Ante Tomić i Huda jama
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Ante Tomić i Huda jama
Ružo, znam ja da bi i ti htjela takvu oblu i čvrstu...ali ne ide to skupa s cugom. Alkohol to sve dehidrira i unistiwiktoriwictorija wrote:In the meantime nam se ubacuje gluteus maximus.wiktoriwictorija wrote:Ma Sora, to sam ja, dudette.
Guest- Guest
Pa obje ste na istom nivou, niti jedna ništa ne kuži. Možda je to od brlje koju ločete :)wiktoriwictorija wrote:Sora, heba ga patak, ja sam dudette s novim kodnim imenom wiktoriwictorija.Sora wrote:wiktoriwictorija wrote:In the meantime nam se ubacuje gluteus maximus.wiktoriwictorija wrote:Ma Sora, to sam ja, dudette.
To si ti se ubacila izmedu dudete i mene ..
Nes ti pameti ..
Latinski naziv za guzicu sebi pripisi
Guest- Guest
Soro, skoč u Dublin, tamo ti je budućnost.
A kužiš ko mrtav konj.
A kužiš ko mrtav konj.
Dudata bi da i ona zapne za volan, ali ne ide ni kad sic povuče skroz napried.Noor wrote:Ružo, znam ja da bi i ti htjela takvu oblu i čvrstu...ali ne ide to skupa s cugom. Alkohol to sve dehidrira i unistiwiktoriwictorija wrote:In the meantime nam se ubacuje gluteus maximus.wiktoriwictorija wrote:Ma Sora, to sam ja, dudette.
Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Drži te izdajnicom nepatvorenog čistog antifašizma kakvog ona zastupa i zato je njen bijes strašan
Guest- Guest
Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
1990. Simo Dubajić otvorio se i pokajao, pozvao druge da se pokaju, za povijest je dao tih 90-ih vrlo važne izjave jer je priznao sve što su tada partizani radili. Dubajić u izjavi priznaje da je na 13 mjesta osobno činio zločine, zapovijedao ili osobno sudjelovao
ZLOČINAČKI jeAKT da neki povjesničari , poput Jakovine, Markovine, NOVINARA "Kante GOVANA ",i ovdje pojedinih forumaša, koji opravdavajući zločine nekakvim kontekstima potvrđuju ubojicama i krvnicima da su bili u pravu.
ZLOČINAČKI jeAKT da neki povjesničari , poput Jakovine, Markovine, NOVINARA "Kante GOVANA ",i ovdje pojedinih forumaša, koji opravdavajući zločine nekakvim kontekstima potvrđuju ubojicama i krvnicima da su bili u pravu.
2014-04-18
jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
kaj nije ewa?jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
2014-12-30
Nije ovdje riječ o Evi. Već o tome da je Noor meni više zapela za oko nego što je zapela za oko Dudi,a što je i sasvim normalno jer je Dudette heteroseksualna žena.veber wrote:kaj nije ewa?jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro jastrebe, svi znamo da se palis na sezonke.jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
ajd ti pustzi noor i zajaši dudet. vidiš da je nedojebana i željna kikija...jastreb wrote:Nije ovdje riječ o Evi. Već o tome da je Noor meni više zapela za oko nego što je zapela za oko Dudi,a što je i sasvim normalno jer je Dudette heteroseksualna žena.veber wrote:kaj nije ewa?jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
2014-12-30
Vis, ja sam se uvijek pitala jesi li ono na avataru bila ti sa steatopigijom u profilu ili pak kurva na stajgi. Nevermind...Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
Ako itko u ovoj prici vristi od nedojebanosti onda si to ti. Daj fotke bazena, janjca na raznju, svega sto mislis da ce ti pomoci.veber wrote:ajd ti pustzi noor i zajaši dudet. vidiš da je nedojebana i željna kikija...jastreb wrote:Nije ovdje riječ o Evi. Već o tome da je Noor meni više zapela za oko nego što je zapela za oko Dudi,a što je i sasvim normalno jer je Dudette heteroseksualna žena.veber wrote:kaj nije ewa?jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
jastreb wrote:Nije ovdje riječ o Evi. Već o tome da je Noor meni više zapela za oko nego što je zapela za oko Dudi,a što je i sasvim normalno jer je Dudette heteroseksualna žena.veber wrote:kaj nije ewa?jastreb wrote:Meni si još više.Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
misliš, ono kaj ti nemaš?wiktoriwictorija wrote:Ako itko u ovoj prici vristi od nedojebanosti onda si to ti. Daj fotke bazena, janjca na raznju, svega sto mislis da ce ti pomoci.veber wrote:ajd ti pustzi noor i zajaši dudet. vidiš da je nedojebana i željna kikija...jastreb wrote:Nije ovdje riječ o Evi. Već o tome da je Noor meni više zapela za oko nego što je zapela za oko Dudi,a što je i sasvim normalno jer je Dudette heteroseksualna žena.veber wrote:kaj nije ewa?jastreb wrote:
Meni si još više.
2014-12-30
Vis, a ja kad tebe gledam nisam ni u kakvoj dilemi.... eklatantan si primjer nalokane profuknjače u gonjenju.wiktoriwictorija wrote:Vis, ja sam se uvijek pitala jesi li ono na avataru bila ti sa steatopigijom u profilu ili pak kurva na stajgi. Nevermind...Noor wrote:Više nego ikome ovdje zapela sam joj za oko..hehe
Guest- Guest
Čim sam vidio link ispod uvodnog posta (dnevno.hr) zamrsdjelo mi je sto na sat i bio sam u pravu.
To što je objavljeno u dnevno.hr je eklatantan primjer nebuloza koje su proizvod činjenice da se dijelovi teksta ili rečenice izvade iz konteksta pa se nad njima lamentira.
Pitam se zašto epi nije stavio i link na originalni tekst?
Jerbo kada pročitaš originalni tekst onda tek vidiš koliko taj novinar dnevnog.hr sere.
http://www.jutarnji.hr/komentari/pise-ante-tomic-sto-se-tocno-dogodilo-u-hudoj-jami-i-kako-nam-je-andrija-hebrang-presutio-jedan-vrlo-bitan-detalj.../5196815/
To što je objavljeno u dnevno.hr je eklatantan primjer nebuloza koje su proizvod činjenice da se dijelovi teksta ili rečenice izvade iz konteksta pa se nad njima lamentira.
Pitam se zašto epi nije stavio i link na originalni tekst?
Jerbo kada pročitaš originalni tekst onda tek vidiš koliko taj novinar dnevnog.hr sere.
http://www.jutarnji.hr/komentari/pise-ante-tomic-sto-se-tocno-dogodilo-u-hudoj-jami-i-kako-nam-je-andrija-hebrang-presutio-jedan-vrlo-bitan-detalj.../5196815/
Catfight, catfight
2014-04-14
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» HUDA JAMA: PREDSJEDNICA I PAHOR- EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI 'Očekujemo da ovaj dan prođe bez tenzija, mirno i dostojanstveno'
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
» Ante Tomić o civiliziranoj Europi
» Ante Tomić: Obukao sam ustašu u haljine
» Ante Tomić je omiljeni hrvatski novinar!
» ANTE TOMIĆ: TRINAEST STOLJEĆA STRANIH INVESTITORA
Page 8 of 13