Ante Tomić i Huda jama
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ante Tomić i Huda jama
Tko o čemu, Dudata o štajgi.wiktoriwictorija wrote:Vis, ja sam se uvijek pitala jesi li ono na avataru bila ti sa steatopigijom u profilu ili pak kurva na stajgi. Nevermind...Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Na tebe se pali već godinamawiktoriwictorija wrote:Dobro jastrebe, svi znamo da se palis na sezonke.jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
Regoč-
2015-08-21
Ne boj se, neće ti niko posao oteti niti će ti iko konkurirati na "radnom mjestu" tako da ..opusti se i budi što jesi kad si se već sama isprofilirala.wiktoriwictorija wrote:Vis, ja sam se uvijek pitala jesi li ono na avataru bila ti sa steatopigijom u profilu ili pak kurva na stajgi. Nevermind...Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
I jastreb, godinama je pisao i hvalio se kako mu je duldača pisala "oh jastrebe"Regoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
Guest- Guest
Nego, ja i regoč uhvatili po jedan šaraf i pilamo, ima da bude genocid:)Triny wrote:Opet hajka.
Guest- Guest
Eto...Da sasd nisam pročitao originalni tekst A.Tomića,mogao bih pomisliti da je ono što nam sugerira novinar 7dnevnog točno.provocator wrote:Čim sam vidio link ispod uvodnog posta (dnevno.hr) zamrsdjelo mi je sto na sat i bio sam u pravu.
To što je objavljeno u dnevno.hr je eklatantan primjer nebuloza koje su proizvod činjenice da se dijelovi teksta ili rečenice izvade iz konteksta pa se nad njima lamentira.
Pitam se zašto epi nije stavio i link na originalni tekst?
Jerbo kada pročitaš originalni tekst onda tek vidiš koliko taj novinar dnevnog.hr sere.
http://www.jutarnji.hr/komentari/pise-ante-tomic-sto-se-tocno-dogodilo-u-hudoj-jami-i-kako-nam-je-andrija-hebrang-presutio-jedan-vrlo-bitan-detalj.../5196815/
Mislim da bi ovime svaka rasprava protiv A.Tomića trebala završiti.
I ispričati mu se.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uzisala je u porukama, bome napredno.tre911 wrote:I jastreb, godinama je pisao i hvalio se kako mu je duldača pisala "oh jastrebe"Regoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
Za svaki slučaj ćemo i gumu parnut.tre911 wrote:Nego, ja i regoč uhvatili po jedan šaraf i pilamo, ima da bude genocid:)Triny wrote:Opet hajka.
Regoč-
2015-08-21
Pa i ne baš. Od suvremenih mi se najviše sviđa Jergović.Regoč wrote:Kante Govnić, Jastrebov književni idol.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Regoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
Zašto? Pa žena smije valjda odlučivati o svom tielu? Zašto bi Dudatina majka bila uskraćena za tu hvalevriednu životnu opciju?kic wrote:Regoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:ORegoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
2014-04-12
Kic vidi, što Kic želi. Bilo bi liepo da uzme vagu pa s povezom na očima svima mjeri.
Dobar ko gangrenozna noga.debotoijusto wrote:dobar je tekst , dobar
maggie13 wrote:pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:ORegoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
prvu uvredu je baš regoč otposlao na temi zapravo.
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
Page 9 of 13