A thousand kisses deep (chat)
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: A thousand kisses deep (chat)
Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalnoRegoč wrote:Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
2014-04-11
Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.maggie13 wrote:to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalnoRegoč wrote:Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..Regoč wrote:Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.maggie13 wrote:to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalnoRegoč wrote:Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
2014-04-11
Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..Regoč wrote:Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.maggie13 wrote:to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalnoRegoč wrote:Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
2014-05-05
Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..Regoč wrote:Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.maggie13 wrote:to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalnoRegoč wrote:Cccc, u njegovim godinama i dvadesetogodišnjakinje su pedofilija.
2014-04-11
Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
Guest- Guest
Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..Regoč wrote:Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.maggie13 wrote:
to zavisi od džepa..ako se može 'podržavati', onda je normalno
Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
Guest- Guest
Pogresni tateci...Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
Stane, da se ne zavaravamo, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto ne vrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..Regoč wrote:
Nije normalno, ali je prihvatljivo. Priča mi znanica kako udaja za dvadeset, pa i trideset, godinah starijega muškarca ne mora biti samo zbog novca, već može biti zbog fascinacije mudrošću i zrelošću te osjećajem sigurnosti, naime ljubavlju.
'ona zna, on može'..obrnuto je 'ona ne zna, on ne može'..tako da, back to reality..
Last edited by maggie13 on Thu 24 Nov - 10:46; edited 1 time in total
2014-04-11
A čuj, cure s 20 traže dečke do 25 max i to većinom. Ostalo su izuzeci motivirani finacijskim razlozima najčešće, premda mogu biti i neki drugi, iz koristi, narvno.Stanojko wrote:Pogresni tateci...Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:
Dete od 20 godina?
Guest- Guest
Samo se ti tješi..Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:Pa svakom starijem od 35-40 je.Stanojko wrote:Dete od 20 godina?Eva wrote:Ali s djecom.
2014-04-11
Vrijeme je na našoj strani.maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:
Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..
'ona zna, on može'..obrnuto je 'ona ne zna, on ne može'..tako da, back to reality..
Guest- Guest
Sele, muskarac od 40 je na vrhuncu...maggie13 wrote:Stane, da se ne zavaravano, i ti znaš da je najpametnija ona da je najbolje starija žena i mlađi muškarac, obrnuto nevrijedi..Stanojko wrote:Bogami, i tu je znanje i iskustvo na nasoj strani... :)maggie13 wrote:Za kikotanje ok, ali za nešto drugo traži mlađeg..Stanojko wrote:Sele, da ti cica kaze... kad ja prozborim, pa prospem sarm, pa zakikocem mladu curu, nema tog 20-godisnjeg tupsona koji moze da mi stane na crtu... i ja sam u tim godinama bio tupson, ali zene traze od muskarca nesto vise...maggie13 wrote:
Može biti, naravno..čuda se, naime, događaju..
To je prirodno i normalno... Samo kazem da "bez starca nema udarca'...Eva wrote:A čuj, cure s 20 traže dečke do 25 max i to većinom. Ostalo su izuzeci motivirani finacijskim razlozima najčešće, premda mogu biti i neki drugi, iz koristi, narvno.Stanojko wrote:Pogresni tateci...Eva wrote:Ne, nimalo. Imala sam i ja 20 i ponuda od tateka u najboljim godinama pa su mi bili smiješni sa svim svojim fintama i forama.Stanojko wrote:Preterujes...Eva wrote:
Pa svakom starijem od 35-40 je.
Similar topics
» A thousand kisses deep (chat)
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
» Senat i Deep state idu na rušenje Trump-a
» nista im nije sveto , deep anal
» Hrvatska Deep State? Nije nemoguće. Dapače.
» Oliver Stone: Trump nije problem već Deep State
Page 47 of 50