Užas: glad u Srbiji
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Užas: glad u Srbiji
Vašar u Požarevcu: Pazarili veš, šmekali pečenje
Čuveni Ivanjdanski vašar u Požarevcu obeležio veliki broj posetilaca, ali i visoke cene hrane. Jedni kupovali čarape, drugi šetkali oko ražnja. Prasetina 1.000, jagnjetina 1.500 dinara
ZVUCI turbo-folka koji trešti preko razglasa i čuje se još od središnjeg dela Ulice Lole Ribara i zgrade "Megatrenda", daju na znanje da se kod hale sportova u Požarevcu održava čuveni Ivanjdanski vašar. Pošto ga poseti više od 20.000 ljudi, ovaj vašar važi za najveći u Srbiji, odmah iza šabačkog.
- Nisam lud tol'ko da platim pečenje. Za te pare mogu da kupim celo prase - komentariše jedan od prolaznika noseći flašu piva u ruci. Pored garaže "Vodovoda" nailazimo na Branu Filipovića, vlasnika firme "Metal" iz Simićeva kod Žabara, koji prodaje kapije i ograde od kovanog gvožđa.
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:614022-Vasar-u-Pozarevcu-Pazarili-ves-smekali-pecenje
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: glad u Srbiji
Nikad oni neće u EU. A mi već jesmo tamo. To jest, tu.
crvenkasti-
2014-04-17
mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
a ne ko ovo u Srbiji, nataknu mačku, psa, pa kažu svinče i još nabiju cijenu
a ne ko ovo u Srbiji, nataknu mačku, psa, pa kažu svinče i još nabiju cijenu
Guest- Guest
deda hipster wrote:šta je to na ražnju tako maleno? možda ima 20-30 kila
Kreteni, jedu dok je janje, umjesto da pričekaju da naraste ovca od 140 kila.
crvenkasti-
2014-04-17
To ne valja.deda hipster wrote:mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
Krmača od 200 kg za ražanj?
kaj je tebi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:To ne valja.deda hipster wrote:mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
kaj je tebi?
Guest- Guest
Gdje pise da je to krmaca?deda hipster wrote:jastreb wrote:To ne valja.deda hipster wrote:mi u Hrvatskoj kad pečemo koristimo veliki ražanj na kojeg se stavlja svinja od 200-300 kila
kaj je tebi?
To je vol....
Guest- Guest
Noor wrote:
Gdje pise da je to krmaca?
To je vol....
ti se na svakoj temi moraš praviti pametna i cjepidlačiti? al stvarno ono!
Guest- Guest
ma na kojoj to temi mi nije dopusteno pisati...navedideda hipster wrote:Noor wrote:
To je vol....
ti se na svakoj temi moraš praviti pametna i cjepidlačiti? al stvarno ono!
pametujes ti...al ono...doslovno na svakoj, pa te ignoriram najcesce...nauci to i ti
Guest- Guest
dobro ignoriraj me, al nećeš me učit što je to krmača a što volNoor wrote:ma na kojoj to temi mi nije dopusteno pisati...navedideda hipster wrote:ti se na svakoj temi moraš praviti pametna i cjepidlačiti? al stvarno ono!Noor wrote:
To je vol....
pametujes ti...al ono...doslovno na svakoj, pa te ignoriram najcesce...nauci to i ti
Guest- Guest
srbi imaju problema s prasetinom
kako iznenadjujuce
kako iznenadjujuce
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zaboli mene kako ti tumacis moje postovededa hipster wrote:dobro ignoriraj me, al nećeš me učit što je to krmača a što volNoor wrote:ma na kojoj to temi mi nije dopusteno pisati...navedideda hipster wrote:ti se na svakoj temi moraš praviti pametna i cjepidlačiti? al stvarno ono!Noor wrote:
To je vol....
tvoj problem
Guest- Guest
mora tvoja bit zadnja?Noor wrote:
zaboli mene kako ti tumacis moje postove
tvoj problem
Guest- Guest
ne uvijekdeda hipster wrote:mora tvoja bit zadnja?Noor wrote:
zaboli mene kako ti tumacis moje postove
tvoj problem
pametnom zašutim
Guest- Guest
ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
Guest- Guest
krivo si shvatila, to "znači" da me ne spominješ više, a ne to drugo na što ti msilišNoor wrote:ni da si jedini....bljakdeda hipster wrote:samo me još jednom u usta uzmi, evo reko sam ti lijepo
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji
» Užas u Srbiji