pedofilija u washingtonu
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: pedofilija u washingtonu
Sve je u tajmingu.marcellus wrote:dzango wrote:Braća Rusi razbijaju psihotičnu kučku.
Rusi (ovom prilikom)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Orman je šuma na turskom. Belgrad Orman, danas park, nazvan po zarobljenom stanovništvu koje je Suljo dovukao kao roblje i naselio sjeverno od Istanbula.dzango wrote:Konačno je izašao iz ormana.Eva wrote:Još je mlad, traži se.crvenkasti wrote:marcellus wrote:dzango wrote:Braća Rusi razbijaju psihotičnu kučku.
Rusi (ovom prilikom)
ti to kako kad, danas ovima, sutra onima
Ormar je u hrvatskom ali isto turcizam, na ruskom škaf a na zagrebačkom pak šrank.
Guest- Guest
A jel znate da je francuska riječ za kafić "bistro" rusizam. "Bistro" znači brzo, a riječ su donijeli ruski vojnici koji su nakon što su porazili Napoleona, ušli u Pariz i ostali dvije godine. Izlazili su u posebne kafiće.
crvenkasti-
2014-04-17
Znam, bistro ponjimajem. A jel ti znaš kaj značo ladno na ruskom?
Guest- Guest
Bilo na History.crvenkasti wrote:A jel znate da je francuska riječ za kafić "bistro" rusizam. "Bistro" znači brzo, a riječ su donijeli ruski vojnici koji su nakon što su porazili Napoleona, ušli u Pariz i ostali dvije godine. Izlazili su u posebne kafiće.
dzango wrote:Bilo na History.crvenkasti wrote:A jel znate da je francuska riječ za kafić "bistro" rusizam. "Bistro" znači brzo, a riječ su donijeli ruski vojnici koji su nakon što su porazili Napoleona, ušli u Pariz i ostali dvije godine. Izlazili su u posebne kafiće.
Da. Si vidio, Napoleonova europska vojska je opljačkala i zapalila Moskvu, a dvije godine nakon toga Rusi su ušli u Pariz i lijepo ostali dvije godine. Pokazali su tko je civiliziran, a tko divljak.
crvenkasti-
2014-04-17
Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
^_~ B-)
2014-04-12
maggie13 wrote:Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
Obrisao bih sve one tvoje slike.
crvenkasti-
2014-04-17
da,hmm..a, kako bi obrisao one koje si mi poslao, to je pravo pitanje :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
2014-04-12
crvenkasti wrote:dzango wrote:crvenkasti wrote:A jel znate da je francuska riječ za kafić "bistro" rusizam.
"Bistro" znači brzo, a riječ su donijeli ruski vojnici koji su nakon što su porazili Napoleona, ušli u Pariz i ostali dvije godine. Izlazili su u posebne kafiće.
Bilo na History.
Da. Si vidio, Napoleonova europska vojska je opljačkala i zapalila Moskvu, a dvije godine nakon toga Rusi su ušli u Pariz i lijepo ostali dvije godine.
Pokazali su tko je civiliziran, a tko divljak.
To je to.
Samo triba nastaviti educirati ove balkanske sitnozbe
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
mini anketa:
1) Bill će glasati za svoju ženu jer želi ponovo jebati pripravnice u bijeloj kući
2) Bill neće glasati za Hillary jer je ionako uvijek birao druge žene kad god je mogao
1) Bill će glasati za svoju ženu jer želi ponovo jebati pripravnice u bijeloj kući
2) Bill neće glasati za Hillary jer je ionako uvijek birao druge žene kad god je mogao
QUESTION:
Why are media shills talking about Trump losing the illegal alien vote in "normally RED states" when it is illegal for illegal aliens to vote?
Why are media shills talking about Trump losing the illegal alien vote in "normally RED states" when it is illegal for illegal aliens to vote?
maggie13 wrote:da,hmm..a, kako bi obrisao one koje si mi poslao, to je pravo pitanje :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
Ja nisam maloljetan, možeš imat moje slike.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
Ma lako za slike maco............nego..........................you know
znači obrisa bi slike tako da ne bude dokaza ....................a nakon toga ..............................kao i prije
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
3) Bill odavno nema pravo glasa. Kilary je tomarcellus wrote:mini anketa:
Guest- Guest
da. Nego je li kaznjivo pokazivanje raznih materijala maloljetnicama :-o :0)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:da,hmm..a, kako bi obrisao one koje si mi poslao, to je pravo pitanje :Dcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Crveni, sto bi ti da sam ja maloljetna?
^_~ B-)
Ja nisam maloljetan, možeš imat moje slike.
2014-04-12
billa vise nije briga, priroda se postarala za to ;-)Eva wrote:3) Bill odavno nema pravo glasa. Kilary je tomarcellus wrote:mini anketa:
2014-04-12
Kod nas je škaf sudoper ili umivaonik(obično onaj starinski).Eva wrote: na ruskom škaf
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
škafetin je ladica.jastreb wrote:Kod nas je škaf sudoper ili umivaonik(obično onaj starinski).Eva wrote: na ruskom škaf
2014-04-12
To da.maggie13 wrote:škafetin je ladica.jastreb wrote:Kod nas je škaf sudoper ili umivaonik(obično onaj starinski).Eva wrote: na ruskom škaf
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» 'Milion MAGA march' u washingtonu d.c. ...
» Rusija opozvala ambasadora u Washingtonu
» strah i prezir u Washingtonu i Zagrebu
» Službeni Pariz poručio Washingtonu: Lažete!
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
» Rusija opozvala ambasadora u Washingtonu
» strah i prezir u Washingtonu i Zagrebu
» Službeni Pariz poručio Washingtonu: Lažete!
» Cvijanović u Washingtonu prca Escobara u glavu
Page 2 of 4