Halloween je sotonistički "praznik"
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Halloween je sotonistički "praznik"
Evo još malo slikica pa pasite oči.
Inače, zombiji su baš ono, američko sanje. Mi ovdje u Europi smo puno sofisticiraniji:
Vampiri i to.
Inače, zombiji su baš ono, američko sanje. Mi ovdje u Europi smo puno sofisticiraniji:
Vampiri i to.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Regoč-
2015-08-21
Pa i ne baš. Prije par let je masa zoombija vrludala po centru Beograda.
http://www.blic.rs/vesti/beograd/zombiji-setali-centrom-beograda/sr4rrby
http://www.blic.rs/vesti/beograd/zombiji-setali-centrom-beograda/sr4rrby
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Masoni,druidi, mazi,žreci,vještice,vicani,poklonici istočnjačkih gnoza i zgotovljene datosti,to su bedastoće.A za vjernika i okultno.Starhemberg wrote:Jastrebe, ti si tipični predstavnik kršćanskih reakcionarnih snaga koje žele ugušiti napredne politeističke ideje.
2014-04-22
A helovin treba suzbijati samo da nam se ne nametne američki praznik. Bundeve ionako bušimo na Sv. Luciju, a krabuljamo se na poklade.
Nazadni reakcionar. :)jastreb wrote:Masoni,druidi, mazi,žreci,vještice,vicani,poklonici istočnjačkih gnoza i zgotovljene datosti,to su bedastoće.A za vjernika i okultno.Starhemberg wrote:Jastrebe, ti si tipični predstavnik kršćanskih reakcionarnih snaga koje žele ugušiti napredne politeističke ideje.
Guest- Guest
Osjeti se ta dekadentna, seksualna crta nastrane europske aristokracije:melkior wrote:Evo još malo slikica pa pasite oči.
Vampiri i to.
Drakula voli operu:
2015-08-09
Regoč wrote:A helovin treba suzbijati samo da nam se ne nametne američki praznik. Bundeve ionako bušimo na Sv. Luciju, a krabuljamo se na poklade.
pa šta ne sijemo pšenicu na Sv.Luciju?
Guest- Guest
A što reći za najnoviji trend,opijanje pivom na dan svetog Patrika.
Pazi,u Hrvatskoj ne postoji ni kapelica posvećena tom apostolu Irske,ali se "slavi".
No najviše mi od svega toga na živce ide Valentinovo.
Pazi,u Hrvatskoj ne postoji ni kapelica posvećena tom apostolu Irske,ali se "slavi".
2014-04-22
za valeninovo sam cuo nedavno, jebote glupog li praznika
2014-12-30
Dokazano je da su sv. Ćiril i Metod više voljeli rakiju šljivovicu nego pivujastreb wrote: A što reći za najnoviji trend,opijanje pivom na dan svetog Patrika.
2015-08-09
ej, nemoj kvarit zabavu jebo ga tiRegoč wrote:Otkud Keltima krumpiri ako ih je tek Kolumbo donio iz Amerike?
2014-04-19
jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-crkve/simona-upozorila-vjernike-halloween-je-poganski-praznik-i-zapravo-znaci-pobjeda-pakla-968181#axzz4Oe4Sh9T9
hallow: noun archaic
a saint or holy person.
Halloween (or Hallowe'en) is a shortened form of "All Hallow Even," meaning "All Hallows' Eve" or "All Saints' Eve." Hallowmas, the day after Halloween, is shortened from "Hallows' Mass," and is also known as "All Hallows' Day" or "All Saints' Day.
Guest- Guest
sta znam, u moju pamet se to ne uklapa,
kao nesto suvislo u hriscanskom svetu.
ono, valentinovo, ok, to kapiram, to uvazavam.
ovo, yebiga, jedino, da se to shvati kao paganski
obred kojim se proteruje sve negatino iz okruzenja.
pa simbolicno, stavljanjem maski strah od necasnih
sila se ponistava, demonstrira pobeda coveka nad demonima.
covek stavlja masku demona i time pokazuje prkos i pobedu.
kao nesto suvislo u hriscanskom svetu.
ono, valentinovo, ok, to kapiram, to uvazavam.
ovo, yebiga, jedino, da se to shvati kao paganski
obred kojim se proteruje sve negatino iz okruzenja.
pa simbolicno, stavljanjem maski strah od necasnih
sila se ponistava, demonstrira pobeda coveka nad demonima.
covek stavlja masku demona i time pokazuje prkos i pobedu.
Last edited by pizzon on 31/10/2016, 10:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Luciju ili Barbaru, kako tko. Bab-Luca je stari običaj, tikva sa sviećom.Noor wrote:Regoč wrote:A helovin treba suzbijati samo da nam se ne nametne američki praznik. Bundeve ionako bušimo na Sv. Luciju, a krabuljamo se na poklade.
pa šta ne sijemo pšenicu na Sv.Luciju?
ko je dokazo....guma?melkior wrote:Dokazano je da su sv. Ćiril i Metod više voljeli rakiju šljivovicu nego pivujastreb wrote: A što reći za najnoviji trend,opijanje pivom na dan svetog Patrika.
2014-04-19
Uostalom, to je razbacivanje hranom. Krepavali su od gladi, a kamoli da bi dubili bundeve zbog nekih tamo duhovaprckov wrote:ej, nemoj kvarit zabavu jebo ga tiRegoč wrote:Otkud Keltima krumpiri ako ih je tek Kolumbo donio iz Amerike?
2015-08-09
Valentinovo mi je posve u redu. Ako ima Dan močvara, zašto ne bi bio i Dan zaljubljenih?
ma bas ti fala,Gnječ wrote:jastreb wrote:http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-crkve/simona-upozorila-vjernike-halloween-je-poganski-praznik-i-zapravo-znaci-pobjeda-pakla-968181#axzz4Oe4Sh9T9
hallow: noun archaic
a saint or holy person.
Halloween (or Hallowe'en) is a shortened form of "All Hallow Even," meaning "All Hallows' Eve" or "All Saints' Eve." Hallowmas, the day after Halloween, is shortened from "Hallows' Mass," and is also known as "All Hallows' Day" or "All Saints' Day.
nisi moro
2014-04-19
Zar nije on na gemištu?prckov wrote:ko je dokazo....guma?melkior wrote:Dokazano je da su sv. Ćiril i Metod više voljeli rakiju šljivovicu nego pivujastreb wrote: A što reći za najnoviji trend,opijanje pivom na dan svetog Patrika.
2015-08-09
Budući su bili Grci,poimam da su uživali u vinu.melkior wrote:Dokazano je da su sv. Ćiril i Metod više voljeli rakiju šljivovicu nego pivujastreb wrote: A što reći za najnoviji trend,opijanje pivom na dan svetog Patrika.
2014-04-22
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sotonistički tulum u Rijeci
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
Page 2 of 8