Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
nisu ziher, po tomi se vidi da je mogao samo dopisnu školu završit, i to kod vas, negdje, surdulica, vranje, što li...menadžmentdzango wrote:Pitaj Tomu. Možda su zajedno studirali.ljubo1212 wrote:za predsjednicu da, valjda nije lažirala diplomu,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Re: Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
pa, što je vraćanje nekog oblika služenja vojnog roka prioritet? i to tebi koji je uspješno bježao od istog dokle se moglo....
ako si zbog tog obećanja bio njen glasač, s punim pravom je imaš podsjećati, inače možeš samo kevkati kao vlado i šiting
ako si zbog tog obećanja bio njen glasač, s punim pravom je imaš podsjećati, inače možeš samo kevkati kao vlado i šiting
2015-08-02
Nema ona prioritet,našoj predsjednici je prioritet sebe predstavit u što boljem izdanju i pripremiti stranci hdz izbore....ostalo nebitno...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Dakle mi vidimo da se nastavlja farsa u adezejkom stilu
zločinačke organizacije ( RH sud presudio)
Baka svakodnevno servira laži i obmanjuje ovaj napaćeni
narod. Jer niti je istina da je vozila trajekt, niti da pitura stan
niti išta navedenoga u samopromociji.
No neki vole živiti u obmani i laži.
zločinačke organizacije ( RH sud presudio)
Baka svakodnevno servira laži i obmanjuje ovaj napaćeni
narod. Jer niti je istina da je vozila trajekt, niti da pitura stan
niti išta navedenoga u samopromociji.
No neki vole živiti u obmani i laži.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
samo za dijasporu, presude se upravo revidiraju,
a ovo što nazivaš lažima i obmanama je mala beba u odnosu na prethodna dva precjednika...
a ovo što nazivaš lažima i obmanama je mala beba u odnosu na prethodna dva precjednika...
2015-08-02
sreća da lignja i dikobraz nisu imali isti cilj i prioritet :Dv_vlado wrote:Nema ona prioritet,našoj predsjednici je prioritet sebe predstavit u što boljem izdanju i pripremiti stranci hdz izbore....ostalo nebitno...
2015-08-02
Jeste. A ova vaša više liči na američku domaćicu na sapunicama i dopisnom diplomom za pravljenje pita od jabuka.ljubo1212 wrote:nisu ziher, po tomi se vidi da je mogao samo dopisnu školu završit, i to kod vas, negdje, surdulica, vranje, što li...menadžmentdzango wrote:Pitaj Tomu. Možda su zajedno studirali.ljubo1212 wrote:za predsjednicu da, valjda nije lažirala diplomu,
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve su to ista govna.ljubo1212 wrote:sreća da lignja i dikobraz nisu imali isti cilj i prioritet :Dv_vlado wrote:Nema ona prioritet,našoj predsjednici je prioritet sebe predstavit u što boljem izdanju i pripremiti stranci hdz izbore....ostalo nebitno...
2014-04-19
dzango wrote:Jeste. A ova vaša više liči na američku domaćicu na sapunicama i dopisnom diplomom za pravljenje pita od jabuka.ljubo1212 wrote:nisu ziher, po tomi se vidi da je mogao samo dopisnu školu završit, i to kod vas, negdje, surdulica, vranje, što li...menadžmentdzango wrote:Pitaj Tomu. Možda su zajedno studirali.ljubo1212 wrote:za predsjednicu da, valjda nije lažirala diplomu,
sad je to neko opravdanje što vam precjednik izmislio diplomu prava?
2015-08-02
dzango wrote:Sve su to ista govna.ljubo1212 wrote:sreća da lignja i dikobraz nisu imali isti cilj i prioritet :Dv_vlado wrote:Nema ona prioritet,našoj predsjednici je prioritet sebe predstavit u što boljem izdanju i pripremiti stranci hdz izbore....ostalo nebitno...
drž se svojih govana, na naša da staviš šubaru još uvijek ne bi bili baš četnici, ko vaša...
2015-08-02
Nije ni šubara za svaku glavu. A još manje kokarda.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Sve su to ista govna.ljubo1212 wrote:sreća da lignja i dikobraz nisu imali isti cilj i prioritet :Dv_vlado wrote:Nema ona prioritet,našoj predsjednici je prioritet sebe predstavit u što boljem izdanju i pripremiti stranci hdz izbore....ostalo nebitno...
drž se svojih govana, na naša da staviš šubaru još uvijek ne bi bili baš četnici, ko vaša...
2014-04-19
Ja sam jutros pojeo doručak, popio kavu u centru grada i poslije posla sam kupio špeceraj. Jesam i ja kralj?
Nisi, moraš još da popušiš nekom, Crnji.Baron wrote:Ja sam jutros pojeo doručak, popio kavu u centru grada i poslije posla sam kupio špeceraj. Jesam i ja kralj?
2014-04-19
pazi ove debile što ju prate sa kamerama i mobitelima..kog boli kurac što ona ide na tržnicu. očekujem vijesti da znam kad u koje doba dana odlazi na WC
dzango wrote:Nisi, moraš još da popušiš nekom, Crnji.Baron wrote:Ja sam jutros pojeo doručak, popio kavu u centru grada i poslije posla sam kupio špeceraj. Jesam i ja kralj?
Hoćeš mi prvo pokazati kako se to radi? Naći će mo jednog crnju, ti mu pocuclaš kurčinu, pa ti velim onda jel to mogu ili ne.
Ovi su gore nego ja i tre...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pitaj predsednicu. Ona je to bar naučila po Amerikama.Baron wrote:dzango wrote:Nisi, moraš još da popušiš nekom, Crnji.Baron wrote:Ja sam jutros pojeo doručak, popio kavu u centru grada i poslije posla sam kupio špeceraj. Jesam i ja kralj?
Hoćeš mi prvo pokazati kako se to radi? Naći će mo jednog crnju, ti mu pocuclaš kurčinu, pa ti velim onda jel to mogu ili ne.
2014-04-19
Ero mi je simpa,ali ima tako retardirane teme da je to za nepovjerovati..Ili marsovsko Kamenje-jos to i mogu razumijeti,malo Znanosti,ali tako sladunjavo zliniti za politicarkom,a kuku...
Guest- Guest
Ovako je počelo... prava ambasadorica. Po svemu.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Evo šta kaže nedavno...Jako je informirana po svim pitanjima, samo ju pitajte, veoma rado će vam odgovoriti...dzango wrote:
Pitaj predsednicu. Ona je to bar naučila po Amerikama.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Zmijavcima...
» Vrhovna zapovjednica KGK susrela se u Šibeniku s Nj.V. Šeikom Hamadom bin Khalifom
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, primila predstavnike političkog i javnog života Splitsko-dalmatinske županije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Vrhovna zapovjednica KGK susrela se u Šibeniku s Nj.V. Šeikom Hamadom bin Khalifom
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, primila predstavnike političkog i javnog života Splitsko-dalmatinske županije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
Page 4 of 6