Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
da ne kazes da sam mucki provokator suzdrzao sam se spominjanja stoljetnog divafridrih_niche wrote:Budi bar jednom ozbiljan...
:D
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Bolje da nisi, jer bi unistija vrhunski killing spree...
Guest- Guest
muckodjubre wrote:ne znam, to pitaj enda,on je rekao da riječi najboljega veznjaka svih vremena-inieste imaju posebnu težinufridrih_niche wrote:Iniesta je ka i Mamić: svašta govori...
:p
Kakvo Demino poentiranje. Našamarao je Lukine hejtere ko zadnje balavce.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Andres Iniesta je na konferenciji za novinare uoči susreta apostrofirao Luku Modrića kao igrača kojeg se trebaju posebno pripaziti.
"Svestran je, može igrati na puno pozicija i to u njihovoj momčadi savršeno funkcionira. Moramo ga pripaziti. On je igrač koji kontrolira sredinu terena i od kojeg kreće svaka napadačka akcija Reala", poručio je veznjak Barcelone o Modriću.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Kapetan Barcelone Andres Iniesta otkrio je imena trojice nogometaša kojima se divi.
- To su Koke, David Silva i Luka Modrić - rekao je Iniesta za španjolske medije.
Šljusssss!
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Uvijek sam, nemoj to nikad zaboravitifridrih_niche wrote:A to si u pravu...
Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Inter, dug je niz Tattinih klubova...
;)
Dodaj tu jos Rnk ,Cibaliu,Zagreb , a da ne govorim koliko je dugo drzao na aparatima Varteksa
I Hajduk kojeg je tata spasio. Da nije tate nebi bilo HNL-a, Dinamo nebi imao s kim igrati. Morali bi igrati austrijsku ligu ko Medveščak.
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:Ezil je u London stigao iz Reala 2013. godine godine za 42,5 miliona funti, samo nekoliko časova pošto je 'Kraljevski' klub doveo Gareta Bejla.
Nemački reprezentativac je rekao da je trener 'Tobdžija' Arsen Venger želeo da ga angažuje i pre njegovog dolaska u London.
"Razgovarao sam sa Vengerom i on me je želeo u Arsenalu. Rekao sam mu – 'Ako ikad budem u prilici da menjam klub, vi ćete biti moj prvi izbor... Tijeri Anri, Denis Berkamp, Rober Pires... To su sjajni igrači i ja sam želeo da budem deo toga. Zaista uživam igrajući u tako velikom klubu kakav je Arsenal", rekao je Ezil za Jutjub kanal Arsenala.
On je u Realu igrao sa Portugalcem Kristijanom Ronaldom tri godine.
"Nikada nisam video nekog poput njega. Uvek je bio prvi u svlačionici i uvek je poslednji odlazio. Zaista sam uživao igrajući s njim. On je dobar momak i dobar prijatelj. Naravno, dosta sam mu asistirao. Ako bih mu dao dve asistencije, on bi postigao dva gola. On je neverovatan igrač. Jedan od najvećih na svetu i u istoriji", rekao je Ozil.
Malo Ezil, malo Ozil...
darth_vader-
2014-04-17
Srpske izmišljotine, a ni pisat neznaju.
Guest- Guest
http://www.fourfourtwo.com/features/11-best-midfielders-world
Raketa <3
Raketa <3
Guest- Guest
čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
malo viski malo kokakola svi gledaju u luku i svi mu se dive jedino barsini čmarovi ne znaju da živejasambrend wrote:Rad'iša Trajković wrote:Ezil je u London stigao iz Reala 2013. godine godine za 42,5 miliona funti, samo nekoliko časova pošto je 'Kraljevski' klub doveo Gareta Bejla.
Nemački reprezentativac je rekao da je trener 'Tobdžija' Arsen Venger želeo da ga angažuje i pre njegovog dolaska u London.
"Razgovarao sam sa Vengerom i on me je želeo u Arsenalu. Rekao sam mu – 'Ako ikad budem u prilici da menjam klub, vi ćete biti moj prvi izbor... Tijeri Anri, Denis Berkamp, Rober Pires... To su sjajni igrači i ja sam želeo da budem deo toga. Zaista uživam igrajući u tako velikom klubu kakav je Arsenal", rekao je Ezil za Jutjub kanal Arsenala.
On je u Realu igrao sa Portugalcem Kristijanom Ronaldom tri godine.
"Nikada nisam video nekog poput njega. Uvek je bio prvi u svlačionici i uvek je poslednji odlazio. Zaista sam uživao igrajući s njim. On je dobar momak i dobar prijatelj. Naravno, dosta sam mu asistirao. Ako bih mu dao dve asistencije, on bi postigao dva gola. On je neverovatan igrač. Jedan od najvećih na svetu i u istoriji", rekao je Ozil.
Malo Ezil, malo Ozil...
Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
Raketa je bolji igrač od Luke, klasa iznad, jebat ga...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
;)
kao sto ti eskiviras bilo koji clanak koji hvali modrica...
ne znam da li si ih ikada obojicu gledao na terenu i uzivo-primetna je razlika u klasi izmedju modrica i rakete, jer je modric za 5 koplja bolji igrac od rakete...
Guest- Guest
Rad'iša Trajković wrote:fridrih_niche wrote:Zna on znalački eskivirat sta mu ne pase...End1899 wrote:čudno da demo nije ništa napisao kako su rakitića ispratili navijači ovacijama na sanchez pizjuanu kako to i legendi priliči, ali je na sva zona razglasio da je modrić pozdravljen od lorealovih najglupljih navijača na svijetu.
;)
kao sto ti eskiviras bilo koji clanak koji hvali modrica...
ne znam da li si ih ikada obojicu gledao na terenu i uzivo-primetna je razlika u klasi izmedju modrica i rakete, jer je modric za 5 koplja bolji igrac od rakete...
Uostalom ja nemam nista protiv rakete. Tu ako je netko omalovazavao raketu je upravo end,naravno prije nego je raketa potpisao. Dok se pisalo o interesu barce za raketu,tada mu je bio klosar kakvih barca ima na bacanje,a naj hr igrac nu je bio halilovic jer je prije rakete potpisao.
Uostalom endu ne valja ni jedan igrac u realu. Da je end pratio nogomet u doba figa,ronalda i zidana sigurno bi i oni bili neznalice i prevare,posebno figo i ronaldo
ajde jedno je kad pišeš nebuloze, ali barem onda nemoj lagat i meni predbacivati za stvari koje nisam rekao, a i jedno je zajebancija u jednom postu drugo je tvoje sramoćenje i pisanje gluposti godinama već sam ti to objasnio, ali ti nemaš obraza to je jasno ko dan, mislim čak ni bracala nije toliko glup da shvati poneku pošalicu.
2015-08-25
Ende,opet sam te nasamarao a sad pod deku i obrisi suze...a mozes se i isplakati da ti bude lakse i nakloniti se najboljem veznjaku najjace lige svijeta- grande luki modricu
ti možeš jedino nekoga na forumu našamarat ako sam sebe uvjeriš u to isto kao da modrić nije najveća prevara svih vremena.
2015-08-25
http://www.fourfourtwo.com/features/11-best-midfielders-worldmuckodjubre wrote:Ende,opet sam te nasamarao a sad pod deku i obrisi suze...a mozes se i isplakati da ti bude lakse i nakloniti se najboljem veznjaku najjace lige svijeta- grande luki modricu
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50