Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
haha, ma nema govora, njega se vec zastitilo kad je Hag propitkivao na koga ici.Noor wrote:dijagram wrote:ne mora, bolje da muciNoor wrote:dijagram wrote:I javljaju se jedan po jedan, eno i Stipetica.kaja wrote:
I meni se čini:)
On je za kaznjavanje ,samo da neki ante odgovara a ne slucajno on:)
pa šta da kaže, nešto mora...
gledajuci optuzbu po zapovjednoj odgovornosti gotovine po takvoj spranci za ovo treba teretiti upravo stipetica
valjda je spreman, kad kaže da je za to da nijedan zločin ne ostane nerasvijetljen.
ako je zločina uopće bilo.
grah je pao na gotovinu i markaca, a ovi su sutjeli ko kurve
sad kad se radi o njegovoj zoni odgovornosti ne bi mu se svidjelo takvo glediste
on upucuje na kaznjavanje konkretnih osoba ako je netko pocinio zlocin, nikako nikakva zapovjedna odgovornost:)
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: Da, ja sam pukovnik HV-a koji je iz Slavonskog Broda direktno zapovjedao jedinicama HVO-a u Orašju
Men se čini da su se oni u Sajajevu malo preračunali. Hr priznaje da je ratovala u BiH i prije dogovora Tuđman-Izetbegović i da ako če se sudit po zapovijednoj odgovornosti onda su zapovijednici generali HVa.
Ako ne tuže Hr nevalja a ako tuže opet nevalja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Neznaš šta je gore od ove dvije opcije :RayMabus wrote:Men se čini da su se oni u Sajajevu malo preračunali. Hr priznaje da je ratovala u BiH i prije dogovora Tuđman-Izetbegović i da ako če se sudit po zapovijednoj odgovornosti onda su zapovijednici generali HVa.
- ako ne tuže ove šta su uhapsili samo po zapovijednoj odgovornosti oslobađaju i priznaju da Hr može neometano ratovat po Bosni
- ako tuže ispilali su granu na kojoj sjede jer Srbija samo čeka priliku da razhebe BiH a to bi sad bilo moguče
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Holy sumnja u diverziju na vodocrpilištu Jelas kod Slavonskog broda
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Karamarko već u Orašju!
» Ništa od usvajanja Zakona o izbornim jedinicama FBiH
» CRNI DAN ZA DJECU IZ SLAVONSKOG BRODA!'Krmacama' ubijeno sestoro malisana
» HDZova Čardak Kava iz Slavonskog Broda - najjača kava u Mordoru, najbolje za započeti dan.
» Karamarko već u Orašju!
» Ništa od usvajanja Zakona o izbornim jedinicama FBiH
Page 3 of 3