A thousand kisses deep (chat)
Page 49 of 50
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
oooook, meni su i oni od 40 starkelje
betty.boop- Posts : 12712
2015-01-23
može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovatStanojko wrote:Da. Vidis negde Kaju?maggie13 wrote:Reklamiraš se preko mene, je li?!Stanojko wrote:More...pevala bi ti meni ko kanarinac...maggie13 wrote:prodaješ maglu,ha?!Stanojko wrote:
Nema veze... U rukama iskusnog cice svaka ce se oseti ko da ima 20 godina!
Odnosno pokušavaš, ha ha
2014-04-12
Sto ne bi? :)maggie13 wrote:može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovatStanojko wrote:Da. Vidis negde Kaju?maggie13 wrote:Reklamiraš se preko mene, je li?!Stanojko wrote:More...pevala bi ti meni ko kanarinac...maggie13 wrote:
prodaješ maglu,ha?!
Odnosno pokušavaš, ha ha
pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucerStanojko wrote:Sto ne bi? :)maggie13 wrote:može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovatStanojko wrote:Da. Vidis negde Kaju?maggie13 wrote:Reklamiraš se preko mene, je li?!Stanojko wrote:
More...pevala bi ti meni ko kanarinac...
Odnosno pokušavaš, ha ha
2014-04-12
Non comprende... Whatever...maggie13 wrote:pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucerStanojko wrote:Sto ne bi? :)maggie13 wrote:može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovatStanojko wrote:Da. Vidis negde Kaju?maggie13 wrote:
Reklamiraš se preko mene, je li?!
Odnosno pokušavaš, ha ha
ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasnoStanojko wrote:Non comprende... Whatever...maggie13 wrote:pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucerStanojko wrote:Sto ne bi? :)maggie13 wrote:može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovatStanojko wrote:
Da. Vidis negde Kaju?
2014-04-12
Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?maggie13 wrote:ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasnoStanojko wrote:Non comprende... Whatever...maggie13 wrote:pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucerStanojko wrote:Sto ne bi? :)maggie13 wrote:
može se i poslije pročitat..samo je pitanje hoće li povjerovat
pogresan?! HahahaStanojko wrote:Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?maggie13 wrote:ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasnoStanojko wrote:Non comprende... Whatever...maggie13 wrote:pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucerStanojko wrote:
Sto ne bi? :)
2014-04-12
Narafski.... diskrecija i suptilnost su moje srednje ime...maggie13 wrote:pogresan?! HahahaStanojko wrote:Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?maggie13 wrote:ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasnoStanojko wrote:Non comprende... Whatever...maggie13 wrote:
pa stavile smo joj bubicu u glavu, a nije ni ona od jucer
'Preporučit' ću te..Stanojko wrote:Narafski.... diskrecija i suptilnost su moje srednje ime...maggie13 wrote:pogresan?! HahahaStanojko wrote:Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?maggie13 wrote:ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasnoStanojko wrote:
Non comprende... Whatever...
2014-04-12
...tebe ne, al ovoga mućkog provokatora bi mogel... ;))maggie13 wrote:Ubit ce nas guma B-)
2015-09-02
Hahahaahha...Nemoj, bolje. Evo, ko da si me preporucila!maggie13 wrote:'Preporučit' ću te..Stanojko wrote:Narafski.... diskrecija i suptilnost su moje srednje ime...maggie13 wrote:pogresan?! HahahaStanojko wrote:Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?maggie13 wrote:
ako pročita našu raspravu,razmislit će o suprostavljenim stavovima..plus, žena ima već svoja iskustva i izgrađeno mišljenje..što nije jasno
ha ha..nemoj ni njega, zezamo seguma_1 wrote:...tebe ne, al ovoga mućkog provokatora bi mogel... ;))maggie13 wrote:Ubit ce nas guma B-)
2014-04-12
Sad ti je gotovoStanojko wrote:Hahahaahha...Nemoj, bolje. Evo, ko da si me preporucila!maggie13 wrote:'Preporučit' ću te..Stanojko wrote:Narafski.... diskrecija i suptilnost su moje srednje ime...maggie13 wrote:pogresan?! HahahaStanojko wrote:
Mozda stekne pogresan dojam da se "preporucam"!?
2014-04-12
...nema zajebancije više....samo ozbiljno....maggie13 wrote:ha ha..nemoj ni njega, zezamo seguma_1 wrote:...tebe ne, al ovoga mućkog provokatora bi mogel... ;))maggie13 wrote:Ubit ce nas guma B-)
...aj živeli....
2015-09-02
da, vidim da si 'ozbiljan' k'o i obično..guma_1 wrote:...nema zajebancije više....samo ozbiljno....maggie13 wrote:ha ha..nemoj ni njega, zezamo seguma_1 wrote:...tebe ne, al ovoga mućkog provokatora bi mogel... ;))maggie13 wrote:Ubit ce nas guma B-)
...aj živeli....
2014-04-12
....žejen sam kak črep i kača skupa....maggie13 wrote:
da, vidim da si 'ozbiljan' k'o i obično..
2015-09-02
...a nemerem klisnut s posla....
2015-09-02
još malo izdrži pa ćeš se namirit..
2014-04-12
Budi nezna...maggie13 wrote:Sad ti je gotovoStanojko wrote:Hahahaahha...Nemoj, bolje. Evo, ko da si me preporucila!maggie13 wrote:'Preporučit' ću te..Stanojko wrote:Narafski.... diskrecija i suptilnost su moje srednje ime...maggie13 wrote:
pogresan?! Hahaha
ljudi nemojte gu..se seksat nije zdravo
2014-04-19
Page 49 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 49 of 50