Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Hrvati odlaze, moramo naseljavati druge narode - kažu stručnjaci
jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način..maggie13 wrote:svi koji čitamo...pa vidi se davoli Hrvatsku kao oči svoje..Eva wrote:Tko svi?maggie13 wrote:Samo skriva za koju se odlučio, kao mlada koljena..iako svi znamo gdje ga srce vučeEva wrote:AU jer je Esco mix svih naroda ex monarhije.
Tj. koji ak vas je više od tebe jedne
ajd, konačno priznao...al znala sam ja to :)
još samo da počneš pisati...mi u našoj hrvatskoj...naša hrvatska je ....i sve 5
Guest- Guest
to sam već bio preveo jednom, ne?Eva wrote:
Kol Jisrael arevim ze la ze
Pa baš zato. Jer kaj je još HR osim grba, zastave i himne? Malo stadaNoor wrote:Eva wrote:Nema veće domoljupke od mene na forumu.udba wrote:To znamo, ti podrivaš austrijsku ekonomiju.Eva wrote:Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.udba wrote:
e pa jebi ga daj malo da mi uzmemo tu tvoju državu koja god bila malo na red, tamo nema korupcije sranja? Italija? IDS? Jebi ga, upravo radiš ono što drugima prigovaraš, dižeš se ko Isus Krist Bezgriješni iznad svega i s visine od 800 metara popuješ ko da ti nemaš nikakvog doprinosa u razaranju ekonomije, a sigurno imaš.
pa ti se čak ni ne deklariraš ko hrvatica
Guest- Guest
ahhh Effa,pa i Noma gdje ima dobrog tocenog českog piffa...Eva wrote:Pa baš zato. Jer kaj je još HR osim grba, zastave i himne? Malo stadaNoor wrote:Eva wrote:Nema veće domoljupke od mene na forumu.udba wrote:To znamo, ti podrivaš austrijsku ekonomiju.Eva wrote:
Ja nemam, dapače punim proračun a ne uživam niš osim zraka kad dođemo u HR.
pa ti se čak ni ne deklariraš ko hrvatica
Guest- Guest
To je sasvim suvišno. I ja volim svoju kuću pa kad me netko nazove i pita gdje sam;kažem da sam kod kuće.Noor wrote:
još samo da počneš pisati...mi u našoj hrvatskoj...naša hrvatska je ....i sve 5
A ne ističem da sam kod svoje kuće,a još manje da bih nekome rekao "Evo me u mojoj jedinoj,vječnoj,voljenoj i neovisnoj kući!"
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zanimaju me tvoji upisi na temi, pa sam ih slobodno i komentirala, i to afirmativno..ako ti smeta, imaš ignore..Gnječ wrote:maggie13 wrote:Samo skriva za koju se odlučio, kao mlada koljena..iako svi znamo gdje ga srce vučeEva wrote:AU jer je Esco mix svih naroda ex monarhije.
Hrvati izumiru iseljavaju masovno a tebe hrvaticu zanimam ja???
Last edited by maggie13 on 4/11/2016, 12:17; edited 1 time in total
2014-04-12
Eva wrote:To ti je Escojastreb wrote:Po meni su najveći domoljubi oni koji ostaju na svojoj grudi bez obzira na sisteme i koje sa te rodne grude mogu maknuti samo silom.
U našem okruženju to su Slovenci. Za razliku od drugih naroda ex Yu jedino Slovenci nisu imali neku veću i brojniju emigraciju.
I 1941. Nijemci su ih,kada su vidjeli da ih ovi ne tangiraju ni 2 % počeli iseljavati u Hrvatsku i Srbiju.
1945. kad je rat finil,svi do jednog (osim par cura koje su se poudale za Šumadince) vratili su se u Sloveniju.
Od 1945. 95% ih usprkos "strašnom komunizmu" ostaje na rodnoj grudi gdje rade,privređuju i žive iznad prosjeka ostatka države.
Na njih me jako podsjećaju istrijani.
Pa mi smo dočekali i ispratili mnogo osvajača i osloboditelja (da mi je samo znat od čega koga su nas oslobađali) od prahistorije preko Napoleona i sve do hrvata. I hrvate i njihovu pseudo državu ćemo kulturno ispratiti na vječni počinak.
Guest- Guest
Jesi, ali zaboravih nove stihove. Načel me zub vremenaudba wrote:to sam već bio preveo jednom, ne?Eva wrote:
Guest- Guest
Eva wrote:Kol Jisrael arevim ze la zeNoor wrote:to bi bila micva da je esco tulast klijent, al znamo da nije.Eva wrote:Da, meni je to micva.Noor wrote:kaj si mu ti dežurni advokat?Eva wrote:
Moj klijent uljudno izbjegava odgovor, što mu jamči i hrvatski ustav na koncu.
sve više klijenata imaš
kaj je i on židov? :)
Guest- Guest
kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
I otac svojeg sina propalicu iako ga voli više od sebe,neće uz njegov loš uspjeh u školi reći "Lijepi moj jedini sine dalibore! Sve za Dalibora,a našeg jedinog i vječnog Dalibora ni za šta na svijetu!" Već će reći "Dalibore,propalico,svi tvoji vršnjaci su odlični đaci a jedino ti si na dnu!"
Tako to radi i Gnječ.
2014-04-12
Ne sjećam se ni ja pa ću ponovo otprilike:Eva wrote:Jesi, ali zaboravih nove stihove. Načel me zub vremenaudba wrote:to sam već bio preveo jednom, ne?Eva wrote:
Nazovi Izrael gdje Arevim zalazi.
Guzla jos cvrsta??Eva wrote:Jesi, ali zaboravih nove stihove. Načel me zub vremenaudba wrote:to sam već bio preveo jednom, ne?Eva wrote:
Guest- Guest
maggie13 wrote:zanimaju me tvoji upisi na temi, pa sam ih slobodno i komnetirala, i to afirmativno..ako ti smeta, imaš ignore..Gnječ wrote:maggie13 wrote:Samo skriva za koju se odlučio, kao mlada koljena..iako svi znamo gdje ga srce vučeEva wrote:AU jer je Esco mix svih naroda ex monarhije.
Pa onda komentiraj upise a ne adhominem.
Guest- Guest
ima siptara, balija, arapa, pun q,
vi ste u ljubavi, nema problema
vi ste u ljubavi, nema problema
Last edited by pizzon on 4/11/2016, 12:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
maggie13 wrote:kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
I otac svojeg sina propalicu iako ga voli više od sebe,neće uz njegov loš uspjeh u školi reći "Lijepi moj jedini sine dalibore! Sve za Dalibora,a našeg jedinog i vječnog Dalibora ni za šta na svijetu!" Već će reći "Dalibore,propalico,svi tvoji vršnjaci su odlični đaci a jedino ti si na dnu!"
Tako to radi i Gnječ.
nisi, nisi....od jutra mi to tako, ti si još spavkila
Guest- Guest
komentiram što čitam..kao što rekoh, ako ti se ne sviđa..znaš što ti je radit..Gnječ wrote:maggie13 wrote:zanimaju me tvoji upisi na temi, pa sam ih slobodno i komnetirala, i to afirmativno..ako ti smeta, imaš ignore..Gnječ wrote:maggie13 wrote:Samo skriva za koju se odlučio, kao mlada koljena..iako svi znamo gdje ga srce vučeEva wrote:AU jer je Esco mix svih naroda ex monarhije.
Pa onda komentiraj upise a ne adhominem.
2014-04-12
aha, u drugom životu..Noor wrote:maggie13 wrote:kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
Tako to radi i Gnječ.
nisi, nisi....od jutra mi to tako, ti si još spavkila
2014-04-12
Ja idem s tom premisom od samog početka dok vas još nije ni bilo na temi moliću lijepo. To što netko kritizira da nije bilo banana i najlončarapa ne znači da mrzi tu zemlju.maggie13 wrote:kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
Tako to radi i Gnječ.
Odbij. S tobom ne pričam od kad si Rujku prevario.bogomdani wrote:Guzla jos cvrsta??Eva wrote:Jesi, ali zaboravih nove stihove. Načel me zub vremenaudba wrote:to sam već bio preveo jednom, ne?Eva wrote:
Guest- Guest
već me norka informirala..ispričavam se, onda sam samo dala svoj mali napor..udba wrote:Ja idem s tom premisom od samog početka dok vas još nije ni bilo na temi moliću lijepo. To što netko kritizira da nije bilo banana i najlončarapa ne znači da mrzi tu zemlju.maggie13 wrote:kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
Tako to radi i Gnječ.
2014-04-12
udba wrote:Ja idem s tom premisom od samog početka dok vas još nije ni bilo na temi moliću lijepo. To što netko kritizira da nije bilo banana i najlončarapa ne znači da mrzi tu zemlju.maggie13 wrote:kako sam vas samo navela na pravi zaključak..profesionalna deformacijaudba wrote:To sam i ja napisao, s tim da njega nepravilnosti više bole od većine nas što ga čini ustvari najvećim Hrvatom ovdje.jastreb wrote:Gnječ voli Hrvatsku na sebi svojstven način. Ne mogu svi volje ti Hrvatsku konceptom "Lijepa naša Hrvatska i obala jadranska". Netko voli Hrvatsku isticanjem i kritiziranjem svih njenih negativnih pojava.
Tako to radi i Gnječ.
rekla sam joj ja već ...mi to od jutra navodimo eskića da se konačno outa...i popustio nam je na kraju :D
Guest- Guest
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Korona podijelila BiH: Stručnjaci kažu da u Bosni dominira delta, a u Hercegovini omikron soj
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
» Milanović postavio pitanje zašto nam je tako visoka smrtnost od korone, evo što kažu stručnjaci
» Cirko:'Tomasevic prema Sorosevom planu namjerava Zagreb naseljavati migrantima'
» HRVATI.TV – Hrvati iz Švicarske i Njemačke pokreću svoj TV program: Želimo prikazati autentičnu sliku
» Narode! Idemo u rat da se bijete...
Page 8 of 15