Žena mužu noge prala!
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Žena mužu noge prala!
https://net.hr/magazin/brakveze/je-li-ovo-normalno-u-21-stoljecu-zena-zgrozila-internet-pokazavsi-sto-radi-muzu-kad-dode-s-posla/
Ma jel' to politički korektno?
Ma jel' to politički korektno?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Žena mužu noge prala!
zasto bi bilo ponizenje..i Rujki bi ja oprao noge,a kakva slatka stopla i prstice ima,kasnije bi ih cjelivao i cickao
Guest- Guest
Tis' neki footišistpismejker wrote:zasto bi bilo ponizenje..i Rujki bi ja oprao noge,a kakva slatka stopla i prstice ima,kasnije bi ih cjelivao i cickao
2016-11-08
Zar mu nije jednostavnije da se istušira? Ko mu oere guzu? Mama?
mjok posebno nesh..imam srece pa mi Bog dao curu preslatku od glave do pete...Oh_Femder wrote:Tis' neki footišistpismejker wrote:zasto bi bilo ponizenje..i Rujki bi ja oprao noge,a kakva slatka stopla i prstice ima,kasnije bi ih cjelivao i cickao
Guest- Guest
vjerojatno nitko. i njoj to baš super pretpostavljam.dzango wrote:Zar mu nije jednostavnije da se istušira? Ko mu oere guzu? Mama?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam sto neke cure vide lose u tome..ili recimo kad jedno sjednu naspram drugoga pa si masiraju stopala..i ovo je vise masaza nego neko pranje..
Guest- Guest
ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
druga stvar..danas ljudi ne cekaju da bas zasmrde,vise su noge smorene cipelama i uskim zenskim stiklama,koje umaraju i ubijaju stopla..poslije je vruca voda sa mirisnom sloju i masaza prava blagodet..onaj koji ceka da zasmrdi zeni,taj nije niti zasluzio zenu..
Guest- Guest
dzango wrote:Zar mu nije jednostavnije da se istušira? Ko mu oere guzu? Mama?
immortal-
2014-04-16
Balkanci pate od raznih komplekasa, jel'te, ono sve nešto na 'sičkoj bazi. A da jednom odu kod pedikera?pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
druga stvar..danas ljudi ne cekaju da bas zasmrde,vise su noge smorene cipelama i uskim zenskim stiklama,koje umaraju i ubijaju stopla..poslije je vruca voda sa mirisnom sloju i masaza prava blagodet..onaj koji ceka da zasmrdi zeni,taj nije niti zasluzio zenu..
Last edited by Oh_Femder on 31/1/2019, 14:04; edited 1 time in total
2016-11-08
ovisi koji posao radiš i u kojim uvjetimapismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
ljudi na građevini, poljoprivredi, ili čak boljim radnim mjestima ali gdje treba dati elana, mirise čistoće i parfema znoj preuzme i prije kraja radnog vremena
2014-04-16
I s hemerojidima par-nepar igratipismejker wrote:noorki guzu oprati...
Ma svasta...jebate,koda je to nesh nenormalno..neko ponizenje,a bem ti ego...Oh_Femder wrote:Balkanci pate od raznih komplekasa, jel'te, on sve nešto na 'sičkoj bazi. A da jednom odu kod pedikera?pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
ja se svako jutro dobro otusiram,ne samo rad icistoce nego se i fino razbudim,kasnije kavica i papica,prije nego šuje nataknem,namazem ih onim metvica gelom i to drzi cijelo vrijeme,,dojdem doma,noge jos mirisu na metvicu,ali umor je nes drugo..
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:I s hemerojidima par-nepar igratipismejker wrote:noorki guzu oprati...
Guest- Guest
a ti se peres i ne prdis...pismejker wrote:kojesta....naudisala se tvoja zena vec tvoga smrada i ne peruci ti noge,budi siguran,a ono ako nikako drugacije,kad roknes prdezom je u bubrege pod jorganom u dubokom snu..vuksadinare wrote:ja zivim neke tradicjske vrijednosti ali ovo doista ne bi dopustio zeni da mi pere noge...meni se cini d aje lik vise lijen za kupati se...pa makar da noge opere...misli si zena..ponizit cu se..ali jbg bar da mu noge ne smrde
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
grozno
2014-04-19
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» U Grmoji su kratke noge!
» "EU puca sama sebi u noge"
» Thassos: Digli se Srbi na noge!
» Put pod noge i pravac Njemačka ili Irska
» ercegu izrasle nove noge