" BJEŽITE DOK MOŽETE "
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: " BJEŽITE DOK MOŽETE "
nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode..vuksadinare wrote:ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eurabogomdani wrote:jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
tuzno je sto sam razvalio vise Hrvatica nego ti ...
Nego,ovi tvoji ti rekli da si previse njonjav,pa moras "grublje" ,a ???
Guest- Guest
pruzaju otpor , bas cudno...nismo ocekivali , cudnovato
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
bogec hvalis mi se previse...a znas kako se kaze..tko se previse hvali meda ni blizubogomdani wrote:nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode..vuksadinare wrote:ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eurabogomdani wrote:jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kukuuu...ma cime se hvalim??..Os da cujes tek realu?vuksadinare wrote:bogec hvalis mi se previse...a znas kako se kaze..tko se previse hvali meda ni blizubogomdani wrote:nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode..vuksadinare wrote:ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eurabogomdani wrote:jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fi
Guest- Guest
znači spontano se dogodilo događanje naroda i smjena nepoćudnih režima u nekoliko država mediteranskog bazena.Mad_Vlad wrote:Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?Yehudi wrote:mutava baštarda wrote:Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.Mad_Vlad wrote:Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.Starhemberg wrote:
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
To su pizdarije i laži, fase flag
Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju
dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.
Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
uvjeren sam da je opozicija u siriji imala bolji tretman nego trump u SADu i EUuMad_Vlad wrote:Pa eto, 2014 su bili izbori i opet pobjedio. Sigurno na demokratski način.mutava baštarda wrote:Od 20 miliona predratnih pola ih je raseljeno. Najveći dio unutar zemlje, većinom na područja pod kontrolom vlade. Tako kada bi pobunjenici, isil, i alkaida u koaliciji izišli na parlamentarne ili predsjedničke izbore Asad bi ih i tamo potukao.Mad_Vlad wrote:Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.Starhemberg wrote:Bravo kažem i ja. Nije čovjek savršen, ima i on svojih mana, no voditi bitku protiv islamističkih glavosječa dok mu najjača legalna teroristička organizacija preko bare zabija nož u leđa, drži se dobro.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
zenski lobi je prejak,kao i onija h udruga za ljucka i zenska prava..Moskije tko e-be..
Guest- Guest
mada me cudi sto to nisu zasuli termobaricnima iz onih Labudica...doslovno poravnati,preorati i nadovo dici grad,na kostima isis-vovg nakota..
Guest- Guest
dva brata wrote:završilo odbrojavanje još jučer popodne? jesam li šta propustio?
Enlarge this image
RU Navy exercise (training flights, rocket test firings) will take place in area (on the pict.)
Nov,10-15 + Nov,17-22, daily 0500-2100z
---------------------------------------Znači RU -NAVY -održati će "vježbe" na označenoj lokaciji
od 10-15 te od 17-22 Nov.
------------------------------------------------------------------
Jesi, DA, po običaju si sve fulao.
Pogledaj kada je flota stacionirana i - gdje - te kad kreće baketanje
--------------------------------------------------------------------
Jeli sada nešto jasnije postalo.......................( mada sumnjam )
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Mad_Vlad wrote:Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?Yehudi wrote:mutava baštarda wrote:Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.Mad_Vlad wrote:Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.Starhemberg wrote:
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
To su pizdarije i laži, fase flag
Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju
dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.
Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
Ma kako nema prijatelju
Ima upravo to šta sam naveo a i puno više, sve sa podacima i tajmingom.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
To me podsjeća na onaj vic o bosancu, amerikancu, rusu, kinezu, japancu... ne mogu se sjetiti svega ali znam da ih je bosanac sve na kraju zajebo!AlfaOmega wrote:Nije bitno jel za tri dana, ili tri mjeseca. Bitno je da će završiti tak da Iran i Rusija pobjede, a zapad i cioni spuše.
Guest- Guest
Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjevajastreb wrote:Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.kaja wrote:Sto je Vinkl?jastreb wrote:Niste išli u vinkl,zato ni zidovi nisu kako treba.kaja wrote:Dobro , ja citam i kako god okrenem zidovi krivi .
Guest- Guest
Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.tre911 wrote:Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjevajastreb wrote:Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.kaja wrote:Sto je Vinkl?jastreb wrote:Niste išli u vinkl,zato ni zidovi nisu kako treba.kaja wrote:Dobro , ja citam i kako god okrenem zidovi krivi .
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.jastreb wrote:Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.tre911 wrote:Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjevajastreb wrote:Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.kaja wrote:Sto je Vinkl?jastreb wrote:
Niste išli u vinkl,zato ni zidovi nisu kako treba.
Guest- Guest
Kod mene u kući su 4 glavna kuta u kući "ausvinkl".tre911 wrote:Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.jastreb wrote:Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.tre911 wrote:Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjevajastreb wrote:Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.kaja wrote:
Sto je Vinkl?
To je preuređena stara kuća. Ne znam zašto ljudi nekada po tim starim kućama nisu gledali na pravi kut? Na masi tih starih kuća dolje na moru nema pravoga kuta.
Dobro nije neki problem,ali sam morao kuhinju naručiti posebno da se elementi uklope u to sranje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu čuli za dijagonale pa zato i nisu znali napraviti nešto pod pravim kutem.jastreb wrote:Kod mene u kući su 4 glavna kuta u kući "ausvinkl".tre911 wrote:Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.jastreb wrote:Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.tre911 wrote:Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjevajastreb wrote:
Pravi kut. Ako nema pravoga kuta zidovi nisu kako treba i to možeš ispraviti naknadnim žbukanjem,knaufom i sl.
To je preuređena stara kuća. Ne znam zašto ljudi nekada po tim starim kućama nisu gledali na pravi kut? Na masi tih starih kuća dolje na moru nema pravoga kuta.
Dobro nije neki problem,ali sam morao kuhinju naručiti posebno da se elementi uklope u to sranje.
Guest- Guest
Ne bi rekao... Prije je piće i ini razlozi....tre911 wrote:Nisu čuli za dijagonale pa zato i nisu znali napraviti nešto pod pravim kutem.jastreb wrote:Kod mene u kući su 4 glavna kuta u kući "ausvinkl".tre911 wrote:Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.jastreb wrote:Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.tre911 wrote:
Uvijek možeš uzeti veliku fleksu i odrezati zid pod 90 stupnjeva
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
tre911 wrote:To me podsjeća na onaj vic o bosancu, amerikancu, rusu, kinezu, japancu... ne mogu se sjetiti svega ali znam da ih je bosanac sve na kraju zajebo!AlfaOmega wrote:Nije bitno jel za tri dana, ili tri mjeseca. Bitno je da će završiti tak da Iran i Rusija pobjede, a zapad i cioni spuše.
I ja se sjećam jednog, ne znam kako je išao, ali je bio smiješan.
crvenkasti-
2014-04-17
More bit no nekako ipak držim da nisu znali za dijagonalu pa je uvijek to išlo onako od oka pa kako bude bude.mutava baštarda wrote:Ne bi rekao... Prije je piće i ini razlozi....tre911 wrote:Nisu čuli za dijagonale pa zato i nisu znali napraviti nešto pod pravim kutem.jastreb wrote:Kod mene u kući su 4 glavna kuta u kući "ausvinkl".tre911 wrote:Ne može se ništa osim srušiti zidove i ponovno krenuti sa ozbiljnom ekipom, sve drugo je kiki od ofce.jastreb wrote:
Ima jedan lik koji se bavi bušenjem zidova. Ima neku mašinu i buši rupe za vrata,prozore i sl. Ta mašina reže i beton. Možda bi se s tom makinom nešto moglo i oko kutova,ali nisam to vidio pa ne znan.
Guest- Guest
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Putinov posljednji pozdrav Alepu: Bježite dok možete, prije noći...
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
Page 8 of 11