pedofilija u washingtonu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: pedofilija u washingtonu
To da.maggie13 wrote:škafetin je ladica.jastreb wrote:Kod nas je škaf sudoper ili umivaonik(obično onaj starinski).Eva wrote: na ruskom škaf
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U građevini sam čuo da škaf neki zovu kao ono plastično korito u koji staviš cement ili vapno da ga lakše grabiš lopatom nego iz vreće,a možeš i sipati bneton ili žbuku u nj.Eva wrote:i u Zagorju i ZG isto, no na ruskom je ormar.
Last edited by jastreb on 2/11/2016, 15:00; edited 1 time in total
2014-04-22
A puška je top na ruskom, da se ne zabunite sad kad krente na ruski front.
Guest- Guest
A život je stomak. Kad budeš molio za život da Rusi ne pomisle da se žališ na trbobolju.Eva wrote:A puška je top na ruskom, da se ne zabunite sad kad krente na ruski front.
2014-04-22
A ak si ponosan, to znači da imaš trčkalicu, jer ponos je proljev.
Guest- Guest
jastreb wrote:U građevini sam čuo da škaf neki zovu kao ono plastično korito u koji staviš cement ili vapno da ga lakše grabiš lopatom nego iz vreće,a možeš i sipati bneton ili žbuku u nj.Eva wrote:i u Zagorju i ZG isto, no na ruskom je ormar.
a jel znaš kaj je kibla? :)
Guest- Guest
Da. Možda znači još nešto,ali kibla je ono u šta su robijaši nekada vršili nuždu.Noor wrote:jastreb wrote:U građevini sam čuo da škaf neki zovu kao ono plastično korito u koji staviš cement ili vapno da ga lakše grabiš lopatom nego iz vreće,a možeš i sipati bneton ili žbuku u nj.Eva wrote:i u Zagorju i ZG isto, no na ruskom je ormar.
2014-04-22
ma, kibla na gradilištu...to ti je ovojastreb wrote:Da. Možda znači još nešto,ali kibla je ono u šta su robijaši nekada vršili nuždu.Noor wrote:jastreb wrote:U građevini sam čuo da škaf neki zovu kao ono plastično korito u koji staviš cement ili vapno da ga lakše grabiš lopatom nego iz vreće,a možeš i sipati bneton ili žbuku u nj.Eva wrote:i u Zagorju i ZG isto, no na ruskom je ormar.
Guest- Guest
Vidioo jesam,ali nisam radio sa time i ne znam kako se to zove.Eva wrote:Nikad vidjela
2014-04-22
mhhhh...kakve ti perverzije pises Marc..marcellus wrote: političari i bogati židi jebu djecu njegovim privatnim avionom
Guest- Guest
da,no cisto predlozak sto oni bogatuni i elita ebu...naravno da ce matore i neebene isfrustrirane dame,reci za ovakve cure da su djeca,pa ti dokazuj..Starhemberg wrote:Kost i koža...bogomdani wrote:uffff..e-bo bih i ja ovo dete..
Guest- Guest
Ali i sisaStarhemberg wrote:Kost i koža...bogomdani wrote:uffff..e-bo bih i ja ovo dete..
2014-04-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'Milion MAGA march' u washingtonu d.c. ...
» Rusija opozvala ambasadora u Washingtonu
» strah i prezir u Washingtonu i Zagrebu
» Službeni Pariz poručio Washingtonu: Lažete!
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Rusija opozvala ambasadora u Washingtonu
» strah i prezir u Washingtonu i Zagrebu
» Službeni Pariz poručio Washingtonu: Lažete!
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
Page 3 of 4