ercegu izrasle nove noge
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ercegu izrasle nove noge
michaellcmacha wrote:sterat tu svu crvenu gamad u mp3... nebitno o datumu proizvodnje i pakovanja
noge polomit pa da bar ima razloga preseravat se sa štakama
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
wiktoriwictorija wrote:milicajac mico je opet dusevan.
rajka, je s' me jope izignorirala?
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:sterat tu svu crvenu gamad u mp3... nebitno o datumu proizvodnje i pakovanja
Sjećam se, prije par godina je auto ispred mene zgazio mačku.. Cijeli život ću pamtiti tu sliku.
Pa pokušavam zamisliti kako bi mi bilo da sam ja nekoga čovjeka ubio, raznio mu glavu puškom ili ga zaklao nožem...
Jebeš život poslije toga...
Last edited by crvenkasti on 6/11/2016, 14:25; edited 1 time in total
crvenkasti-
2014-04-17
bez brige i na tebe sam mislio.... :)wiktoriwictorija wrote:milicajac mico je opet dusevan.
2015-08-08
marcellus wrote:mater ti štakorašku
I tebi
žao mi mačke, pogotovo ovih što ih sad žderete nakon kasapljenja....crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:sterat tu svu crvenu gamad u mp3... nebitno o datumu proizvodnje i pakovanja
Sjećam se, prija par godina je auto ispred mene zgazio mačku.. Cijeli život ću pamtiti tu sliku.
Pa pokušavam zamisliti kako bi mi bilo da sam nekoga čovjeka ubio, raznio mu glavu puškom ili ga zaklao nožem...
2015-08-08
imas kakvo trajno rjesenje za mene? ono, visoke peci potpaljujes ti (in your cyber dreams)michaellcmacha wrote:bez brige i na tebe sam mislio.... :)wiktoriwictorija wrote:milicajac mico je opet dusevan.
Guest- Guest
Od marcelusa sam uspio, ali od mihe ne mogu biti veća budala.
Ma koliko se trudim.
Jebiga...
Ma koliko se trudim.
Jebiga...
crvenkasti-
2014-04-17
Ma nisam uspio ni od marcelusa, koga ja lažem ...
crvenkasti-
2014-04-17
Vidi duldače kako se pokušava prikrpiti i grickati iza leđa, baš ono tipično za vas "antifašistučku" gamadwiktoriwictorija wrote:bas si pizda. a ona se toliko trudi...crvenkasti wrote:Noor wrote:crvenkasti wrote:To što je marcelus je glup, to i nije toliko strašno.
Ali to što je bolno iskompleksiran i što svoje frustracije javno objavljuje i detalno ih opisuje, to je stvarno gadljivo.
pametni, i tebe sam nešto pitala...slijedi si notifikaciju i odgovori.
ne da mi se, pitaj me opet
Guest- Guest
Ja sam veći Hrvat od svih vas, osim, možda, od mihe. On je nenadmašiv.
crvenkasti-
2014-04-17
no a sto ti radis ,uzoriti vjerniku i oltaru pristojnosti??tre911 wrote:Vidi duldače kako se pokušava prikrpiti i grickati iza leđa, baš ono tipično za vas "antifašistučku" gamadwiktoriwictorija wrote:bas si pizda. a ona se toliko trudi...crvenkasti wrote:Noor wrote:crvenkasti wrote:To što je marcelus je glup, to i nije toliko strašno.
Ali to što je bolno iskompleksiran i što svoje frustracije javno objavljuje i detalno ih opisuje, to je stvarno gadljivo.
Guest- Guest
šta god al ne drobi gluposti o jedenju cucaka i mačaka u i oko leskovca....bogomdani wrote:no a sto ti radis ,uzoriti vjerniku i oltaru pristojnosti??tre911 wrote:Vidi duldače kako se pokušava prikrpiti i grickati iza leđa, baš ono tipično za vas "antifašistučku" gamadwiktoriwictorija wrote:bas si pizda. a ona se toliko trudi...crvenkasti wrote:Noor wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
A gdje je ćuko, čudotvorni njemački ovčar?
2014-04-15
n_razbojnik wrote:A gdje je ćuko, čudotvorni njemački ovčar?
ubili ga švabe u drvaru dušmani
A ovisi kojega valjda. Meni isto neke smrti životinja ne idu iz glave , psa, mačke koje je zgazio auto, pa i ptice.crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:sterat tu svu crvenu gamad u mp3... nebitno o datumu proizvodnje i pakovanja
Sjećam se, prije par godina je auto ispred mene zgazio mačku.. Cijeli život ću pamtiti tu sliku.
Pa pokušavam zamisliti kako bi mi bilo da sam ja nekoga čovjeka ubio, raznio mu glavu puškom ili ga zaklao nožem...
U ratu se braniš pa je valjda drugi film, opet naravno ne možes ubiti nekoga tko te ne dira. Valjda.
A opet koliko god da sam plakala kad bi neku životinju zgazio auto da mi je dati ovoga sa slike sto razvlači ovo jadno prestravljeno štene zaklat bi mogla mislim a posebno pištoljem, to mrtvo hladno jer je na dalje. U datom momentu dobilo bi cijelo ovo selo metak u glavu , tko god to gleda i smije se. I muško i žensko i staro i malo.
Tako da, svatko ima nešto u sebi sto ga van kontrole baci očito.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha, ovo nije tema o kinezima nego o ovom foliranju .. a jbt.. sve ste ispremiješali
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoranu Ercegu razbilo pičku
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» U Grmoji su kratke noge!
» Žena mužu noge prala!
» "EU puca sama sebi u noge"
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» U Grmoji su kratke noge!
» Žena mužu noge prala!