Reforma se nastavlja: porezna ide ovršavati iseljenike koji se nisu odjavili
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Reforma se nastavlja: porezna ide ovršavati iseljenike koji se nisu odjavili
Ne znam zasto mi hyperlink radi samo kad quotam.bogomdani wrote:ali onda ostajes Rezident,pa ce se truditi da ti opale porez,koji je ionako nezakonit,jer ne profitiras u RH..placa se porez tamo gdje boravis i radis..barem u normalnim drzavama..wiktoriwictorija wrote:Evo ti link pa prouci - [url=http://www.policija.hr/main.aspx?id=43#adresa stanovanja]Prijava privremenog odlaska iz Republike Hrvatske koji će trajati duže od godinu dana[/url]bogomdani wrote:Mhhh....Nelogicno mi je da kad se Odjavis u MUP-u,dakle,kazes,odjavljem se, i idem se prijaviti u svabiji,Irskoj,Rusiji,to NE VRIJEDI u poreskoj upravi..jeboteIrud,ako me NEMA u RH,kako mogu biti rezident??Odjava znaci,NISAM TU...
Meni je receno da se ne moram odjavljivati ako barem jednom godisnje dodjem u Hrvatsku.
Meni mogu staviti soli na rep sto se poreza tice.
Guest- Guest
Re: Reforma se nastavlja: porezna ide ovršavati iseljenike koji se nisu odjavili
ja baš odjavljujem jednog koji je otišao u Norvešku, ne traže pare, ali ne žele ga odjaviti hehehe lik radi na Svadborgu ili kojem kurcu i ne može doći a oni traže da isključivo osobno mora potpisati izjavu, iako je dao punomoć znači ovu državu treba zapalitibogomdani wrote:Frend namjerava odjaviti kćerima dvima drzavljanstvo RH,posto su rodjene u svabiji i imaju svapsko...ZETO U RH MORA platiti za svaku kcer tri bruto place koje zaradjuje tamo..to je oko 10000 eura..za svaku...a bajo moj???asilovski wrote:U biti dogodit će se da će se ljudi masovno ispisati iz RH-a državljanstva,a usput odjavama će se smanjiti odnosno povećati statistički kolaps države, naravno RH-a će na kraju dobiti puno manje para, a i ostavlja se dobar utisak da je ova država teško đubre
Kermit-
2014-04-17
Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
2014-04-15
asilovski wrote:ne možeš se niti odjaviti jer traže toliku silu dokaza i podataka da je odjava još teži posao, a onda te imaju u evidenciju jer ti ne odobre odjavu, ali znaju da nisi ovdje a zarađuješ, pa onda traže podatke od domicilne države, ti si poprilično naivandebotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
ovako samo trose resurse drzavnog aparata
pretjerujes
odjava je dovoljna , neodobravanje odjave ne postoji , to si sad izmislio
mogucnost da u HR imas problema zbog administracije izvjesna , nista vise u ovom slucaju
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
dakle,netko trazi,netko ne...i sad ti budi pametan..koji qrc oni hoce..ovlasteni odvjetnika sa punomoćju,SVE moze potpisati...o kuuukuuu..asilovski wrote:ja baš odjavljujem jednog koji je otišao u Norvešku, ne traže pare, ali ne žele ga odjaviti hehehe lik radi na Svadborgu ili kojem kurcu i ne može doći a oni traže da isključivo osobno mora potpisati izjavu, iako je dao punomoć znači ovu državu treba zapalitibogomdani wrote:Frend namjerava odjaviti kćerima dvima drzavljanstvo RH,posto su rodjene u svabiji i imaju svapsko...ZETO U RH MORA platiti za svaku kcer tri bruto place koje zaradjuje tamo..to je oko 10000 eura..za svaku...a bajo moj???asilovski wrote:U biti dogodit će se da će se ljudi masovno ispisati iz RH-a državljanstva,a usput odjavama će se smanjiti odnosno povećati statistički kolaps države, naravno RH-a će na kraju dobiti puno manje para, a i ostavlja se dobar utisak da je ova država teško đubre
Guest- Guest
Mogu ti leći na imovinu da, to će i napraviti, što se tiče međ. ovrha to će jako teško ići pogotovo u Irskojn_razbojnik wrote:Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
Kermit-
2014-04-17
daj,daj,samo daj..pa ljudi ce ih izvana rastrgati,ebote,sticali su i mucili se desetljecima,a kao dopustit ce da ih ovi ogule do koze. i oduzimaju...barem je danas lako angazirati par budala i dobro ih platiti ...
Guest- Guest
Pretjerujem što sam vidio vlastitim očima i čuo od poreznog referenta?debotoijusto wrote:asilovski wrote:ne možeš se niti odjaviti jer traže toliku silu dokaza i podataka da je odjava još teži posao, a onda te imaju u evidenciju jer ti ne odobre odjavu, ali znaju da nisi ovdje a zarađuješ, pa onda traže podatke od domicilne države, ti si poprilično naivandebotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
pretjerujes
mogucnost da u HR imas problema zbog administracije izvjesna , nista vise u ovom slucaju
Ov je bilo retoričko pitanje, ali ti si idiot to smo apsolvirali
Kermit-
2014-04-17
Ak se odjavis imas sto sranja s placanjem rezija.debotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
RH-NDH je tamnica naroda.
Guest- Guest
pa vidiš da idu na oporezivanje svega, što će reći da je država u puno goroj situaciji nego što govore da je sranjen_razbojnik wrote:Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
Kermit-
2014-04-17
wiktoriwictorija wrote:Ak se odjavis imas sto sranja s placanjem rezija.debotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
kakvih rezija ?
2014-04-12
cuj,oporezivati nest ologicno..ima smisla,ali doslovno sto im padne na pamet,to vec pocinje liciti na podjarmljivanje i bacanje na ropski nivo..nemas nikakva prava,samo da budes oguljen..asilovski wrote:pa vidiš da idu na oporezivanje svega, što će reći da je država u puno goroj situaciji nego što govore da je sranjen_razbojnik wrote:Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
Guest- Guest
pa ako je nekretnina na tebi i rezije,dakle uplatnice,moras ih na nekog drugog prevesti..debotoijusto wrote:wiktoriwictorija wrote:Ak se odjavis imas sto sranja s placanjem rezija.debotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
kakvih rezija ?
Guest- Guest
asilovski wrote:Pretjerujem što sam vidio vlastitim očima i čuo od poreznog referenta?debotoijusto wrote:asilovski wrote:ne možeš se niti odjaviti jer traže toliku silu dokaza i podataka da je odjava još teži posao, a onda te imaju u evidenciju jer ti ne odobre odjavu, ali znaju da nisi ovdje a zarađuješ, pa onda traže podatke od domicilne države, ti si poprilično naivandebotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
pretjerujes
Ov je bilo retoričko pitanje, ali ti si idiot to smo apsolvirali
vidio si osobu koja nije dobila odjavu ?
to neki iz kaznionice ?
2014-04-12
Nadam se da će to kačiti i onu kujetinu koja me okoristila,pa se sada sladi u Švicarskoj sa nekim Šabanom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A..??Šaban je bolje E-bao???jastreb wrote:Nadam se da će to kačiti i onu kujetinu koja me okoristila,pa se sada sladi u Švicarskoj sa nekim Šabanom.
Guest- Guest
To ti jest pravo dano prebivalištem i rodnim listom u DNRH...da budeš globljen i ucjenjen svaki puta od birokratske aždaje koju ljudi miješaju sa elementom državnosti,i državom kao takvom.bogomdani wrote:cuj,oporezivati nest ologicno..ima smisla,ali doslovno sto im padne na pamet,to vec pocinje liciti na podjarmljivanje i bacanje na ropski nivo..nemas nikakva prava,samo da budes oguljen..asilovski wrote:pa vidiš da idu na oporezivanje svega, što će reći da je država u puno goroj situaciji nego što govore da je sranjen_razbojnik wrote:Ovdje porezna lovi u mutnom, čak postoji i zakon, što se Irske tiče, o dvostrukom oporezivanju. No jebe se njima, uvijek se mogu slati uplatnice i ovrhe na račune u DNRH, zato zatvorit i ugasit sve, prepisat na kućne ljubimce i babu
2014-04-15
bogomdani wrote:pa ako je nekretnina na tebi i rezije,dakle uplatnice,moras ih na nekog drugog prevesti..debotoijusto wrote:wiktoriwictorija wrote:Ak se odjavis imas sto sranja s placanjem rezija.debotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
kakvih rezija ?
zasto ?
koji je to zakon ?
2014-04-12
Moraš? Evo meni na pokojnog djeda već 23 godine dolaze, ne jebe to njih što nekoga nema među živima toliko, utoliko ti i odjava iz ove države vrijedi ko goli qrac...nisi umro niti doselio dok birokrat ne procjeni da jesi...Mogao bih i ne platiti, ali kontam da će mu odnijeti kosti iz groba i sačekati da postanu fosilno gorivo za glavonje iz HEPa i vodebogomdani wrote:pa ako je nekretnina na tebi i rezije,dakle uplatnice,moras ih na nekog drugog prevesti..debotoijusto wrote:wiktoriwictorija wrote:Ak se odjavis imas sto sranja s placanjem rezija.debotoijusto wrote:jednostavno se trebaju odjavit
kakvih rezija ?
2014-04-15
Jbg...meni pseći porez, tebi ovajSora wrote:Nezgodno.
Znaci biti ce stranci u zemlji u kojoj su rodeni .
I sigurno je da nece lako preci preko tog poreza jer mnogi nisu isli van jer su htjeli nego jer su morali , nisu imali poska ovdje.
A mnogi pomazu svoje u domovini i vec time daju pare .
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Porezna želi gulit iseljenike
» "porezna reforma"
» Todorićeva porezna reforma
» Porezna reforma II: Bankama otpis poreza
» DW: Porezna reforma promašena i u korist Gazde Todorića
» "porezna reforma"
» Todorićeva porezna reforma
» Porezna reforma II: Bankama otpis poreza
» DW: Porezna reforma promašena i u korist Gazde Todorića