Halloween je sotonistički "praznik"
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Halloween je sotonistički "praznik"
kaja wrote:Daj dosadni ste vise s tom sotonom, jbt ko da živim u 16 om stoljeću
Noć vještica nije jedna
da je bogdo taman tako,
naš bi narod ovu ranu
prebolio i nekako.
No, primjera takvih ima
na stotine i još više
koje pamti ovaj narod
i u svojoj duši piše.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
asilovski wrote:sada je svejedno ionako se to sve pretovrilo u sranje, a korijeni su uništeniStarhemberg wrote:Kao i Božić na primjer...od zimskog solsticija do bradatog starca koji pije koka kolu...asilovski wrote:da, u biti točno na pola između jesenskog ekvinocija i zimskog solsticija, kršćani su uzeli to paganima i napravili sprdnju od svega, posebice se to vidi da su mrtvi bili u fokusu kod pagana kao i kod kršćanaStarhemberg wrote:Samhain! :)
Guest- Guest
Iz kršćanske perspektive,sotonističko je sve ono što nije kršćansko,jer svi oni koji nisu prihvatili Krista su zapravo,,antikristi'' pa tako milijarde ateista,budista,hindusa,Kineza itd.su pod utjecajem Sotone,jer baš kao što muslimani danas,tako su i kršćani imali uvrnutu i poremećenu teoriju koju su sprovodili i u prakse,ubijanja navjernika i u ime njihovog nakaznog boga.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
koja jebena zima?kaja wrote:Zima je, zimaveber wrote:a, mogli smo na jarurnkaja wrote:I zašto mi uopće svaki dan čitamo o sotoni, toliko nisu o njemu pričali svojevremeno ni u salemu ni na gricu.
ajmo onda na sljeme
2014-12-30
zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
2014-12-30
pa nomrlano da se slavi smjena godišnjih doba, ciklusa, rođenja, smrti, revolucija i kretanje planeta a ne debilni datumi, no teško je to shvatiti ispranih mozgovaIknar je gay wrote:Kršćani su napravili sprdnju od svega.Pokrali su sve paganske običaje,farbanje jaja za Ostaru,kićenje borova za Yule,na ovim našim prostorima Perunu su ukrali slavu za sv.Iliju.asilovski wrote:da, u biti točno na pola između jesenskog ekvinocija i zimskog solsticija, kršćani su uzeli to paganima i napravili sprdnju od svega, posebice se to vidi da su mrtvi bili u fokusu kod pagana kao i kod kršćanaStarhemberg wrote:Samhain! :)
No,kršćani su većinu kopiranih svetkovina fiksirali za datume,osim za Uskrs,dok zapravo ne shvaćaju smisao,da se ne slavi datum,već prirodni ciklus,astrološka pojava,fenomen i slično,kao primjerice Yule ili kod slavena Koleda,gdje se paljenje krijesova za najdužu noć,ne mora nužno biti na isti datum.
Halloween nije satanistički praznik,ali s astrološkog,ezoteričnog značaja,on je podjednako i vicanski,paganski,satanistički i svih drugih koji imaju nekakve tradicije koje se drže astroloških konstelacija.
Kermit-
2014-04-17
A tamo toooploo, fino....:)veber wrote:koja jebena zima?kaja wrote:Zima je, zimaveber wrote:a, mogli smo na jarurnkaja wrote:I zašto mi uopće svaki dan čitamo o sotoni, toliko nisu o njemu pričali svojevremeno ni u salemu ni na gricu.
ajmo onda na sljeme
2015-08-15
Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
2015-08-15
u biti semitskog božanstva YHVH, potpuno poremećenoIknar je gay wrote:Iz kršćanske perspektive,sotonističko je sve ono što nije kršćansko,jer svi oni koji nisu prihvatili Krista su zapravo,,antikristi'' pa tako milijarde ateista,budista,hindusa,Kineza itd.su pod utjecajem Sotone,jer baš kao što muslimani danas,tako su i kršćani imali uvrnutu i poremećenu teoriju koju su sprovodili i u prakse,ubijanja navjernika i u ime njihovog nakaznog boga.
Kermit-
2014-04-17
bum dekicu zel. u biti stalno je u autukaja wrote:A tamo toooploo, fino....:)veber wrote:koja jebena zima?kaja wrote:Zima je, zimaveber wrote:a, mogli smo na jarurnkaja wrote:I zašto mi uopće svaki dan čitamo o sotoni, toliko nisu o njemu pričali svojevremeno ni u salemu ni na gricu.
ajmo onda na sljeme
2014-12-30
veli naš zajednički frend da je zgodna.kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
valjda zato
i da nije moj tip jer za mene ima prevelike sise
2014-12-30
Ajde Kajo novi broj Veštičje revije:
https://www.vesticarenje.com/PDF/Vesticarenje_5+.pdf
https://www.vesticarenje.com/PDF/Vesticarenje_5+.pdf
Kermit-
2014-04-17
A neka ludaca s dijagnozom. Po tom sto pise treba joj oduzeti poslovnu sposobnost odmah.veber wrote:veli naš zajednički frend da je zgodna.kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
valjda zato
i da nije moj tip jer za mene ima prevelike sise
2015-08-15
kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
pa to je zato što je njezino ponašanje u stvarnosti zapravo posve normalno i posve nespojivo s onim što piše, mislim meni je to nevjerojatno i ne mogu si protumačit ali ona se inače posve normalno ponaša. Jedino kad čitaš što piše ne možeš to spojit s osobom koja piše nikako. Ono čovjek bi očekivao nekog tko živi na tavanu, nema frajera, ne izlazi, ne pije, ne puši, ne druži se s ljudima, i hoda okolo u anti-haarp odjeći i s češnjakom oko vrata.
Lepo ste sinsve zakomplicirali u zivotu
Kad je bio tito. Bila jedna partija, jedan voda, jedan zakon i ideologija
A ovo sad, pa to ni belzrbub nemre pohvatat ko tu koga i za kaj drzi
Kad je bio tito. Bila jedna partija, jedan voda, jedan zakon i ideologija
A ovo sad, pa to ni belzrbub nemre pohvatat ko tu koga i za kaj drzi
marcellus wrote:kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
pa to je zato što je njezino ponašanje u stvarnosti zapravo posve normalno i posve nespojivo s onim što piše, mislim meni je to nevjerojatno i ne mogu si protumačit ali ona se inače posve normalno ponaša. Jedino kad čitaš što piše ne možeš to spojit s osobom koja piše nikako. Ono čovjek bi očekivao nekog tko živi na tavanu, nema frajera, ne izlazi, ne pije, ne puši, ne druži se s ljudima, i hoda okolo u anti-haarp odjeći i s češnjakom oko vrata.
Ja sam tebe zamišljao kao seronju i bezveznjaka. A kad ono, budala.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si crvenkasti malo ljubomoran na Marcelka
Nemas zast
Nije to neka fira biti nouvinar
To su prodane duse, svi znaju
Nemas zast
Nije to neka fira biti nouvinar
To su prodane duse, svi znaju
marcellus wrote:kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
Zrinka Kasapić
http://www.dnevno.hr/author/zrinka-kasapic#axzz4Oge9c6oQ
Guest- Guest
Razotkrivanje Zrinke K(asapić)
https://blog.r3bl.me/bs/zrinka-k/
https://blog.r3bl.me/bs/zrinka-k/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Taj prijevod "noc vjestica "je potpuno bez veze
Halooween jes noc uoci svih svetih
Ta Zrinka K. Je piskaralo bezvezno
Halooween jes noc uoci svih svetih
Ta Zrinka K. Je piskaralo bezvezno
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sotonistički tulum u Rijeci
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
Page 6 of 8