Ante Tomić i Huda jama
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Ante Tomić i Huda jama
maggie13 wrote:pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:ORegoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
prvu uvredu je baš regoč otposlao na temi zapravo.
rekao si jednom, nije nas iznenadilo..neces ponavljanjem postat rough boy,ostajes i dalje osoba koja slini i samozadovoljava se zamisljajuci najvece patnje koje jedan covjek noze drugome uciniti, a u isto vrijeme pokazujes i frustriranost do bola zasto i ti nisi mogao u tome ucestvovati..p.s, nisi ni crvenkasti( vis à vis ponavljanja) :Ddebotoijusto wrote:dobar je tekst , dobar
2014-04-12
zapravo i nije..uz duzno postovanje tvojim mlađim ocima :Pkic wrote:maggie13 wrote:pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:ORegoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
2014-04-12
E ebiga Reg,rekli smo da u nikojem kontekstu necemo spominjati neciju majku,kujis? nije lijepo doista..Regoč wrote:Kic vidi, što Kic želi. Bilo bi liepo da uzme vagu pa s povezom na očima svima mjeri.
Osim toga,unatrag izvjesnog perioda,ste masakrirali pretjerano Dudette,ono u coporu,to isto nije lijepo..1:1 je oke i samo izmedju,bez zadiranja u obitelji...
Guest- Guest
maggie13 wrote:zapravo i nije..uz duzno postovanje tvojim mlađim ocima :Pkic wrote:maggie13 wrote:pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:ORegoč wrote:Na Dudatu se pali samo tuga od spoznaje da takvo što majka nije abortirala.
wtf man, hoćeš ban!?
tko je bio prvi? nagazio je gnječa, pa debota na 2. i 3. str
Tako je. Ja se uopće ne miješam u svađe dviju žena. Možda ću jednoj dati svoju potporu kad se radi o ideološkom sukobu,ali u njihove osobne svađe i netrpeljivosti ne bi se štel mešati.bogomdani wrote:E ebiga Reg,rekli smo da u nikojem kontekstu necemo spominjati neciju majku,kujis? nije lijepo doista..Regoč wrote:Kic vidi, što Kic želi. Bilo bi liepo da uzme vagu pa s povezom na očima svima mjeri.
Osim toga,unatrag izvjesnog perioda,ste masakrirali pretjerano Dudette,ono u coporu,to isto nije lijepo..1:1 je oke i samo izmedju,bez zadiranja u obitelji...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
niti ne treba,nek to same poravnaju,a tako i Moškije..jastreb wrote:Tako je. Ja se uopće ne miješam u svađe dviju žena. Možda ću jednoj dati svoju potporu kad se radi o ideološkom sukobu,ali u njihove osobne svađe i netrpeljivosti ne bi se štel mešati.bogomdani wrote:E ebiga Reg,rekli smo da u nikojem kontekstu necemo spominjati neciju majku,kujis? nije lijepo doista..Regoč wrote:Kic vidi, što Kic želi. Bilo bi liepo da uzme vagu pa s povezom na očima svima mjeri.
Guest- Guest
Ti kao da mi čitaš misli na daljinu. Upravo sam to štel napisat.bogomdani wrote:naGnječio je Gnječa...
2014-04-22
jesu li samo uvrede osobne kaznjive tu, ili i prijetnje i vrijeđanje nekoga jer pripada nekoj grupi, narodu,etc? :-)kic wrote:maggie13 wrote:zapravo i nije..uz duzno postovanje tvojim mlađim ocima :Pkic wrote:maggie13 wrote:pogledaj cijeli topic,moglo bi ih bit i vise. B-)kic wrote:
O
wtf man, hoćeš ban!?
tko je bio prvi? nagazio je gnječa, pa debota na 2. i 3. str
Na mobu sam, ali sam vidjela da regoc je reagirao burnije nego inace na stalne provokacije.
Sto sa sorom koja upada na svaku temu, s najgorim osobnim uvredama, pocesto bez ikakvog povoda te spominje osobe tim 'imenima' i kad nisu prisutni?
2014-04-12
lesinaris ti, ha? :-Sjastreb wrote:Ti kao da mi čitaš misli na daljinu. Upravo sam to štel napisat.bogomdani wrote:naGnječio je Gnječa...
2014-04-12
Pa i ne baš. :-)maggie13 wrote:lesinaris ti, ha? :-Sjastreb wrote:Ti kao da mi čitaš misli na daljinu. Upravo sam to štel napisat.bogomdani wrote:naGnječio je Gnječa...
2014-04-22
maggie13 wrote:jesu li samo uvrede osobne kaznjive tu, ili i prijetnje i vrijeđanje nekoga jer pripada nekoj grupi, narodu,etc? :-)
Na mobu sam, ali sam vidjela da regoc je reagirao burnije nego inace na stalne provokacije.
Sto sa sorom koja upada na svaku temu, s najgorim osobnim uvredama, pocesto bez ikakvog povoda te spominje osobe tim 'imenima' i kad nisu prisutni?
debo napiše "dobar tekst"
regoč njemu: "Jasno, gade, da je tebi dobar, govnožderu zločinački."
nađi ijedan post u temi s ovakvom neproporcionalnom reakcijom i skidam regoču ban
Pa da budemo doslovni u prijevodu...jastreb wrote:Ti kao da mi čitaš misli na daljinu. Upravo sam to štel napisat.bogomdani wrote:naGnječio je Gnječa...
Guest- Guest
Iskreno ja se divim Debotu,ako kao spuzva upija odavnina sve moguce i nemoguce uvrede i stoicki ih podnosi..cak niti ne uzvraca..neovisno o politckom stavu,a sto je previse,previse je..
jel toliko tesko argumentirati svoj stav???
jel toliko tesko argumentirati svoj stav???
Guest- Guest
lobo1-
2014-04-18
Ne treba Regiju provokacija, on provocira.kic wrote:kakva je to provokacija da moraš tako burno reagirati?
Trinity-
2014-04-17
sve 5, neka ostane ban, zasluzen je, ali nije samo on zasluzio..a,provociranje se ne uvazava, makar sam kolegi debotu bila prisiljena reci ozbiljno sto mislim, i to nakon sto je opetovano ponavljao upis 'dobar tekst':-)kic wrote:maggie13 wrote:jesu li samo uvrede osobne kaznjive tu, ili i prijetnje i vrijeđanje nekoga jer pripada nekoj grupi, narodu,etc? :-)
nađi ijedan post u temi s ovakvom neproporcionalnom reakcijom i skidam regoču ban
I, na mobu sam :D
2014-04-12
maggie13 wrote:sve 5, neka ostane ban, zasluzen je, ali nije samo on zasluzio..a,provociranje se ne uvazava, makar sam kolegi debotu bila prisiljena reci ozbiljno sto mislim, i to nakon sto je opetovano ponavljao upis 'dobar tekst':-)kic wrote:maggie13 wrote:jesu li samo uvrede osobne kaznjive tu, ili i prijetnje i vrijeđanje nekoga jer pripada nekoj grupi, narodu,etc? :-)
I, na mobu sam :D
dobro dobro na mobu si
nisu ni drugi nevinašcad, ali se uglavnom obostrano čapate, dok na debi uglavnom šutku vršimo jer se ne brani, pa ne može..
istina, ali nista vise od nekih.Triny wrote:Ne treba Regiju provokacija, on provocira.kic wrote:kakva je to provokacija da moraš tako burno reagirati?
2014-04-12
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
Page 10 of 13