Sirija
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Sirija
crvenkasti wrote:Ajde onda ti, kad si tako pametan, reci zašto Rusi imaju crvene zvijezde na avionima??
A mi, čim stavimo kukasti križ, odmah Hrvati ustaše??
I Ameri imaju - zvijezde petokrake - posvuda, posebno na vojnim orudjima , uniformama i avionima
jedino šta nisu uvijek crvena .............................ali biti će.
A jasno jest da je kukasti križ , zaslugon nacista, postao isključivi simbol zla
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Winter is coming wrote:
Zaboravih se zahvaliti na ovome prilogu
2014-04-20
mudrost ne vidim kod njega, inteligenciju da al ima neke sitnjikave zlobe isto, problem je kod njega sto on smatra sve ostale idiotimaYehudi wrote:Leviathan2 wrote:jebo tebe ero, ti si isti ko i on samo malo suprotno, koji kurac spamas , odi na chat il na neku temu o partizanima i ustasama,crvenkasti wrote:Komunisti su isto što i ustaše, samo suprotno.
Ne, ne !
Griješite kolega lewi...................Crvenkasti je tiha voda..........savjest
Malobrojni vide duboku poruku mudrosti iz njegovih upisa.
istina da i njega vrijedjaju al on isto ne zna gdje je ona fina granica kad mudar covjek prestane sa podjebavanjima, inace nemam nista protiv njega i njegovog spamanja na drugim temama al ovdje nek se okane, ero nam je previse, cak i joda nekad zna srat ko trudna foka al joda je joda i na ovoj temi je stalni, i drzi se teme pa i kad trola
2014-04-20
krutejebo, al jos zanimljivije je da niko nema bar jebeni rpg pri sebi nego se svi bace u bjezaniju
naravno zahvaljujući islamo - vbied -
--------------------------------------------------
Vijesti o sukobima između islamista u alepskom džepu; civili protestiraju protiv militanata u kvartu Busan al Qasr koji je inace predviđen kao glavni koridor za izlazak iz džepa.
Sukobi među islamistima u Azazu.
2014-04-20
veci su im uzeli i pola onog kvarta na h, jebomater kak se zove, otkidaju ulicu po ulicu, a kolju se u azazu naveliko, preko 20 ih zagnjojilo, u hami isto se poklali opet, na qalamunu isisovci napali nusru, likvidirali im par ljudi na nekom cekpointu onda nusra napala nazad i ovi bjezeci naletili na hezbolah, karma je bich, u ghuti se isto kolju, jedni bi se predali a jedni im jebu majku
tko kaže da su sve inžinjeri... ima i tokara.... na 5:30
2015-08-08
Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno.
Mrzim Ruse i inače sam protiv njih, ali navijam za Ruse i volim kad mlate islamiste i naciste, ali Rusi su prijatelji i podrška Srbima, ali ja sam protiv Srba, ali nisam ustaša i nacist, ali navijam za ustaše jer su protiv Srba, ali kad smo mi nacisti protiv Rusa, onda navijam za naše, ali Ameri su teška gamad, ali oni se naši prijatelji i garancija opstanka, inače će nas Srbi i Rusi pregaziti i nam uzeti.
Ako me razumijete ...
Mrzim Ruse i inače sam protiv njih, ali navijam za Ruse i volim kad mlate islamiste i naciste, ali Rusi su prijatelji i podrška Srbima, ali ja sam protiv Srba, ali nisam ustaša i nacist, ali navijam za ustaše jer su protiv Srba, ali kad smo mi nacisti protiv Rusa, onda navijam za naše, ali Ameri su teška gamad, ali oni se naši prijatelji i garancija opstanka, inače će nas Srbi i Rusi pregaziti i nam uzeti.
Ako me razumijete ...
crvenkasti-
2014-04-17
2014-04-14
ne znam za tebe, mene su opskrbili pravim oružjem i streljivom po vrlo pristupačnoj cijeni, a ne sa nekakvim igračkama i praznim obećanjima..... ukrajinci su pak uskakali kad je falilo pilota i popunjavali rupe i vozili dan i noć.... i ginuli.... meni se čini da koliko god si vi umišljate da ste vi sami na svijetu..... eventualno sad ako vam de niro ne sredi neki popust kod trumpa.... za viškove d-38 kojeg još nisu odlučili gdje da ga istovare.....;))crvenkasti wrote:Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno.
Ako me razumijete ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pićku mater...zavladat ce deficit djevica u Đenetu...Yehudi wrote:
U Mosulu će biti cementne baze kolko voliš
naravno zahvaljujući islamo - vbied -
Guest- Guest
što se mene tiče mogu i oko subotice... ja sam se opskrbio sa mišinom-F1... bio nema dugo moj srbin iz 17.-te domobranske pa mi kupio po povlašćenoj ceni kod Milomira....;)
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ne znam za tebe, mene su opskrbili pravim oružjem i streljivom po vrlo pristupačnoj cijeni, a ne sa nekakvim igračkama i praznim obećanjima..... ukrajinci su pak uskakali kad je falilo pilota i popunjavali rupe i vozili dan i noć.... i ginuli.... meni se čini da koliko god si vi umišljate da ste vi sami na svijetu..... eventualno sad ako vam de niro ne sredi neki popust kod trumpa.... za viškove d-38 kojeg još nisu odlučili gdje da ga istovare.....;))crvenkasti wrote:Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno.
Ako me razumijete ...
Pravi si Hrvat, isto ko i ja, ako ne i bolji,
crvenkasti-
2014-04-17
tu smo negdje.... jedino što si ti bolji atletičar.....;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ne znam za tebe, mene su opskrbili pravim oružjem i streljivom po vrlo pristupačnoj cijeni, a ne sa nekakvim igračkama i praznim obećanjima..... ukrajinci su pak uskakali kad je falilo pilota i popunjavali rupe i vozili dan i noć.... i ginuli.... meni se čini da koliko god si vi umišljate da ste vi sami na svijetu..... eventualno sad ako vam de niro ne sredi neki popust kod trumpa.... za viškove d-38 kojeg još nisu odlučili gdje da ga istovare.....;))crvenkasti wrote:Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno.
Ako me razumijete ...
Pravi si Hrvat, isto ko i ja, ako ne i bolji,
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Evo zašto djeluje gadljivo, gotovo grotesktno, to naše hrvatsko svršavanje na ruske vojne uspjehe u ratovima što se trenutno vode.
- opsjednurost Amerikom i Zapadom i izrugivanje sa svim ruskim traje već desetljećima i dio su našeg mentaliteta. Naš mentalni sklop je izrazito prozapadni i protivruski i na tim osnovama smo izgradili političku osnovu i temelj državnosti. Zapad kome pripadamo u posljednje vrijeme gradi sve veći zid prema Rusiji, a mi se začudo ,u takvim okolnostima divimo baš Rusiji
- Putinova Rusija je neskriveni saveznik i prijatelj Srbiji, a Srbija nam je neprijatelj kojeg smo pobijedili i ponizili u vrijeme dok je Rusija bila na koljenima. Rusija koja jača znači i Srbiju koja jača. Upravo sad bismo trebali biti uz Zapad, jer je sad taj povijesni trenutak kad Rusija i Srbija mogu biti dotučene i zauvijek skinute sa svjetske scene. Međutim, mi navijamo za Ruse!
- Hrvatska je formalno i stvarno dio Zapada, Europske Unije i NATO pakta, te je u skladu sa prozapadnom politikom dužna i u obvezi poštivati sve odluke kluba kojem pripadamo: priznali smo Sirijsku opoziciju, uveli smo sankcije Rusiji, medijski i informativno pratimo i podržavamo naše saveznike. Ako stvarno volimo Ruse, onda smo protiv čitavog političkog smjera i koncepta na kojem nam stoji država.
Volimo ono što mrzimo, divimo se onome što preziremo, želimo ono od čega strahujemo.
Ta izgubljenost i šizofreničnost bila bi komična da nije žalosna. Gadi nam se na sebe.
- opsjednurost Amerikom i Zapadom i izrugivanje sa svim ruskim traje već desetljećima i dio su našeg mentaliteta. Naš mentalni sklop je izrazito prozapadni i protivruski i na tim osnovama smo izgradili političku osnovu i temelj državnosti. Zapad kome pripadamo u posljednje vrijeme gradi sve veći zid prema Rusiji, a mi se začudo ,u takvim okolnostima divimo baš Rusiji
- Putinova Rusija je neskriveni saveznik i prijatelj Srbiji, a Srbija nam je neprijatelj kojeg smo pobijedili i ponizili u vrijeme dok je Rusija bila na koljenima. Rusija koja jača znači i Srbiju koja jača. Upravo sad bismo trebali biti uz Zapad, jer je sad taj povijesni trenutak kad Rusija i Srbija mogu biti dotučene i zauvijek skinute sa svjetske scene. Međutim, mi navijamo za Ruse!
- Hrvatska je formalno i stvarno dio Zapada, Europske Unije i NATO pakta, te je u skladu sa prozapadnom politikom dužna i u obvezi poštivati sve odluke kluba kojem pripadamo: priznali smo Sirijsku opoziciju, uveli smo sankcije Rusiji, medijski i informativno pratimo i podržavamo naše saveznike. Ako stvarno volimo Ruse, onda smo protiv čitavog političkog smjera i koncepta na kojem nam stoji država.
Volimo ono što mrzimo, divimo se onome što preziremo, želimo ono od čega strahujemo.
Ta izgubljenost i šizofreničnost bila bi komična da nije žalosna. Gadi nam se na sebe.
crvenkasti-
2014-04-17
vidio sam na jednom kanibalskom twiteru kako padaju krstareće rakete , ono 4 od puta po kanibalima.. ima li netko link na video, jer bio sam vanka, pa ga sada nemogu naći
Guest- Guest
Savršeno ....samo fali nešto .....muzika koja svira u pozadini , evo :bogomdani wrote:Yehudi wrote:
Louis Armstrong - What A Wonderful World (Lyrics)
https://www.youtube.com/watch?v=A3yCcXgbKrE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50