ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Guženje Kontre :  Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati? - Page 4 Empty Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?

Post by Guest 30/10/2016, 18:14

Indulge wrote:postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
que???.. zasto bi zazirale od penetracija..cisti fizicki strah ili neko psiholosko preseravanje?
Površinsko stim...pa ja znam da kad ga bacim rukom u nesvijest,.nekako nije to to..fali oslobadanje potpune energije..misici moraju svoje u kretnjama ispucati..

Guest
Guest

Back to top Go down

Guženje Kontre :  Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati? - Page 4 Empty Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?

Post by Guest 30/10/2016, 18:45

Longi,nemamo sto da pitamo Sanju..pozovemo se na Pravo Moškijah..jesmo jaci i imamo pravo uzeti ono sto zelimo... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 30/10/2016, 20:36

bogomdani wrote:
Indulge wrote:postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
que???.. zasto bi zazirale od penetracija..cisti fizicki strah ili neko psiholosko preseravanje?
Površinsko stim...pa ja znam da kad ga bacim rukom u nesvijest,.nekako nije to to..fali oslobadanje potpune energije..misici moraju svoje u kretnjama ispucati..
Postoje i muskarci i zene koji vole strap-on.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by red wolf 30/10/2016, 20:43

Vrijeme je za otpor...

red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics