Sirija
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Sirija
Savršeno ....samo fali nešto .....muzika koja svira u pozadini , evo :bogomdani wrote:Yehudi wrote:
Louis Armstrong - What A Wonderful World (Lyrics)
https://www.youtube.com/watch?v=A3yCcXgbKrE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A pjesma Imagine od Johna Lenona još jača stvar , ovi juricaju dole i zabijaju se u ove i BUM a ovaj pjeva : Zamisli sve ljude bla bla bla .....ma ludnica , ono baš jako jako jako duhovna stvar spojena oni dole ovako kako juricaju i dižu se u zrak i upozadini svira Imagine.RayMabus wrote:Savršeno ....samo fali nešto .....muzika koja svira u pozadini , evo :bogomdani wrote:Yehudi wrote:
2014-04-11
ovo je došlo kao video igra. zombiji napadaju.RayMabus wrote:A pjesma Imagine od Johna Lenona još jača stvar , ovi juricaju dole i zabijaju se u ove i BUM a ovaj pjeva : Zamisli sve ljude bla bla bla .....ma ludnica , ono baš jako jako jako duhovna stvar spojena oni dole ovako kako juricaju i dižu se u zrak i upozadini svira Imagine.RayMabus wrote:Savršeno ....samo fali nešto .....muzika koja svira u pozadini , evo :bogomdani wrote:Yehudi wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Iračke šiitske milicije opkolile su zračnu bazu Tal Afar, zapadno od Mosula u provinciji Nineveh, te u srijedu odbile niz od najmanje sedam samoubilačkih misija Islamske države Irak i Levant (ISIL), prenose irački mediji.
U objavljenom videu, pripadnici milicije koriste ruske protivtenkovske rakete 9M133 Kornet, navođene laserom, kako bi uništili najmanje jedno vozilo napunjeno eksplozivom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-milicije-ispaljuju-rakete-na-bombaska-vozila-isil
2014-04-11
2014-04-14
Gadan okršaj se sprema između kanibala i sirijskih šiptara oko al-Baba. Šiptari će udariti sa oba fronta.
troše skupe rakete i resurse na ISIS, i tako rade uslugu umjerenik pro-turskim kanibalima i pro-američkim šiptarima(kurdima). Bolje je da umjesto da rade uslugu Amerima i Turcima, da se radije foksuiraju na Alepo i poraze tamo kanibaleYehudi wrote:
Bastioni i Calibri pogadjaju isis skladišta i centre
Guest- Guest
ne beri brigu,,ima toga kao ghovana,a moraju se neke zalihe i rjesiti...sve se to bude naplatiolo siriji..Milo Yiannopoulos wrote:troše skupe rakete i resurse na ISIS, i tako rade uslugu umjerenik pro-turskim kanibalima i pro-američkim šiptarima(kurdima). Bolje je da umjesto da rade uslugu Amerima i Turcima, da se radije foksuiraju na Alepo i poraze tamo kanibaleYehudi wrote:
Guest- Guest
ovo je sad shema iz mad max-a 2 samo sa izmijenjenim ulogama dobrih i loših....RayMabus wrote:
Iračke šiitske milicije opkolile su zračnu bazu Tal Afar, zapadno od Mosula u provinciji Nineveh, te u srijedu odbile niz od najmanje sedam samoubilačkih misija Islamske države Irak i Levant (ISIL), prenose irački mediji.
U objavljenom videu, pripadnici milicije koriste ruske protivtenkovske rakete 9M133 Kornet, navođene laserom, kako bi uništili najmanje jedno vozilo napunjeno eksplozivom.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/video-milicije-ispaljuju-rakete-na-bombaska-vozila-isil
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
znam ali bombardiranjem ISISa, čine uslugu turskim kanibalima sa kojima će sutra ratovati(i već ratuju) i kurdima koji su američki proxybogomdani wrote:ne beri brigu,,ima toga kao ghovana,a moraju se neke zalihe i rjesiti...sve se to bude naplatiolo siriji..Milo Yiannopoulos wrote:troše skupe rakete i resurse na ISIS, i tako rade uslugu umjerenik pro-turskim kanibalima i pro-američkim šiptarima(kurdima). Bolje je da umjesto da rade uslugu Amerima i Turcima, da se radije foksuiraju na Alepo i poraze tamo kanibaleYehudi wrote:
Guest- Guest
e jebiga sad.... kurdi su kurac palac proxy ovaj onaj..... jer eto nije legitimno da taj i ne baš mali narod ima svoju državu....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e jebiga sad.... kurdi su kurac palac proxy ovaj onaj..... jer eto nije legitimno da taj i ne baš mali narod ima svoju državu....
a ima ih oko 40 miliona, nije to bas ni fer sto su im napravili
kurdi sad imaju povijesnu sansu da nesto ucine za sebe, u normalnim okolnostima nebi imali zeru sansi, u siriji bi ih pogazila sirijska vojska, u turskoj ih ionako gaze turci al sad bar imaju konstantni dotok oruzja, u iraku im je dusu dalo svrgavanje sadama, jedino ih iran malo jebe al i iran je u biti spreman da se odrekne dijela teritorija ako dojde do stvaranja kurdistana, a stvorit ce ga, oni su tomu toliko posveceni da je to cudo jedno, prije dvije godine u svicarskoj na benzinskoj upoznam kurda, ide iz engleske do italije autom onda na trajekat u trstu do turske pa dalje autom do iraka pa u pesmerge, velim ja njemu da ce
bit kurdistan za 5-6 godina, a kru te jebo kad se coek rasplaka, poce me ljubit nasred benzinske, zahvaljuje kao da sam mu neznam sto dao, hebate al mi neugodnjak bio,
joda, sta se pederises jebate :DMilo Yiannopoulos wrote:znam ali bombardiranjem ISISa, čine uslugu turskim kanibalima sa kojima će sutra ratovati(i već ratuju) i kurdima koji su američki proxybogomdani wrote:ne beri brigu,,ima toga kao ghovana,a moraju se neke zalihe i rjesiti...sve se to bude naplatiolo siriji..Milo Yiannopoulos wrote:troše skupe rakete i resurse na ISIS, i tako rade uslugu umjerenik pro-turskim kanibalima i pro-američkim šiptarima(kurdima). Bolje je da umjesto da rade uslugu Amerima i Turcima, da se radije foksuiraju na Alepo i poraze tamo kanibaleYehudi wrote:
vracaj onaj dva brata nick, ne prepoznajemo te takog
jes cuo
Прво извештаји о коришћењу малих дронова-самоубица у покрајини Хама, а затим и фотографија уништене летелице са севера Идлиба, унели су додатни страх у редове џихадиста који су јуче и данас изложени најобимнијим ваздушним и ракетним нападима руске и сиријске војске до сада.
Како наводе сиријски медији наклоњени ССА, ројеви оваквих летелица у претходна два дана извршили су напад на неколико џихадистичких кампова на северозападу Идлиба, између турске границе и покрајине Латакија.
Иако се порекло новог оружја не може са сигурношћу утврдити, про-џихадитсички медији сигурни су да је оно дело „Асадове ратне радионице“ и тврде да је оно направљено како би се нанели тешки губици противнику, а да притом не остављају упечатљиве слике разарања које би освануле на „светским медијима“.
Минијатурном дрону-самоубици, џихадисти су већ наденули и име – „Хришћанин“, премда није баш јасно како су дошли до тог имена имајући у виду да сами хришћани нису склони самоубилачким нападима.
Један од вођа ССА, за про-џихадистички сиријски портал Балади, тврди да Асадови стручњаци раде на летелици још од почетка ове године. Према његовим речима, летелицу носи обичан војник у ранцу. Она може да полети практично са било ког места, а њоме се управља помоћу џојстика и екрана на ком се прима слика из камере на дрону. Сваки дрон има бојеву главу од око 350-450 грама експлозива, а сви остали делови летелице, по детонацији, имају улогу шрапнела.
Како наводе сиријски медији наклоњени ССА, ројеви оваквих летелица у претходна два дана извршили су напад на неколико џихадистичких кампова на северозападу Идлиба, између турске границе и покрајине Латакија.
Иако се порекло новог оружја не може са сигурношћу утврдити, про-џихадитсички медији сигурни су да је оно дело „Асадове ратне радионице“ и тврде да је оно направљено како би се нанели тешки губици противнику, а да притом не остављају упечатљиве слике разарања које би освануле на „светским медијима“.
Минијатурном дрону-самоубици, џихадисти су већ наденули и име – „Хришћанин“, премда није баш јасно како су дошли до тог имена имајући у виду да сами хришћани нису склони самоубилачким нападима.
Један од вођа ССА, за про-џихадистички сиријски портал Балади, тврди да Асадови стручњаци раде на летелици још од почетка ове године. Према његовим речима, летелицу носи обичан војник у ранцу. Она може да полети практично са било ког места, а њоме се управља помоћу џојстика и екрана на ком се прима слика из камере на дрону. Сваки дрон има бојеву главу од око 350-450 грама експлозива, а сви остали делови летелице, по детонацији, имају улогу шрапнела.
2014-04-14
aupilčkumaterinu..sjetih se kao klinac sam gledjio neki crtani film o teledirigrianim raketama...ono naspota te i polako ide za tobom i pronalazi te..jeza je bila sto je letjela doisa lagano....
Guest- Guest
od svih tih tamo ja jedino njih simpatiziram... ok, i sve ostale kojima je cilj satrati sunitski vehabizam i kao sustav terora i kao društveno uređenje omotano u vjerski celofan.... ali njih onako posebno....Leviathan2 wrote:michaellcmacha wrote:e jebiga sad.... kurdi su kurac palac proxy ovaj onaj..... jer eto nije legitimno da taj i ne baš mali narod ima svoju državu....
a ima ih oko 40 miliona, nije to bas ni fer sto su im napravili
kurdi sad imaju povijesnu sansu da nesto ucine za sebe, u normalnim okolnostima nebi imali zeru sansi, u siriji bi ih pogazila sirijska vojska, u turskoj ih ionako gaze turci al sad bar imaju konstantni dotok oruzja, u iraku im je dusu dalo svrgavanje sadama, jedino ih iran malo jebe al i iran je u biti spreman da se odrekne dijela teritorija ako dojde do stvaranja kurdistana, a stvorit ce ga, oni su tomu toliko posveceni da je to cudo jedno, prije dvije godine u svicarskoj na benzinskoj upoznam kurda, ide iz engleske do italije autom onda na trajekat u trstu do turske pa dalje autom do iraka pa u pesmerge, velim ja njemu da ce
bit kurdistan za 5-6 godina, a kru te jebo kad se coek rasplaka, poce me ljubit nasred benzinske, zahvaljuje kao da sam mu neznam sto dao, hebate al mi neugodnjak bio,
2015-08-08
bi
to ce biti jedno od oruzja buducnosti, jebo artiljeriju
zanimljivo, ja sam na tu ideju dosao jos davne 84 kad sam slozio prvi avioncic na daljinski, imao je domet oko kilometar a mogao je da ponese dodatne tezine oko kilograma, e samo tad nije bilo ove elektronike kao danas ni kamera, pale su mi na um i kamere al onda bi to morao bit velika mrcina sposobna ponijeti bar 10 kg i automatski laksi za obaranje jer je velik,Winter is coming wrote:[size=42]NEPOZNATO ORUŽJE SATIRE DŽIHADISTE: Rojevi dronova-samoubica uništavaju živu silu[/size]Прво извештаји о коришћењу малих дронова-самоубица у покрајини Хама, а затим и фотографија уништене летелице са севера Идлиба, унели су додатни страх у редове џихадиста који су јуче и данас изложени најобимнијим ваздушним и ракетним нападима руске и сиријске војске до сада.
ihhh kasnis ti bajuštelac za mnom i mojim crticima Luni Tunija...Leviathan2 wrote:bizanimljivo, ja sam na tu ideju dosao jos davne 84 kad sam slozio prvi avioncic na daljinski, imao je domet oko kilometar a mogao je da ponese dodatne tezine oko kilograma, e samo tad nije bilo ove elektronike kao danas ni kamera, pale su mi na um i kamere al onda bi to morao bit velika mrcina sposobna ponijeti bar 10 kg i automatski laksi za obaranje jer je velik,Winter is coming wrote:[size=42]NEPOZNATO ORUŽJE SATIRE DŽIHADISTE: Rojevi dronova-samoubica uništavaju živu silu[/size]Прво извештаји о коришћењу малих дронова-самоубица у покрајини Хама, а затим и фотографија уништене летелице са севера Идлиба, унели су додатни страх у редове џихадиста који су јуче и данас изложени најобимнијим ваздушним и ракетним нападима руске и сиријске војске до сада.
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50