,3 godine..kazem glumio...pa se prodao za sitne pare ucitelju epikuru...inace znamo mi spikat i normalno...Noor wrote:vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
opsjednut si i jastrebom i epikurom. daj stani ljude progoniti...prešlo ti u maniju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šefe, spasi nas, ako Boga znaš...Gnječ wrote:wiktoriwictorija wrote:You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
Nemojte se dati uvući u cirkularnu komunikaciju koju nameću forumski profašistički neoustaški trollovi.
Circular Conversations
Circular Conversations - Arguments which go on almost endlessly, repeating the same patterns with no resolution.
Typically both parties take opposing positions over an issue, dig in and then reiterate their arguments and the merits of their own position until one or both of them is exhausted and gives up.
Circular conversations can last hours, days, weeks, months, years, even a lifetime. When you think about it for a moment, the only reason people would subject themselves to that is they retain the hope that at some point the other person will change their mind, see their point of view, learn something, recognize their mistake and be persuaded that they were wrong all along. Logic would suggest that after 2 or 3 times around the loop most people would give up - but many of us don't. We go over and over.
2016-07-22
ma bivsa mi ljubavnica sa starog foruma koju sam oteo caglju...pa on meni stalno nabijao iz osvete kako ce mi prasnut anituNoor wrote:jastreb wrote:Dobro je dok ja ne postanem opsjednut Anitom. :-)Noor wrote:vuksadinare wrote:kad je krajisnik i polusrbin..bar sebe takvim smatramaggie13 wrote:Opsjednut si Brankom, jastrebe,;-)
opsjednut si i jastrebom i epikurom. daj stani ljude progoniti...prešlo ti u maniju.
ko je ta?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
2015-08-08
ero, ko te napada ebote, koliko vidim ti napadas druge
Pa ako za klasicno flejmanje i trolanje po jastrebovoj temi nakon moje prituzbe nisi dobio barem opomenu, onda ovdje vaze dvostruki kriteriji moderiranja i administriranja. I am not reinventig the wheel here, just pointing to a well-known fact.Eroo wrote:wiktoriwictorija wrote:You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
Guest- Guest
U Beogradu??? Pa u Beogradu bi ustaški vampir na mjestu umro.michaellcmacha wrote:TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
Last edited by jastreb on 6/11/2016, 16:06; edited 1 time in total
2014-04-22
a mene, mene nisi prijavila.... ma da horni je preslab igrač za prijave kad sam ja u pitanju... mene kad prijavljuješ onda je to izravno Efraimu ili Vesni ako već nemreš do njega....wiktoriwictorija wrote:Pa ako za klasicno flejmanje i trolanje po jastrebovoj temi nakon moje prituzbe nisi dobio barem opomenu, onda ovdje vaze dvostruki kriteriji moderiranja i administriranja. I am not reinventig the wheel here, just pointing to a well-known fact.Eroo wrote:wiktoriwictorija wrote:You are a useful idiot and protected troll.Eroo wrote:Ključ. Opet ovi trolovi snapastuju pošten svit.
2015-08-08
pa dobro ne u beogradu ali u Zemunu već da.... :)))jastreb wrote:U Beogradu???michaellcmacha wrote:TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kakva je ovo sad obiteljska genealogija. Koga to jos zanima... :kidd:michaellcmacha wrote:TO JE NEKA GREŠKA... ja sam uvjeren da se radilo o probuđenom USTAŠKOM VAMPIRU...jastreb wrote:Brančilo se ubio zbog predosjećaja kako sve ono u što je vjerovao ide k vragu i zbog četničkog vampira koji se počeo buditi.Eroo wrote:Dobro je da se ubio, barem nije morao ovakve bedastoće čitat na forumu...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
» Zašto se ubio Branko Ćopić
» Konačno otkrivena istina-Zašto se ubio Branko Ćopić
» BOŠNJACI:'Branko Ćopić bio je četnik,sudjelovao je u velikom masakru'
» Scholz je ratni zločinac
Page 2 of 3