Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
que???.. zasto bi zazirale od penetracija..cisti fizicki strah ili neko psiholosko preseravanje?Indulge wrote:postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
Površinsko stim...pa ja znam da kad ga bacim rukom u nesvijest,.nekako nije to to..fali oslobadanje potpune energije..misici moraju svoje u kretnjama ispucati..
Guest- Guest
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Longi,nemamo sto da pitamo Sanju..pozovemo se na Pravo Moškijah..jesmo jaci i imamo pravo uzeti ono sto zelimo...
Guest- Guest
Postoje i muskarci i zene koji vole strap-on.bogomdani wrote:que???.. zasto bi zazirale od penetracija..cisti fizicki strah ili neko psiholosko preseravanje?Indulge wrote:postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
Površinsko stim...pa ja znam da kad ga bacim rukom u nesvijest,.nekako nije to to..fali oslobadanje potpune energije..misici moraju svoje u kretnjama ispucati..
Trinity-
2014-04-17
Vrijeme je za otpor...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 4 of 4