ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

" BJEŽITE DOK MOŽETE "

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 8 Empty Re: " BJEŽITE DOK MOŽETE "

Post by Guest Sun 6 Nov - 9:28

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fi
jos nisi na tom nivou...

tuzno je sto sam razvalio vise Hrvatica nego ti ... king 

Nego,ovi tvoji ti rekli da si previse njonjav,pa moras "grublje" ,a ???
ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eura
nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode.. lol!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 6 Nov - 9:29

pruzaju otpor , bas cudno...nismo ocekivali , cudnovato
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 6 Nov - 9:35

bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fi
jos nisi na tom nivou...

ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eura
nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode.. lol!
bogec hvalis mi se previse...a znas kako se kaze..tko se previse hvali meda ni blizu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 9:36

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
jos nisi na tom nivou...

bogec hvalis mi se previse...a znas kako se kaze..tko se previse hvali meda ni blizu
Kukuuu...ma cime se hvalim??..Os da cujes tek realu? jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 9:36

samozatajnosti posipanje pepelom vi volite,a?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 6 Nov - 9:38

Mad_Vlad wrote:
Yehudi wrote:
mutava baštarda wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 8 27
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.
Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.

To su pizdarije i laži, fase flag 

Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju

dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.

Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?
znači spontano se dogodilo događanje naroda i smjena nepoćudnih režima u nekoliko država mediteranskog bazena.

2015-09-14

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 6 Nov - 9:39

Mad_Vlad wrote:
mutava baštarda wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:Bravo kažem i ja. Nije čovjek savršen, ima i on svojih mana, no voditi bitku protiv islamističkih glavosječa dok mu najjača legalna teroristička organizacija preko bare zabija nož u leđa, drži se dobro.
Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.
Od 20 miliona predratnih pola ih je raseljeno. Najveći dio unutar zemlje, većinom na područja pod kontrolom vlade. Tako kada bi pobunjenici, isil, i alkaida u koaliciji izišli na parlamentarne ili predsjedničke izbore Asad bi ih i tamo potukao.
Pa eto, 2014 su bili izbori i opet pobjedio. Sigurno na demokratski način.
uvjeren sam da je opozicija u siriji imala bolji tretman nego trump u SADu i EUu
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 9:40

zenski lobi je prejak,kao i onija h udruga za ljucka i zenska prava..Moskije tko e-be.. Suspect
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 10:06

mada me cudi sto to nisu zasuli termobaricnima iz onih Labudica...doslovno poravnati,preorati i nadovo dici grad,na kostima isis-vovg nakota..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 6 Nov - 12:13

dva brata wrote:završilo odbrojavanje još jučer popodne? jesam li šta propustio?

Enlarge this image
" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 8 CwcE-A5WEAETx9u

RU Navy exercise (training flights, rocket test firings) will take place in area (on the pict.) 

Nov,10-15 + Nov,17-22, daily 0500-2100z

---------------------------------------

Znači  RU -NAVY -održati će  "vježbe"  na označenoj lokaciji 

od 10-15 te od 17-22 Nov.

------------------------------------------------------------------

Jesi, DA, po običaju si sve fulao.

Pogledaj kada je flota stacionirana i - gdje - te kad kreće baketanje  :^0

--------------------------------------------------------------------

Jeli sada nešto jasnije postalo.......................( mada sumnjam )  B-)
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 6 Nov - 12:16

Mad_Vlad wrote:
Yehudi wrote:
mutava baštarda wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 8 27
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.
Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.

To su pizdarije i laži, fase flag 

Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju

dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.

Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?

Ma  kako  nema  prijatelju  

Ima  upravo to  šta  sam  naveo a  i  puno  više,  sve  sa  podacima  i  tajmingom.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 13:04

AlfaOmega wrote:Nije bitno jel za tri dana, ili tri mjeseca. Bitno je da će završiti tak da Iran i Rusija pobjede, a zapad i cioni spuše.
To me podsjeća na onaj vic o bosancu, amerikancu, rusu, kinezu, japancu... ne mogu se sjetiti svega ali znam da ih je bosanac sve na kraju zajebo!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 13:19

jastreb wrote:
kaja wrote:
jastreb wrote:
kaja wrote:Dobro , ja citam i kako god okrenem zidovi krivi .
Niste išli u vinkl,zato ni zidovi nisu kako treba.
Sto je Vinkl?
Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.
Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjeva drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 6 Nov - 13:21

tre911 wrote:
jastreb wrote:
kaja wrote:
jastreb wrote:
kaja wrote:Dobro , ja citam i kako god okrenem zidovi krivi .
Sto je Vinkl?
Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.
Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 13:24

jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
kaja wrote:
jastreb wrote:
Sto je Vinkl?
Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.
Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 6 Nov - 13:27

tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
kaja wrote:
Sto je Vinkl?
Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.
Kod mene u kući su 4 glavna kuta u kući "ausvinkl".

To je preuređena stara kuća. Ne znam zašto ljudi nekada po tim starim kućama nisu gledali na pravi kut? Na masi tih starih kuća dolje na moru nema pravoga kuta.

Dobro nije neki problem,ali sam morao kuhinju naručiti posebno da se elementi uklope u to sranje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 13:31

jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:

To je preuređena stara kuća. Ne znam zašto ljudi nekada po tim starim kućama nisu gledali na pravi kut? Na masi tih starih kuća dolje na moru nema pravoga kuta.

Dobro nije neki problem,ali sam morao kuhinju naručiti posebno da se elementi uklope u to sranje.
Nisu čuli za dijagonale pa zato i nisu znali napraviti nešto pod pravim kutem.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda Sun 6 Nov - 14:58

tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:

Ne bi rekao... Prije je piće i ini razlozi....
mutava baštarda
mutava baštarda

2015-09-14

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sun 6 Nov - 15:00

tre911 wrote:
AlfaOmega wrote:Nije bitno jel za tri dana, ili tri mjeseca. Bitno je da će završiti tak da Iran i Rusija pobjede, a zapad i cioni spuše.
To me podsjeća na onaj vic o bosancu, amerikancu, rusu, kinezu, japancu... ne mogu se sjetiti svega ali znam da ih je bosanac sve na kraju zajebo!

I ja se sjećam jednog, ne znam kako je išao, ali je bio smiješan.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudi Sun 6 Nov - 15:14

" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 8 1f602
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Guest Sun 6 Nov - 15:53

mutava baštarda wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:
tre911 wrote:
jastreb wrote:

Ne bi rekao... Prije je piće i ini razlozi....
More bit no nekako ipak držim da nisu znali za dijagonalu pa je uvijek to išlo onako od oka pa kako bude bude.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics