A thousand kisses deep (chat)
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
To je prirodno i normalno... Samo kazem da "bez starca nema udarca'...Eva wrote:A čuj, cure s 20 traže dečke do 25 max i to većinom. Ostalo su izuzeci motivirani finacijskim razlozima najčešće, premda mogu biti i neki drugi, iz koristi, narvno.Stanojko wrote:Pogresni tateci...Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:
Pa svakom starijem od 35-40 je.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Definitivno.Eva wrote:Vrijeme je na našoj strani.maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:
Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...
'ona zna, on može'..obrnuto je 'ona ne zna, on ne može'..tako da, back to reality..
Dobro si se ti uhvatila yodice vizionarski.
Morat ću i ja kojeg mlađeg.
2014-04-12
He, he, he... da...Eva wrote:Vrijeme je na našoj strani.maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:
Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...
'ona zna, on može'..obrnuto je 'ona ne zna, on ne može'..tako da, back to reality..
Ha ha ha ha..Stanojko wrote:Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:
I opet..
2014-04-12
Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...maggie13 wrote:Ha ha ha ha..Stanojko wrote:Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:
Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..
I opet..
crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..Stanojko wrote:Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...maggie13 wrote:Ha ha ha ha..Stanojko wrote:Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:
Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)
I opet..
2014-04-12
Čini mi se da je Deda still free, take a chance on himmaggie13 wrote:Definitivno.Eva wrote:Vrijeme je na našoj strani.maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:
Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..
Guest- Guest
Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...maggie13 wrote:crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..Stanojko wrote:Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...maggie13 wrote:Ha ha ha ha..Stanojko wrote:Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...maggie13 wrote:
Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..
I opet..
Filozofiranje bih odradila, ali za onakve pločice treba vježbat svaki dan satima u teretani..znači, otpada..Eva wrote:Čini mi se da je Deda still free, take a chance on himmaggie13 wrote:Definitivno.Eva wrote:Vrijeme je na našoj strani.maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:
Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)
2014-04-12
ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..Stanojko wrote:Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...maggie13 wrote:crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..Stanojko wrote:Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...maggie13 wrote:Ha ha ha ha..Stanojko wrote:
Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...
I opet..
2014-04-12
Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?maggie13 wrote:ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..Stanojko wrote:Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...maggie13 wrote:crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..Stanojko wrote:Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...maggie13 wrote:
Ha ha ha ha..
I opet..
kaj se mene tiče može i kod gimnazije, al onda imam 15 minuta manje jer poslije moram do vrapča skupiti malu...veber wrote:ako imam sreće, jesam.
sutra idem u ri i ako me sjebu moram za st, ali zbog male se mislim svakako vratit do popodneva.
možemo se kod gimnazije naći gdje idemo dijagram i ja na kavu.
ja nemam 20 godina, stane..Stanojko wrote:Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?maggie13 wrote:ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..Stanojko wrote:Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...maggie13 wrote:crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..Stanojko wrote:
Dobro, doduse vi zivite u rvacku, tako da...moguce...
2014-04-12
Eva wrote:Ma zavolit će te i bez, kaj zna dete kaj su pločice.
samo da ne traži genetska testiranja i IQ test..
2014-04-12
Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!maggie13 wrote:ja nemam 20 godina, stane..Stanojko wrote:Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?maggie13 wrote:ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..Stanojko wrote:Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...maggie13 wrote:
crveni je iskren po tom pitanju, za razliku od tebe..
prodaješ maglu,ha?!Stanojko wrote:Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!maggie13 wrote:ja nemam 20 godina, stane..Stanojko wrote:Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?maggie13 wrote:ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..Stanojko wrote:
Kod vas su muskarci od 40 neupotrebljivi? Kukuuuuu... meni vas najiskrenije zao...
2014-04-12
More...pevala bi ti meni ko kanarinac...maggie13 wrote:prodaješ maglu,ha?!Stanojko wrote:Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!maggie13 wrote:ja nemam 20 godina, stane..Stanojko wrote:Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?maggie13 wrote:
ne izvrći, nitko nije rekao neupotrebljivi..ali neke druge činjenice i dalje stoje..
Reklamiraš se preko mene, je li?!Stanojko wrote:More...pevala bi ti meni ko kanarinac...maggie13 wrote:prodaješ maglu,ha?!Stanojko wrote:Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!maggie13 wrote:ja nemam 20 godina, stane..Stanojko wrote:
Pa kako sad... Ti rece da ne moze stariji muskarac i mladja riba, ili se varam?
Odnosno pokušavaš, ha ha
2014-04-12
Da. Vidis negde Kaju?maggie13 wrote:Reklamiraš se preko mene, je li?!Stanojko wrote:More...pevala bi ti meni ko kanarinac...maggie13 wrote:prodaješ maglu,ha?!Stanojko wrote:Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!maggie13 wrote:
ja nemam 20 godina, stane..
Odnosno pokušavaš, ha ha
Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
oooook, meni su i oni od 40 starkelje
betty.boop-
2015-01-23
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 48 of 50