Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
Ma oke..i meni se zena svidja ,jer ima level edukacije ali i izrazavanja...no nisam zaljubljen u nju...Ero wrote:1.) Sorry, glede na tvoje komentare sam pomislio da si iz HR..Ero eb se..nis na Balkanu nije moje,pa tako niti jedna drzava koju smatram svojom..
Ostalo..pa sladunjav si..kao Adolescent koji se zaljubio u nastavnicu..Istina,zerna ima stila i nastup i to je oke,ali brate,ti si podjetinjio ..Daj,vise ti okreni pogled prema svojoj
2.) Neglede na ovo iznad probaj naći neki interview od Mesića na nekoj stranoj TV, ali da je bez slušalica (BiH se ne pika ) . Jedan. Barem jedan.
Ili od bilo kojeg predasjednika od državica bivše Juge (možeš i od dojčlanda, ako baš hoćeš? .Nemaš ga niti jednoga-ni sa slušalicama, ni bez slušalica .
Od KGK ti ih mogu naći desetak. Ne radi se o laprdanju nego o ozbilnoj situacijskoj analizi-tu, šire i dalje u svijetu.
Da ti kažem, imam neki osjećaj kao da je duže vrijeme bila spremana za ovu funkciju koju sad vrši.
Guest- Guest
Re: Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Splitu otišla na tržnicu i popila kavu na rivi
Ero wrote:v_vlado wrote:....dobra je za svoje godine,pametna,snalažljiva,prilagodljiva,inteligentna ... .ima kapacitetje...
Što jes jes, zaebata je...
Hahahaha....šintori i kokošari se uznemirili...Pogledajte i poslušajte...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
kada sam bio na floridi i išao iznajmiti auto prvo sam morao u njihovu autoškolu pa sam dobio privremenu vozačku, koliko mi je viza trajala....etoljubo1212 wrote:veberu, tko te to prevario? iznajmi se auto s našom vozačkom, čak ne ni međunarodnom...
veber-
2014-12-30
Jeste. Mogli bi zajedno da puše po štajgama diljem EU i Sveta.iknarovdje wrote:pupitaj vucica ne zovu ga bezveze picousti,kada je popusio svim cetnicima,zato je sada takavdzango wrote:Pitaj predsednicu. Ona je to bar naučila po Amerikama.Baron wrote:dzango wrote:Nisi, moraš još da popušiš nekom, Crnji.Baron wrote:Ja sam jutros pojeo doručak, popio kavu u centru grada i poslije posla sam kupio špeceraj. Jesam i ja kralj?
Hoćeš mi prvo pokazati kako se to radi? Naći će mo jednog crnju, ti mu pocuclaš kurčinu, pa ti velim onda jel to mogu ili ne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber_1 wrote:kada sam bio na floridi i išao iznajmiti auto prvo sam morao u njihovu autoškolu pa sam dobio privremenu vozačku, koliko mi je viza trajala....etoljubo1212 wrote:veberu, tko te to prevario? iznajmi se auto s našom vozačkom, čak ne ni međunarodnom...
To prije ili nakon alkotesta?
2014-04-23
hahahaha, kada nema protuargumenta onda lupetaš, odokativno.
2014-12-30
S obzirom na kvalitete (intelektualne i ine) pitao sam se zašto KGK uopće ima namjeru biti predsjednica jedne za svijetu nebitne državice, u kojoj će je samo pljuvati
i ponižavati za 5x manju plaću nego što ju je imala u NATO-u na primjer? Onda sam se sjetio jedne faze u mome profesionalnom životu.
Ponudila se mi prilika gdje sam mogao imati 5x veću plaću, plus ostale beneficije...Kad sam shvatio koja g*na bi sve morao kusati, glatko sam otklonio ponudu. Moja gospođa se dobro isplakala i optužila me da ne razmišljam o budućnosti naše djece itd...Nakon desetak godina je i ona svatila koliko sam bio u pravu...Nije u šoldima sve.
i ponižavati za 5x manju plaću nego što ju je imala u NATO-u na primjer? Onda sam se sjetio jedne faze u mome profesionalnom životu.
Ponudila se mi prilika gdje sam mogao imati 5x veću plaću, plus ostale beneficije...Kad sam shvatio koja g*na bi sve morao kusati, glatko sam otklonio ponudu. Moja gospođa se dobro isplakala i optužila me da ne razmišljam o budućnosti naše djece itd...Nakon desetak godina je i ona svatila koliko sam bio u pravu...Nije u šoldima sve.
2014-04-23
Propadanje Hrvatske započelo je time što smo umjesto naroda rakijice,ili barem pivice,postali narod kavice.
Sjećam se kad sam bio mali,moj pok.nonić je uvijek pozivao frenda(ili prijatelji njega) na bićerin (čokanjac,ili čašica) rakijice.
U doba mojeg momkovanja uvijek smo jedan drugoga pozivali na pivo.
Danas su hrvati teški gospodičići pa piju kavicu.
I to čak nije ona stara dobra kava/kafa/kahva skuhana na vatri,kakvu su pili naši preci.
Sjećam se kad sam bio mali,moj pok.nonić je uvijek pozivao frenda(ili prijatelji njega) na bićerin (čokanjac,ili čašica) rakijice.
I to čak nije ona stara dobra kava/kafa/kahva skuhana na vatri,kakvu su pili naši preci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pravi muškarci se ujutru nađu na rakijici,uz neizostavnu meze,a navečer pslije nogometa okupe se na druženje uz hladno pivo.
Hrvati i ujutro i uvečer ispijaju nekakve kavice.
Hrvati i ujutro i uvečer ispijaju nekakve kavice.
2014-04-22
Eto,Karamarko me je ugodno iznenadio sa pivom u Benkovcu.
Tako da po prvi put i ja moram Tomeka za nešto pohvaliti.
Pojavio se sam,bez žene u muškom društvu.
A većina gospodičića pije pivo samo kad se nekoliko parova nađu na nekakvom roštiljanju ,ali se ni tu ne smiju opustiti.
Tako da po prvi put i ja moram Tomeka za nešto pohvaliti.
Pojavio se sam,bez žene u muškom društvu.
A većina gospodičića pije pivo samo kad se nekoliko parova nađu na nekakvom roštiljanju ,ali se ni tu ne smiju opustiti.
2014-04-22
Ero wrote:Nakon desetak godina je i ona svatila koliko sam bio u pravu...Nije u šoldima sve.
Phi, trebalo ti je deset godina da uvjeriš svoju ženu da si u pravu?
Ja svoju samo pogledam iskosa... 5-6 sekundi, nije više.
crvenkasti-
2014-04-17
albatros wrote:Propadanje Hrvatske započelo je time što smo umjesto naroda rakijice,ili barem pivice,postali narod kavice.
tako su i srbi govorili 80tih i početkom 90tih da su Hrvati i Slovenci mekani i da će lako sa nama izaći na kraj, a da ih je strah šiptara jer su jaki i opasni na nožima i napasti u čoporu..
Guest- Guest
crvenkasti wrote:Ero wrote:Nakon desetak godina je i ona svatila koliko sam bio u pravu...Nije u šoldima sve.
Phi, trebalo ti je deset godina da uvjeriš svoju ženu da si u pravu?
Ja svoju samo pogledam iskosa... 5-6 sekundi, nije više.
To dok si ispod stola...lako je tako.
2014-04-23
isti dan kad je izašla snimka.........tada je i zaklan.
Rekao sam odmah da -se nitko nije izvukao iz te situacije-
A tako je i ispalo.
A sada se predcjednica
-vrhovna zapovjedica- lol-
kune da RH ne sudjeluje, i neće sudjelovati u ratu protiv -iSIS-a
PS - Pa i neće, jer mi ih pomažemo i naoružavamo..........a oni opet tako............CCCCCCCCCCCCCC
Rekao sam odmah da -se nitko nije izvukao iz te situacije-
A tako je i ispalo.
A sada se predcjednica
-vrhovna zapovjedica- lol-
kune da RH ne sudjeluje, i neće sudjelovati u ratu protiv -iSIS-a
PS - Pa i neće, jer mi ih pomažemo i naoružavamo..........a oni opet tako............CCCCCCCCCCCCCC
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
predsjednica kao i ostatak vlasti ne znaju tko im glavu nosi...
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:predsjednica kao i ostatak vlasti ne znaju tko im glavu nosi...
Prreciednica i vrovna koandantica kgk ne priznaje smrt otetog Hrvata
Radi toga će sisti u zrakomlat kojim će sama upravljati a zatim
jurnuti u boj sa isis. Pri tomećeosloboditi otetoga te junački i slavodobitno
aterirati u Zagreb........................onda će je svi voliti i slaviti kao spasiteljicu
poneki zlovenci će joj čak pisati pjesme
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Yehudi wrote:neoliberalni_placenik wrote:predsjednica kao i ostatak vlasti ne znaju tko im glavu nosi...
poneki zlovenci će joj čak pisati pjesme
Nema potribe, ima gotovih...
2014-04-23
I TAKO LJUBAV BI...
Guest- Guest
bogomdani wrote:I TAKO LJUBAV BI...
Nema se više vrimena za to...
2014-04-23
Dobro..Ero,jos mozes mlatiti jezikom,a vremena se uvijek nadje...
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, u Zmijavcima...
» Vrhovna zapovjednica KGK susrela se u Šibeniku s Nj.V. Šeikom Hamadom bin Khalifom
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, primila predstavnike političkog i javnog života Splitsko-dalmatinske županije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Vrhovna zapovjednica KGK susrela se u Šibeniku s Nj.V. Šeikom Hamadom bin Khalifom
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
» Vrhovna zapovjednica, gđa KGK, primila predstavnike političkog i javnog života Splitsko-dalmatinske županije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
Page 6 of 6