Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Noor wrote:upravo to sam kasnije i napisala :)kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
čitam u hrvatskoj sam bio novinar i nisam bio dobro plaćen a u njemačkoj mi je super, cistim bar a nadam se postati konobar pa ću imati 1500 eura.
znači, tu ne žele raditi a vani metu za stan i hranu.
Aj ti ubosnu.
Guest- Guest
hahahahaha..vrhunski opisano Esco....No i sa Kayom se covjek nasmijati...Gnječ wrote:kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
čitam u hrvatskoj sam bio novinar i nisam bio dobro plaćen a u njemačkoj mi je super, cistim bar a nadam se postati konobar pa ću imati 1500 eura.
Šugava kujo kako te nije sram? Nemaš srama ni morala imaš obraz džon čim zineš rigaš toksični korozivni otrov.
Dezinformacije plasiraš ovako bez da trepneš ti čitaš? šta čitaš glas koncila?
Stavi link a ne čitala sam i to arogantno odriješito to je to i tako jer mrzim sve hrvate koji ne žele raditi besplatno za nas ustaše. eeeeejj...
..........
Među njima je i sportski novinar Marko Nobilo (29), Korčulanin s kojim smo se upoznali početkom ljeta prošle godine kada nam je ispričao sve o svojim namjerama preseljenja. „Idem od nule. Dolazim u Njemačku kao stranac i ne mogu tražiti privilegije koje ne zaslužujem“, rekao nam je u lipnju, a sredinom listopada spakirao je kovčege i sletio u Berlin, gdje se, čini se, dobro snašao.
http://www.vecernji.hr/svijet/pocetak-mladog-hrvata-u-zemlji-snova-1063515
Guest- Guest
No pa, šugavce, kada pročitaš vidjeti ces da pise upravo to sto sam napisala.Gnječ wrote:kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Šugava kujo kako te nije sram? Nemaš srama ni morala imaš obraz džon čim zineš rigaš toksični korozivni otrov.
Stavi link a ne čitala sam i to arogantno odriješito to je to i tako jer mrzim sve hrvate koji ne žele raditi besplatno za nas ustaše. eeeeejj...
..........
Među njima je i sportski novinar Marko Nobilo (29), Korčulanin s kojim smo se upoznali početkom ljeta prošle godine kada nam je ispričao sve o svojim namjerama preseljenja. „Idem od nule. Dolazim u Njemačku kao stranac i ne mogu tražiti privilegije koje ne zaslužujem“, rekao nam je u lipnju, a sredinom listopada spakirao je kovčege i sletio u Berlin, gdje se, čini se, dobro snašao.
Novinar puni mini bar u Njemačkoj a nada se unapređenju u konobara.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
A jbt, dosta ga je vise. Ajmo ukinuti školovanje i radna mjesta ženama da on nađe picku konacno. Kako da ne..Stanojko wrote:Ju, Kajo!
2015-08-15
kaja wrote:No pa, šugavce, kada pročitaš vidjeti ces da pise upravo to sto sam napisala.Gnječ wrote:kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
..........
Novinar puni mini bar u Njemačkoj a nada se unapređenju u konobara.
Pa kaj? uvas u rvatiji se završi vakulteti svakaki pa se ide slagat police u Konzum i nadaju se da ne bu dobili otkaz a morti i plaću ne dobili mislim ako je 2 soma ustaških kuna plaća ja si odma kurac režem..
Guest- Guest
A sta pa kaj? Jesi napisao da lažem, pa si kao dokaz stavio link gdje upravo to i pise!
I jebo te Konzum i 2000 kuna i Todorić.
2015-08-15
daj, znaš da se vracajuGnječ wrote:Noor wrote:upravo to sam kasnije i napisala :)kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Aj ti ubosnu.
Guest- Guest
Ma ne, ja lažem , pa stavi link gdje čovjek veli da je tu bio sportski novinar i bilo je grozno, nitko nije platio 5000 eura valjda sto je napisao tekst o odbojci na pijesku u zatonu jedno posljepodne. Pa sad puni bar i pere čaše i genijalno je ..Noor wrote:daj, istinu veli.Gnječ wrote:Noor wrote:upravo to sam kasnije i napisala :)kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Aj ti ubosnu.
2015-08-15
Vraćaju se ali kome uopće trebaju takvi?Noor wrote:daj, znaš da se vracajuGnječ wrote:Noor wrote:upravo to sam kasnije i napisala :)kaja wrote:bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.Noor wrote:tko ode, nek se ni ne vraća.
Aj ti ubosnu.
2015-08-15
kaja wrote:A sta pa kaj? Jesi napisao da lažem, pa si kao dokaz stavio link gdje upravo to i pise!
Ništa od toga ne piše. sve si ti fabricirala u tvojoj glavici ćerce moja.
Pročitaj što si napisala po onda pročitaj cijeli link tj članak i uporedi.
Guest- Guest
deda wrote:Morat ćemo naseljavati druge narode
Vukovaru potvrdila je kako će Hrvatska, uz ovakav trend, morati naseljavati druge narode.
"Problem je samo koliko smo mi kao društvo spremni prihvatiti razlike", navodi Stjepan Prutki iz Državnog arhiva u Vukovaru.
Potirati 300 000 Srba, koji su isti narod, Slaveni, koji govore isti jezik a sada kao fol
se postavlja pitanje - " dali smo i koliko spremni prihvatiti razlike i naseliti -druge narode"
................A koga to -Arape , muslimane koje niti ne razumiš , druge su boje i vjere............KAKO NE
Medjutin naslov glasi onako kako glasi - Morat ćemo naseljavati druge narode -
E pa u zdravlje
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Gnječ PriGnječio Kayu...
Guest- Guest
kaja wrote:Vraćaju se ali kome uopće trebaju takvi?Noor wrote:daj, znaš da se vracajuGnječ wrote:Noor wrote:upravo to sam kasnije i napisala :)kaja wrote:
bez brige, otići će, pojesti govno vani i vratiti se.
Aj ti ubosnu.
Htjela si napisati: Vraćaju se ali kome uopće trebaju takvi koji traže da ih se plati? Neka nam rade dzabe pa ćemo ih primit.
Guest- Guest
Gluposti pišeš , nitko ne radi besplatno i nije lud. Drugi je par rukava sto si ti nesvjestan svega i imas mentalitet ko ovaj iz price da tu glumiš novinara a vani peres wc .Gnječ wrote:kaja wrote:Vraćaju se ali kome uopće trebaju takvi?Noor wrote:daj, znaš da se vracajuGnječ wrote:Noor wrote:
upravo to sam kasnije i napisala :)
Aj ti ubosnu.
Htjela si napisati: Vraćaju se ali kome uopće trebaju takvi koji traže da ih se plati? Neka nam rade dzabe pa ćemo ih primit.
2015-08-15
Ono sto je dobro u Svabiji,iako nizi poslovi nisu predobro placeni,isplata je postena i tocna u dan,nekad i ranije..
Podosta ima situacija da firme,namjerno da ne moraju platiti punu placu,ne priznaju strancima skolu odnosno zanimanje koje su zavrsili..
Primjer,meni nece da priznaju srednjoskolsku diplomu elektroinstalatera slabe struje,nego sam morao prvo odraditi B2 za jezik i potom platiti šulunge i razliku ispita za studij,koji sam bio poceo u RH pa prekinuo..ionako je bio krc od studija,ali mi se math,fizika i jos neke stvari bile priznale..to sam morao dovrsiti,da bi jos uvijek bio u bedu,da me moja rodbina nije ugurala u posel..
Kakogod,iako cijede Svabi radnika,bilo koje g levela i profila,posteno i na vrijeme plate..a to sto je konkurencija za nize poslove velika pa mogu ucijenjivati za satnicu,nitko nije kriv..htjeli smo kapitalizam,zar ne?
S druge strane ako imas dobru skolu,i malo friskiju,primjer medicinu,odmah ti priznaju i ugrabe te..tu mnogi brzo napreduju,isto kao i sekstori gdje napravis dobar dil za gazdu,odnosno prodaju povecas...
Ima svega...
Podosta ima situacija da firme,namjerno da ne moraju platiti punu placu,ne priznaju strancima skolu odnosno zanimanje koje su zavrsili..
Primjer,meni nece da priznaju srednjoskolsku diplomu elektroinstalatera slabe struje,nego sam morao prvo odraditi B2 za jezik i potom platiti šulunge i razliku ispita za studij,koji sam bio poceo u RH pa prekinuo..ionako je bio krc od studija,ali mi se math,fizika i jos neke stvari bile priznale..to sam morao dovrsiti,da bi jos uvijek bio u bedu,da me moja rodbina nije ugurala u posel..
Kakogod,iako cijede Svabi radnika,bilo koje g levela i profila,posteno i na vrijeme plate..a to sto je konkurencija za nize poslove velika pa mogu ucijenjivati za satnicu,nitko nije kriv..htjeli smo kapitalizam,zar ne?
S druge strane ako imas dobru skolu,i malo friskiju,primjer medicinu,odmah ti priznaju i ugrabe te..tu mnogi brzo napreduju,isto kao i sekstori gdje napravis dobar dil za gazdu,odnosno prodaju povecas...
Ima svega...
Guest- Guest
Nemoj ružno po kayi...kaya je žena i pol :)Gnječ wrote:kaja wrote:A sta pa kaj? Jesi napisao da lažem, pa si kao dokaz stavio link gdje upravo to i pise!
Guest- Guest
A kada su u Hrvatskoj place , daj da cujem taj shit od vas obespravljenih?bogomdani wrote:Ono sto je dobro u Svabiji,iako nizi poslovi nisu predobro placeni,isplata je postena i tocna u dan,nekad i ranije..
2015-08-15
Aj ti probajbogomdani wrote:Gnječ PriGnječio Kayu...
Guest- Guest
Kaya PriGnječila Gnječa..i tako.tamo-vamo...
Last edited by bogomdani on 11/4/2016, 17:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
E neću,meni je Kaya draga..Noor wrote:Aj ti probajbogomdani wrote:Gnječ PriGnječio Kayu...
Guest- Guest
Pa usporedi aj, i napisi sto je netočno u tome sto sam napisala.Gnječ wrote:kaja wrote:A sta pa kaj? Jesi napisao da lažem, pa si kao dokaz stavio link gdje upravo to i pise!
2015-08-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 13 of 15