ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sirija

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Go down

Sirija - Page 22 Empty Re: Sirija

Post by Yehudi 15/11/2016, 21:25

crvenkasti wrote:Ajde onda ti, kad si tako pametan, reci zašto Rusi imaju crvene zvijezde na avionima??

A mi, čim stavimo kukasti križ, odmah Hrvati ustaše??

I Ameri imaju  - zvijezde  petokrake - posvuda, posebno na vojnim orudjima , uniformama i avionima

jedino šta nisu uvijek crvena .............................ali biti će.

A jasno jest da je kukasti križ , zaslugon nacista, postao  isključivi simbol  zla

Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/11/2016, 21:27

Winter is coming wrote:

Zaboravih se zahvaliti na ovome prilogu  :starac :20 :starac
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/11/2016, 21:38

Yehudi wrote:
Leviathan2 wrote:
crvenkasti wrote:Komunisti su isto što i ustaše, samo suprotno.
jebo tebe ero, ti si isti ko i on samo malo suprotno, koji kurac spamas , odi na chat il na neku temu o partizanima i ustasama,

Ne, ne ! 

Griješite  kolega  lewi...................Crvenkasti je  tiha voda..........savjest   B-)

Malobrojni vide duboku poruku mudrosti iz njegovih upisa.
mudrost ne vidim kod njega, inteligenciju da al ima neke sitnjikave zlobe isto, problem je kod njega sto on smatra sve ostale idiotima
istina da i njega vrijedjaju al on isto ne zna gdje je ona fina granica kad mudar covjek prestane sa podjebavanjima,  inace nemam nista protiv njega i njegovog spamanja na drugim temama al ovdje nek se okane, ero nam je previse,  cak i joda nekad zna srat ko trudna foka al joda je joda i na ovoj temi je stalni, i drzi se teme pa i kad trola

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/11/2016, 21:39

nego, jel cementara pala :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/11/2016, 21:56

U  Mosulu   će biti cementne baze kolko voliš 

naravno zahvaljujući  islamo  - vbied -
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/11/2016, 22:04

krutejebo, al jos zanimljivije je da niko nema bar jebeni rpg pri sebi nego se svi bace u bjezaniju

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/11/2016, 22:06

Yehudi wrote:

ma nema nam jode i cementare, joda uzeo pederski nick i sad nas vise ne ferma 2%

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Yehudi 15/11/2016, 22:10

Leviathan2 wrote:nego, jel cementara pala :D

Pitaj  - Yodu -  drunken

--------------------------------------------------

Vijesti o sukobima između islamista u alepskom džepu; civili protestiraju protiv militanata u kvartu Busan al Qasr koji je inace predviđen kao glavni koridor za izlazak iz džepa.

Sukobi među islamistima u Azazu.
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

Post by Leviathan2 15/11/2016, 22:14

veci su im uzeli i pola onog kvarta na h, jebomater kak se zove, otkidaju ulicu po ulicu,  a kolju se u azazu naveliko, preko 20 ih zagnjojilo, u hami isto se poklali opet, na qalamunu isisovci napali nusru, likvidirali im par ljudi na nekom cekpointu onda nusra napala nazad i ovi bjezeci naletili na hezbolah, karma je bich,  u ghuti se isto kolju, jedni bi se predali a jedni im jebu majku

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 22:50

tko kaže da su sve inžinjeri... ima i tokara.... na 5:30

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/11/2016, 23:12

Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno. 
Mrzim Ruse i inače sam protiv njih, ali navijam za Ruse i volim kad mlate islamiste i naciste, ali Rusi su prijatelji i podrška Srbima, ali ja sam protiv Srba, ali nisam ustaša i nacist, ali navijam za ustaše jer su protiv Srba, ali kad smo mi nacisti protiv Rusa, onda navijam za naše, ali Ameri su teška gamad, ali oni se naši prijatelji i garancija opstanka, inače će nas Srbi i Rusi pregaziti i nam uzeti.

Ako me razumijete ...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Winter is coming 15/11/2016, 23:17

Sirija - Page 22 Syria-2

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 23:18

crvenkasti wrote:Možda ponekad zvučim zbunjeno i smušeno. 
Mrzim Ruse i inače sam protiv njih, ali navijam za Ruse i volim kad mlate islamiste i naciste, ali Rusi su prijatelji i podrška Srbima, ali ja sam protiv Srba, ali nisam ustaša i nacist, ali navijam za ustaše jer su protiv Srba, ali kad smo mi nacisti protiv Rusa, onda navijam za naše, ali Ameri su teška gamad, ali oni se naši prijatelji i garancija opstanka, inače će nas Srbi i Rusi pregaziti i nam uzeti.

Ako me razumijete ...
ne znam za tebe, mene su opskrbili pravim oružjem i streljivom po vrlo pristupačnoj cijeni, a ne sa nekakvim igračkama i praznim obećanjima..... ukrajinci su pak uskakali kad je falilo pilota i popunjavali rupe i vozili dan i noć.... i ginuli.... meni se čini da koliko god si vi umišljate da ste vi sami na svijetu..... eventualno sad ako vam de niro ne sredi neki popust kod trumpa.... za viškove d-38 kojeg još nisu odlučili gdje da ga istovare.....;))
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2016, 23:18

Yehudi wrote:

Pićku mater...zavladat ce deficit djevica u Đenetu...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 23:22

što se mene tiče mogu i oko subotice... ja sam se opskrbio sa mišinom-F1... bio nema dugo moj srbin iz 17.-te domobranske pa mi kupio po povlašćenoj ceni kod Milomira....;)

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/11/2016, 23:22

michaellcmacha wrote:

Ako me razumijete ...
ne znam za tebe, mene su opskrbili pravim oružjem i streljivom po vrlo pristupačnoj cijeni, a ne sa nekakvim igračkama i praznim obećanjima..... ukrajinci su pak uskakali kad je falilo pilota i popunjavali rupe i vozili dan i noć.... i ginuli.... meni se čini da koliko god si vi umišljate da ste vi sami na svijetu..... eventualno sad ako vam de niro ne sredi neki popust kod trumpa.... za viškove d-38 kojeg još nisu odlučili gdje da ga istovare.....;))

Pravi si Hrvat, isto ko i ja, ako ne i bolji,
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 15/11/2016, 23:25

crvenkasti wrote:
michaellcmacha wrote:

Ako me razumijete ...

Pravi si Hrvat, isto ko i ja, ako ne i bolji,
tu smo negdje.... jedino što si ti bolji atletičar.....;)
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 16/11/2016, 00:01

Evo zašto djeluje gadljivo, gotovo grotesktno, to naše hrvatsko svršavanje na ruske vojne uspjehe u ratovima što se trenutno vode.

- opsjednurost Amerikom i Zapadom i izrugivanje sa svim ruskim traje već desetljećima i dio su našeg mentaliteta. Naš mentalni sklop je izrazito prozapadni i protivruski i na tim osnovama smo izgradili političku osnovu i temelj državnosti. Zapad kome pripadamo u posljednje vrijeme gradi sve veći zid prema Rusiji, a mi se začudo ,u takvim okolnostima divimo baš Rusiji

- Putinova Rusija je neskriveni saveznik i prijatelj Srbiji, a Srbija nam je neprijatelj kojeg smo pobijedili i ponizili u vrijeme dok je Rusija bila na koljenima. Rusija koja jača znači i Srbiju koja jača. Upravo sad bismo trebali biti uz Zapad, jer je sad taj povijesni trenutak kad Rusija i Srbija mogu biti dotučene i zauvijek skinute sa svjetske scene. Međutim, mi navijamo za Ruse!

- Hrvatska je formalno i stvarno dio Zapada, Europske Unije i NATO pakta, te je u skladu sa prozapadnom politikom dužna i u obvezi poštivati sve odluke kluba kojem pripadamo: priznali smo Sirijsku opoziciju, uveli smo sankcije Rusiji, medijski i informativno pratimo i podržavamo naše saveznike. Ako stvarno volimo Ruse, onda smo protiv čitavog političkog smjera i koncepta na kojem nam stoji država.

Volimo ono što mrzimo, divimo se onome što preziremo, želimo ono od čega strahujemo.

Ta izgubljenost i šizofreničnost bila bi komična da nije žalosna. Gadi nam se na sebe.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 00:12

jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2016, 00:36

vidio sam na jednom kanibalskom twiteru kako padaju krstareće rakete , ono 4 od puta po kanibalima.. ima li netko link na video, jer bio sam vanka, pa ga sada nemogu naći
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 16/11/2016, 06:38

bogomdani wrote:
Yehudi wrote:
Savršeno ....samo fali nešto .....muzika koja svira u pozadini , evo :

Louis Armstrong - What A Wonderful World (Lyrics)

https://www.youtube.com/watch?v=A3yCcXgbKrE

sunny
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 50 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50  Next

Back to top