" BJEŽITE DOK MOŽETE "
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: " BJEŽITE DOK MOŽETE "
I? Prošlo 24 sataYehudi wrote:'BJEŽITE DOK MOŽETE. KAD PADNE MRAK SRAVNIT ĆEMO VAS SA ZEMLJOM!'
Putin poslao konačni ultimatum pobunjenicima, flota je spremna za razaranje islamista
Dok ruska flota zauzima svoje položaje u Mediteranu, predvođena nosačem zrakoplova Admiralom Kuznjecovom,
Putin je proglasio humanitarni 10-satni prekid vatre od danas u 9 ujutro do 19 sati navečer.
Koridori su, tvrdi Moskva, otvoreni za sve koji žele napustiti taj grad, a zatvorit će se danas navečer.
Kada zađe sunce, najavila je ruska vojska, počinje bombardiranje koje će sravniti sa zemljom sve islamiste u istočnom Alepu.
------------------------------------------------------------------
S KOPNA......MORA........A I IZ ZRAKA
Kreće u 19 : 00 ..................................kokice
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pa nedostatak informacija zanci isto neku vrstu informacije..zapecaceno podrucje,a termobaricne rade svoje...
Guest- Guest
Kod Rusa cijenim,kad se odluce na nesto,to naprave korektno i temeljito,,dokaz nevjernim Tomama je Grozni,Čečenija..Tudej,ponovno izgradjen, i poslusan i lojalan grad i drzava Rusiji i Moskwi
Guest- Guest
jucer ebo jednu domacu(vasu) Slavonku...danas nes gripozna i preladjena...pa samo popili kofi,i poslo je mami doma..usrano vrijeme doliLeviathan2 wrote:pa djes svetac, jel hebes sta i zasto ne :D
Guest- Guest
nemam blage za vrijeme u slavoniji, kod mene jutros pocelo kisiti i ocekuje se cjeli tjedan, al boli me kiki, ovaj tjedan sam na suvom pa more padat i led,bogomdani wrote:jucer ebo jednu domacu(vasu) Slavonku...danas nes gripozna i preladjena...pa samo popili kofi,i poslo je mami doma..usrano vrijeme doliLeviathan2 wrote:pa djes svetac, jel hebes sta i zasto ne :D
zimske gume na tristacu, lanci za svaki slucaj u bunkeru i vreca stvdnutog cimenta zbog tezine, i pici miki
ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
Guest- Guest
bogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
pazi da te ne kremira
Guest- Guest
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
tuzno je sto sam razvalio vise Hrvatica nego ti ...
Nego,ovi tvoji ti rekli da si previse njonjav,pa moras "grublje" ,a ???
Guest- Guest
završilo odbrojavanje još jučer popodne? jesam li šta propustio?
Guest- Guest
Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?Yehudi wrote:mutava baštarda wrote:Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.Mad_Vlad wrote:Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.Starhemberg wrote:Mad_Vlad wrote:
Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
To su pizdarije i laži, fase flag
Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju
dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.
Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pa eto, 2014 su bili izbori i opet pobjedio. Sigurno na demokratski način.mutava baštarda wrote:Od 20 miliona predratnih pola ih je raseljeno. Najveći dio unutar zemlje, većinom na područja pod kontrolom vlade. Tako kada bi pobunjenici, isil, i alkaida u koaliciji izišli na parlamentarne ili predsjedničke izbore Asad bi ih i tamo potukao.Mad_Vlad wrote:Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.Starhemberg wrote:Bravo kažem i ja. Nije čovjek savršen, ima i on svojih mana, no voditi bitku protiv islamističkih glavosječa dok mu najjača legalna teroristička organizacija preko bare zabija nož u leđa, drži se dobro.
Mad_Vlad-
2014-05-02
To isto neka verzija početka rata? Kak to onda da nije pao a ti pišeš kao da je.vuksadinare wrote:jednostavno asad je morao pasti jer je izraelu iso na quratz...i nije im vise bio potreban takav susjed...ali izrael nije mogao direktno napast siriju bez nekog povoda..golanska visoravan je ionako bila u rukama izraelaca...trebali su im ameri i povod da ga se pokusaju rijesiti
Mad_Vlad-
2014-05-02
Da, naravno, tko bi drugi? Sačuvaj Bože da su Arapi, nema smisla, je l'?Starhemberg wrote:Khozoepi u Izraelu bili i ostali glavni faktor destabilizacije na Bliskom istoku. Javna je tajna tko je zapravo al-Bagdadi...
Da, naravno, pa svi živi znaju da je al-Baghdadi Židov. Osim njega valjda. Kak ga nitko ne obavjesti više da i on sazna.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Dobro, sad ću, samo malo. Nikako Bibi da mi se javi pa da idemo gradit.n_razbojnik wrote:Dobro Izraelu i ovako, neka Assada dok je Sirija u ruševinama...osim ako je Vladika ne izgradi stariju i lepšu
Mad_Vlad-
2014-05-02
ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eurabogomdani wrote:jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode..vuksadinare wrote:ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eurabogomdani wrote:jos nisi na tom nivou...vuksadinare wrote:ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fibogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Putinov posljednji pozdrav Alepu: Bježite dok možete, prije noći...
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
» Mislite da možete da prebrojite sve boje hrvatskog mora? Ne, ne možete FOTO
» DOPREDSJEDNICA KLUBA EPP ZOVKO: Ne možete ubiti Božić, ne možete ubiti ljude
» Ako želite penzije - bježite odavde
» Ulagači bježite, Kina ide prema gospodarskom obračunu sa Amerikom
Page 7 of 11