ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

" BJEŽITE DOK MOŽETE "

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 7 Empty Re: " BJEŽITE DOK MOŽETE "

Post by melkior 5/11/2016, 19:06

Yehudi wrote:'BJEŽITE DOK MOŽETE. KAD PADNE MRAK SRAVNIT ĆEMO VAS  SA ZEMLJOM!'
Putin poslao konačni ultimatum pobunjenicima, flota je spremna za razaranje islamista

" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 7 Alep

Dok ruska flota zauzima svoje položaje u Mediteranu, predvođena nosačem zrakoplova Admiralom Kuznjecovom, 

Putin je proglasio humanitarni 10-satni prekid vatre od danas u 9 ujutro do 19 sati navečer.

Koridori su, tvrdi Moskva, otvoreni za sve koji žele napustiti taj grad, a zatvorit će se danas navečer.

Kada zađe sunce, najavila je ruska vojska, počinje bombardiranje koje će sravniti sa zemljom sve islamiste u  istočnom  Alepu.

------------------------------------------------------------------

S    KOPNA......MORA........A    I     IZ    ZRAKA  

Kreće u 19 : 00  ..................................kokice   :^0
I? Prošlo 24 sata confused

melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 21:42

Pa nedostatak informacija zanci isto neku vrstu informacije..zapecaceno podrucje,a termobaricne rade svoje...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by gargamel0101 5/11/2016, 21:52

mini njuke je prdnuo pa nema vijesti. :aw
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 21:56

Kod Rusa cijenim,kad se odluce na nesto,to naprave korektno i temeljito,,dokaz nevjernim Tomama je Grozni,Čečenija..Tudej,ponovno izgradjen, i poslusan i lojalan grad i drzava Rusiji i Moskwi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2016, 22:07

pa djes svetac, jel hebes sta i zasto ne :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 22:12

Leviathan2 wrote:pa djes svetac, jel hebes sta i zasto ne :D
jucer ebo jednu domacu(vasu) Slavonku...danas nes gripozna i preladjena...pa samo popili kofi,i poslo je mami doma..usrano vrijeme doli
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2016, 22:17

bogomdani wrote:
Leviathan2 wrote:pa djes svetac, jel hebes sta i zasto ne :D
jucer ebo jednu domacu(vasu) Slavonku...danas nes gripozna i preladjena...pa samo popili kofi,i poslo je mami doma..usrano vrijeme doli
nemam blage za vrijeme u slavoniji, kod mene jutros pocelo kisiti i ocekuje se cjeli tjedan, al boli me kiki, ovaj tjedan sam na suvom pa more padat i led,
zimske gume na tristacu, lanci za svaki slucaj u bunkeru i vreca stvdnutog cimenta zbog tezine, i pici miki

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 22:20

ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 22:21

bogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..

pazi da te ne kremira
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/11/2016, 22:23

ampf.......a fakay ga,nek izgorim.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 5/11/2016, 22:32

bogomdani wrote:ufff.milina,sjedim u kaminu vatrica pucketa,nis pametno na teveju,bacim sad neki film i žderu laganini...stustio sa curom tursku kofi,pa mi se ne spava,a kako rekoh,gripozna bila i nis od zeksa..bas mi se nikud ne baulja..
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fi
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Leviathan2 5/11/2016, 22:34

kremiranje,- namazati nekog kremom :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 00:17

vuksadinare wrote:
ja mislim da ti nisi vidio picke odavno..da si gore u njemackoj ti,soba od par kvadrata i wi-fi
jos nisi na tom nivou...

tuzno je sto sam razvalio vise Hrvatica nego ti ... king 

Nego,ovi tvoji ti rekli da si previse njonjav,pa moras "grublje" ,a ???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 01:10

završilo odbrojavanje još jučer popodne? jesam li šta propustio?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 6/11/2016, 03:09

Yehudi wrote:
mutava baštarda wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:
Mad_Vlad wrote:
Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.
" BJEŽITE DOK MOŽETE " - Page 7 27
Damask prije i poslije. Te priče da je za sve kriv Assad mogu se prodati još samo najokorjelijim kupcima CNN-ove i BBC-eve propagande.
Kiv je za početak rata. Šaka studenata i tinejđera napisalo par grafita a vojska pucala na njih.
Jordanska verzija, s ove teme je da su ih ulovili žive i rezbarili na mrtvo.

To su pizdarije i laži, fase flag 

Muslimanska braća su organizirala i naoružala ekstremiste a nakon libijske priče dovukli su mase islamista od tamo u Siriju

dok su im oružje prevezli brodovima do Libanona a onda ubacili u zemlju.

Ma kakve su to pizdarije da je radi 2-3 mulca započet ovaj rat tamo...................gluparije.
Pa zašto nema te verzije na internetu ak je istinita?
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 6/11/2016, 03:12

mutava baštarda wrote:
Mad_Vlad wrote:
Starhemberg wrote:Bravo kažem i ja. Nije čovjek savršen, ima i on svojih mana, no voditi bitku protiv islamističkih glavosječa dok mu najjača legalna teroristička organizacija preko bare zabija nož u leđa, drži se dobro.
Ma da, bitno da se on drži dobro a pola mu naroda pobjeglo u okolne zemlje i Europu.
Od 20 miliona predratnih pola ih je raseljeno. Najveći dio unutar zemlje, većinom na područja pod kontrolom vlade. Tako kada bi pobunjenici, isil, i alkaida u koaliciji izišli na parlamentarne ili predsjedničke izbore Asad bi ih i tamo potukao.
Pa eto, 2014 su bili izbori i opet pobjedio. Sigurno na demokratski način.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 6/11/2016, 03:15

vuksadinare wrote:jednostavno asad je morao pasti jer je izraelu iso na quratz...i nije im vise bio potreban takav susjed...ali izrael nije mogao direktno napast siriju bez nekog povoda..golanska visoravan je ionako bila u rukama izraelaca...trebali su im ameri i povod da ga se pokusaju rijesiti
To isto neka verzija početka rata? Kak to onda da nije pao a ti pišeš kao da je.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 6/11/2016, 03:22

Starhemberg wrote:Khozoepi u Izraelu bili i ostali glavni faktor destabilizacije na Bliskom istoku. Javna je tajna tko je zapravo al-Bagdadi...
Da, naravno, tko bi drugi? Sačuvaj Bože da su Arapi, nema smisla, je l'?
Da, naravno, pa svi živi znaju da je al-Baghdadi Židov. Osim njega valjda. Kak ga nitko ne obavjesti više da i on sazna.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by Mad_Vlad 6/11/2016, 03:24

n_razbojnik wrote:Dobro Izraelu i ovako, neka Assada dok je Sirija u ruševinama...osim ako je Vladika ne izgradi stariju i lepšu
Dobro, sad ću, samo malo. Nikako Bibi da mi se javi pa da idemo gradit.
Mad_Vlad
Mad_Vlad

Male
2014-05-02

Back to top Go down

Post by vuksadinare 6/11/2016, 05:37

bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
jos nisi na tom nivou...

ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eura
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 6/11/2016, 09:28

vuksadinare wrote:
bogomdani wrote:
vuksadinare wrote:
jos nisi na tom nivou...

ti sinko imas ozbiljan problem u glavi....dam se kladiti da si neka jajara koja iznajmi auto u rent a caru dodje u svoje selo praveci se baja a ono kosis travu u njemackoj i spavas u par kvadrata koje placas par stotina eura
nije bas tako...ako imas ista u glavi znas da je dolazak na 2-3 tjedna rentakarom,i bez limitirane kilometraze,suma za koju mos kupiti posten polovni auto...Moja bembura je 5ica je vremesna8 godina,kupljena nova..sve ostalo nis s nicim..ako ti nije onaj Kreten popalio pasword pa pise pod tvojim nickom,mogu samo reci da si poglupio..no sto ocekivati od bukve i magarca da izrode.. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics