" BJEŽITE DOK MOŽETE "
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: " BJEŽITE DOK MOŽETE "
Levi je dao svoj komentar a ti si kao pravi telić odradio to na svoj način. Kad smo već kod neukosti podebljano je bilo i prvi put na što sam se referirao a sada ću ti to i podvući da ne bi bilo zabune oko toga što si TI PISAO a ne Levibogomdani wrote:e-bem te neuka i nepismena,a uz to i poluslijepa.. jel ne vidis da je to citat Levijevog teksta...tre911 wrote:U jebemti, svetac se opet pokazao kao vjerodostojan izvor :))))bogomdani wrote:neukoj i neuputjenoj Teladi..
by Leviathan2 Today at 16:18
danas su opet u alepu pozvali civile da se maknu od kozojeba il da pokusaju izaci kroz neki od cekpinta, izgleda da su pripreme za ofenzivu gotove i da ce sad biti tarapana , ruska pomorska grupa je dosla do obala sirije i uzimaju raspèored, oni ruski avacsi su cjeli tjedan spartali nebom sirije i snimali komunikacije, 7 satelite prati operacije, bespilotne letjelice su non stop u zraku , u alepu je preko 40 000 saovacai pridruzenih, artiljerija je na polozajima, syaf i ruaf su formirali udarne grupe koje bi trebale u naletima da istresaju teret na kozojebe, rusi su dopremili i one robote uran i kak se vec zovu za unistavanje utvrdjenih tocaka,
sa sutrasnjim danom bi mogla poceti festa na cijelom podrucju,
na sjeveru alepa saa je krenula skupa s kurdima prema al babu dok su kurdi iz hasake i onog kraja krenuli na al raqu sto im je deblji zajeb jer su ih ameri gurnuli na najgori front samo da nebi zmetali turcadiji dok se siri po provinciji alepo, u hami festa malo usporila al se ocekuje ofenziva na latamijah dok ce tal imam ostati na zeravici , da se malo kuhaju,
, na qalamunu se kolju isil i nusra al to je nebitno, kad dojde vrijeme hezbolah ce to pocistiti
oko damaska je festa pri kraju, ostali jos neki dzepici s teroristima koji pokusavaju da prezive i vec naveliko potpisuju vozni red za zelene autobuse
Guest- Guest
i ja..onda volim maltretiratibogomdani wrote:suti fuk,danas sam veseo..vuksadinare wrote:pa dojma sam da si zid....bogomdani wrote:srbin srbin je..ono kad su ljuti na njega,kad nisu eeee,mozda i nije srbin..vuksadinare wrote:jel svetac isto zidov?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:dawson wrote:Ajde nek ih srvani već jednom.
čeka ishod izbora u SAD. Ne želi pomagati Clintonici.
točno to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
amffff..gori si od jedne bivse e-baljke,..ta mi se kacila za svako slovo i rijec..ajd,ajd..OBAVI SVOJE...tre911 wrote:Levi je dao svoj komentar a ti si kao pravi telić odradio to na svoj način. Kad smo već kod neukosti podebljano je bilo i prvi put na što sam se referirao a sada ću ti to i podvući da ne bi bilo zabune oko toga što si TI PISAO a ne Levibogomdani wrote:e-bem te neuka i nepismena,a uz to i poluslijepa.. jel ne vidis da je to citat Levijevog teksta...tre911 wrote:U jebemti, svetac se opet pokazao kao vjerodostojan izvor :))))bogomdani wrote:neukoj i neuputjenoj Teladi..
by Leviathan2 Today at 16:18
danas su opet u alepu pozvali civile da se maknu od kozojeba il da pokusaju izaci kroz neki od cekpinta, izgleda da su pripreme za ofenzivu gotove i da ce sad biti tarapana , ruska pomorska grupa je dosla do obala sirije i uzimaju raspèored, oni ruski avacsi su cjeli tjedan spartali nebom sirije i snimali komunikacije, 7 satelite prati operacije, bespilotne letjelice su non stop u zraku , u alepu je preko 40 000 saovacai pridruzenih, artiljerija je na polozajima, syaf i ruaf su formirali udarne grupe koje bi trebale u naletima da istresaju teret na kozojebe, rusi su dopremili i one robote uran i kak se vec zovu za unistavanje utvrdjenih tocaka,
sa sutrasnjim danom bi mogla poceti festa na cijelom podrucju,
na sjeveru alepa saa je krenula skupa s kurdima prema al babu dok su kurdi iz hasake i onog kraja krenuli na al raqu sto im je deblji zajeb jer su ih ameri gurnuli na najgori front samo da nebi zmetali turcadiji dok se siri po provinciji alepo, u hami festa malo usporila al se ocekuje ofenziva na latamijah dok ce tal imam ostati na zeravici , da se malo kuhaju,
, na qalamunu se kolju isil i nusra al to je nebitno, kad dojde vrijeme hezbolah ce to pocistiti
oko damaska je festa pri kraju, ostali jos neki dzepici s teroristima koji pokusavaju da prezive i vec naveliko potpisuju vozni red za zelene autobuse
Guest- Guest
tko ti branni..?? Nego Fuk,ovi tvoji u Afganistanu se fale kako imaju tolike platje da kupuju stanove i nove aute keshom...nijel to malo sumnjivo?vuksadinare wrote:i ja..onda volim maltretiratibogomdani wrote:suti fuk,danas sam veseo..vuksadinare wrote:pa dojma sam da si zid....bogomdani wrote:srbin srbin je..ono kad su ljuti na njega,kad nisu eeee,mozda i nije srbin..vuksadinare wrote:jel svetac isto zidov?
Guest- Guest
znaci, jos nista? pa kolko tom ruskom govnjaru treba da napravi sto obeca?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:znaci, jos nista? pa kolko tom ruskom govnjaru treba da napravi sto obeca?
Još malo ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A koliko bi trebalo svim ostalima da ista naprave..? Rusi su zaustavili pad Sirije,krenuli cistiti smetje,a ostali kao picke,ne iz nekih humanitarnih pobuda,nego interesa,nevoljko se pridruzili..Kud sad zuriti..stakori su okruzeni,daje se vrijeme,da se pizdama u svijetu zapuse usta,jer su odjedared skocili na straznje noge,a dok su ISISovci glave sjekli u tisucama,nitko se nije bunio...
Guest- Guest
pa ne kazem ja nista...nego najavljivali ste pred par dana nekakvo ravnanje Alepa...a kad tamo - curac...
Rus je uvijek bio seronja...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Eto,necu se ponavljati,imas post iznad..flumen wrote:pa ne kazem ja nista...nego najavljivali ste pred par dana nekakvo ravnanje Alepa...a kad tamo - curac...
Guest- Guest
hehe kvrckaju se na tihoj vatri...
2014-04-14
u more inace volim pratiti te potrese,cini mi se da postoji konkcija izmedju mjeseca i potresa a opet postoje i potresi prouzrokovani sa ljudskim aktivnostima.
2014-04-14
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Putinov posljednji pozdrav Alepu: Bježite dok možete, prije noći...
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
Page 11 of 11