Halloween je sotonistički "praznik"
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Halloween je sotonistički "praznik"
Taj prijevod "noc vjestica "je potpuno bez veze
Halooween jes noc uoci svih svetih
Ta Zrinka K. Je piskaralo bezvezno
Halooween jes noc uoci svih svetih
Ta Zrinka K. Je piskaralo bezvezno
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Inače koliko sam do sada pročitao njenih članaka,mislim da se Zrinka nalazi pod znatnim utjecajem Miroljuba Petrovića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Ti si crvenkasti malo ljubomoran na Marcelka
Nemas zast
Nije to neka fira biti nouvinar
To su prodane duse, svi znaju
Zbog njega i jesam non stop na forumu.
crvenkasti-
2014-04-17
Piše za tjednik 7dnevno u rubrici "Vjera". Teorije zavjera,masoni,iluminati, sotona i sotonizam,pogunbnost rock n rolla i istočnjačkih gnoza,ispraznost zgotovljene datosti,islam(izam)....Noor wrote:hoće li mi netko objasniti važnost te zrinke?
Neke stvari kopira od Miroljuba Petrovića.
2014-04-22
Pa i špijuni bi voljeli da svi misle da špijuni ne postoje.Starhemberg wrote:Zašto bi onda postojao ako mora nekog uvjeriti da ne postoji? Logička greška.jastreb wrote:Glavni Sotonin zadatak je ljude uvjeriti u svoje nepostojanje.Starhemberg wrote:Sotona ne postoji.
Nema tu logičke pogreške.
danni1-
2014-04-16
Nema važnosti,kao ni velika većina novinara.Noor wrote:hoće li mi netko objasniti važnost te zrinke?
danni1-
2014-04-16
jastreb wrote:Piše za tjednik 7dnevno u rubrici "Vjera". Teorije zavjera,masoni,iluminati, sotona i sotonizam,pogunbnost rock n rolla i istočnjačkih gnoza,ispraznost zgotovljene datosti,islam(izam)....Noor wrote:hoće li mi netko objasniti važnost te zrinke?
Neke stvari kopira od Miroljuba Petrovića.
možda kopira i s ovog vjerodostojnog portala.
http://web-tribune.com/kategorija/iza-kulisa
Guest- Guest
niti ima boga niti ima sotone.ali licki srbo nastanjen u reci nesto drobit mora...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
jastreb wrote:Inače koliko sam do sada pročitao njenih članaka,mislim da se Zrinka nalazi pod znatnim utjecajem Miroljuba Petrovića.
Meni se, po tome kako ona piše, čini da je pod utjecajem teških droga.
mrincredible-
2014-04-16
Ne znam jesi li čitao Dusparu. I on piše o vjeri u 7dnevno.mrincredible wrote:jastreb wrote:Inače koliko sam do sada pročitao njenih članaka,mislim da se Zrinka nalazi pod znatnim utjecajem Miroljuba Petrovića.
Čitao sam njegovu knjigu i on tu opisuje svoje susrete sa demonima. Piše kako mu je pred kuću nekoliko dana dolazio ogromni crni pas kojeg nitko do tada nije vidio i još neke sablasti.
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam jesi li čitao Dusparu. I on piše o vjeri u 7dnevno.mrincredible wrote:jastreb wrote:Inače koliko sam do sada pročitao njenih članaka,mislim da se Zrinka nalazi pod znatnim utjecajem Miroljuba Petrovića.
Čitao sam njegovu knjigu i on tu opisuje svoje susrete sa demonima. Piše kako mu je pred kuću nekoliko dana dolazio ogromni crni pas kojeg nitko do tada nije vidio i još neke sablasti.
Par puta sam preletio preko članaka tog luđaka, potom sam odustao. On i Zrinka bi bili dobar par, samo bi za svijet bila tragedija da se razmnože.
mrincredible-
2014-04-16
Pa kako može cura imati prevelike sise? Bome si me razočarao, mislio sam da si normalan.veber wrote:i da nije moj tip jer za mene ima prevelike sise
Jel to onaj Čkalja?jastreb wrote:Inače koliko sam do sada pročitao njenih članaka,mislim da se Zrinka nalazi pod znatnim utjecajem Miroljuba Petrovića.
_Kao i Kicuš sto kaze za normalno bujno zensko dupe da je preveliko...decki se boje zenskih atributa moćnih..Regoč wrote:Pa kako može cura imati prevelike sise? Bome si me razočarao, mislio sam da si normalan.veber wrote:i da nije moj tip jer za mene ima prevelike sise
Guest- Guest
Ženski atributi trebaju biti izraženi. Neki smo dan naučili da veliko majčino dupe znači pametniju djecu.
Marcel bi mogao, ali nam sigurno, gad jedan, neće dati. Sliku, naime.bogomdani wrote:Imal tko sliku te zrinke?
Ma Marc je malo ljubomorko sto Zrinka ima 100 000 klikova a on samo ono 10 000...Regoč wrote:Marcel bi mogao, ali nam sigurno, gad jedan, neće dati. Sliku, naime.bogomdani wrote:Imal tko sliku te zrinke?
Guest- Guest
a kakav joj je smisao za humor?marcellus wrote:kaja wrote:Čudi me da ju jos nisu odvezli u ludnicu ..veber wrote:zrinka k.kaja wrote:A je ova popadija dosadna , noc vještica - nemojte slavit, Božić - nemojte kupovat, Uskrs- nemojte jest.. ma mars u k.
pa to je zato što je njezino ponašanje u stvarnosti zapravo posve normalno i posve nespojivo s onim što piše, mislim meni je to nevjerojatno i ne mogu si protumačit ali ona se inače posve normalno ponaša. Jedino kad čitaš što piše ne možeš to spojit s osobom koja piše nikako. Ono čovjek bi očekivao nekog tko živi na tavanu, nema frajera, ne izlazi, ne pije, ne puši, ne druži se s ljudima, i hoda okolo u anti-haarp odjeći i s češnjakom oko vrata.
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sotonistički tulum u Rijeci
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
» Sotonistički hram odobren pri Američkoj Mornaričkoj Akademiji
» Skandalozno:U Velikoj Britaniji kršćansku crkvu iskoristili za masonsko-sotonistički peformans
» Praznik za Eru
» Sretan Vam praznik
Page 7 of 8