Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Naravno da san ih gleda uživo...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
Raketa je bolji igrač od Luke, klasa iznad, jebat ga...
;)
kao sto ti eskiviras bilo koji clanak koji hvali modrica...
ne znam da li si ih ikada obojicu gledao na terenu i uzivo-primetna je razlika u klasi izmedju modrica i rakete, jer je modric za 5 koplja bolji igrac od rakete...
I to u Londonu, odakle se sve vidi ka na dlanu...
Istina, Raketa tad nije igra, al je Luka prevara koji je standardno nesta s terena...
;)
Guest- Guest
Posta je retard...End1899 wrote:
sad ga već pretjeruje
:D
Koliko god je genijalan na terenu, toliko je retardiran van njega...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Naravno da san ih gleda uživo...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
;)
ne znam da li si ih ikada obojicu gledao na terenu i uzivo-primetna je razlika u klasi izmedju modrica i rakete, jer je modric za 5 koplja bolji igrac od rakete...
Istina, Raketa tad nije igra, al je Luka prevara koji je standardno nesta s terena...
;)
to je bilo kada, pre 10 godina?
Guest- Guest
2013.-e...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Naravno da san ih gleda uživo...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
;)
;)
to je bilo kada, pre 10 godina?
;)
Guest- Guest
Sad je 2016.g...jel ima pitrebe da lijepim clanak gdje su KOLEGE NOGOMETAŠI izabrali Luku za naj veznjaka?fridrih_niche wrote:http://www.fourfourtwo.com/features/11-best-midfielders-worldmuckodjubre wrote:Ende,opet sam te nasamarao a sad pod deku i obrisi suze...a mozes se i isplakati da ti bude lakse i nakloniti se najboljem veznjaku najjace lige svijeta- grande luki modricu
Da, ovo je bilo za prošlu godinu, istina...muckodjubre wrote:Sad je 2016.g...jel ima pitrebe da lijepim clanak gdje su KOLEGE NOGOMETAŠI izabrali Luku za naj veznjaka?fridrih_niche wrote:http://www.fourfourtwo.com/features/11-best-midfielders-worldmuckodjubre wrote:Ende,opet sam te nasamarao a sad pod deku i obrisi suze...a mozes se i isplakati da ti bude lakse i nakloniti se najboljem veznjaku najjace lige svijeta- grande luki modricu
Al tu godinu je HNS nagradija Modrica ka najboljeg!
Jel sad kontas paradoksalnost tih retardiranih izbora?
Zato se ja i ne vodin njima, nego vlastitim dojmom...
A on mi kaže:
- Messi je najbolji igrač svih vrimena i ove sezone
- Raketa je za 5 klasa bolji igrač od Modrica
- Luka je jedna od najvećih prevara u povijesti baluna
;)
Guest- Guest
I kranjcar je bolji od modrica, to si zaboravio
Danas je Joe izjavija da su tri najbolja igrača s kojima je igra: Raketa, Luka i Niko...muckodjubre wrote:I kranjcar je bolji od modrica, to si zaboravio
Guest- Guest
Tvoje konstatacije su tocne ko i ona da je đokovic nebitan sportas i nije rang ivaniševica...e to je takva usporedba...
muckodjubre wrote:Tvoje konstatacije su tocne ko i ona da je đokovic nebitan sportas i nije rang ivaniševica...e to je takva usporedba...
Guest- Guest
u sezoni gdje raketa osvojio treble, odigra najviše minuta stožerni igrač, postigne golova i asistencija koliko modrić nije 4 godine sve skupa i HNS ga proglasi najboljim i da ne govorimo da je to već 4. sezonu zaredom, ali demonski se ne buni, ali vješto koristi spin kranjčara
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ante Miše, pomoćni trener reprezentacije Hrvatske, u stvari desna ruka izbornika Ante Čačića
[size=55]SLAVNI HAJDUKOVAC OTVORENO ZA SN 'Ne bih se Modrića usudio proglasiti najvećim ali da je među tri najbolja u povijesti Hrvatske, to svakako!'[/size]
[size=55]SLAVNI HAJDUKOVAC OTVORENO ZA SN 'Ne bih se Modrića usudio proglasiti najvećim ali da je među tri najbolja u povijesti Hrvatske, to svakako!'[/size]
da je igrao u hajduku, sigurno bi bio i najveci...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:da je igrao u hajduku, sigurno bi bio i najveci...
Dobar je u eskivazi, vrhunski cak...End1899 wrote:u sezoni gdje raketa osvojio treble, odigra najviše minuta stožerni igrač, postigne golova i asistencija koliko modrić nije 4 godine sve skupa i HNS ga proglasi najboljim i da ne govorimo da je to već 4. sezonu zaredom, ali demonski se ne buni, ali vješto koristi spin kranjčara
Guest- Guest
:Dmuckodjubre wrote:Tvoje konstatacije su tocne ko i ona da je đokovic nebitan sportas i nije rang ivaniševica...e to je takva usporedba...
Naravno da izvlačiš iz konteksta...
To da je nebitan je prcanje Bracale, naravno...
A ovo s Ivaniševićen je točno, jer san aludira na karizmu, a ne igračku izvedbu...
Gorana svi pamte zbog Wimbledona 2001.-e, a Nole se niko neće sicat 2025.-e...
O tome je ric...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote::Dmuckodjubre wrote:Tvoje konstatacije su tocne ko i ona da je đokovic nebitan sportas i nije rang ivaniševica...e to je takva usporedba...
A ovo s Ivaniševićen je točno, jer san aludira na karizmu, a ne igračku izvedbu...
O tome je ric...
;)
jedan wimbledon iz 2001. godine ce se pamtiti u istoriji, za razliku od cinjenice da je jedan igrac tek 3. ili 4. u open eri koji je drzao u jednom momentu sve GS titule...
imamo novog pobednika, jebes spermenka i klosperwa...
Guest- Guest
Bio je jedan dobar clanak u sportskim o tome kako najvece ,one koji se najvise vole ,zovemo imenom.Drazen,Goran,Ivano,Zvone,Diego...s druge strane su Suker,mali stakor etc
Ka da kažeš da ce se za 10 godina vise ljudi sicat Pedra, a ne Cantonu...Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote::Dmuckodjubre wrote:Tvoje konstatacije su tocne ko i ona da je đokovic nebitan sportas i nije rang ivaniševica...e to je takva usporedba...
O tome je ric...
;)
jedan wimbledon iz 2001. godine ce se pamtiti u istoriji, za razliku od cinjenice da je jedan igrac tek 3. ili 4. u open eri koji je drzao u jednom momentu sve GS titule...
imamo novog pobednika, jebes spermenka i klosperwa...
Goran je Cantona, legenda sporta...
Nole je dosada ala Pedro...
Ako to ne kontas onda si gkk...
;)
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50