ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju - Page 3 Empty Re: Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju

Post by dijagram 5/11/2016, 22:56

Noor wrote:
dijagram wrote:
Noor wrote:
dijagram wrote:
kaja wrote:
I meni se čini:)
I javljaju se jedan po jedan, eno i Stipetica.
On je za kaznjavanje ,samo da neki ante odgovara a ne slucajno on:)

pa šta da kaže, nešto mora...
ne mora, bolje da muci
gledajuci optuzbu po zapovjednoj odgovornosti gotovine po takvoj spranci za ovo treba teretiti upravo stipetica

valjda je spreman, kad kaže da je za to da nijedan zločin ne ostane nerasvijetljen.
ako je zločina uopće bilo.
haha, ma nema govora, njega se vec zastitilo kad je Hag propitkivao na koga ici.
grah je pao na gotovinu i markaca, a ovi su sutjeli ko kurve
sad kad se radi o njegovoj zoni odgovornosti ne bi mu se svidjelo takvo glediste
on upucuje na kaznjavanje konkretnih osoba ako je netko pocinio zlocin, nikako nikakva zapovjedna odgovornost:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju - Page 3 Empty Re: Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju

Post by RayMabus 5/11/2016, 23:01

Men se čini da su se oni u Sajajevu malo preračunali. Hr priznaje da je ratovala u BiH i prije dogovora Tuđman-Izetbegović i da ako če se sudit po zapovijednoj odgovornosti onda su zapovijednici generali HVa.

Ako ne tuže Hr nevalja a ako tuže opet nevalja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 5/11/2016, 23:06

RayMabus wrote:Men se čini da su se oni u Sajajevu malo preračunali. Hr priznaje da je ratovala u BiH i prije dogovora Tuđman-Izetbegović i da ako če se sudit po zapovijednoj odgovornosti onda su zapovijednici generali HVa.

Ako ne tuže Hr nevalja a ako tuže opet nevalja.
Neznaš šta je gore od ove dvije opcije :

- ako ne tuže ove šta su uhapsili samo po zapovijednoj odgovornosti oslobađaju i priznaju da Hr može neometano ratovat po Bosni

- ako tuže ispilali su granu na kojoj sjede jer Srbija samo čeka priliku da razhebe BiH a to bi sad bilo moguče
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics