Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/crkva-se-pustila-s-lanca-i-vrijedja-zene-do-kada-ce-one-to-tolerirati/928856.aspx
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Ne razumijem ? Jel mi imamo pravo da imamo svoje mišljenje o homoseksualnosti ako oni nije istovjetno ovima iz Kontre ?
Ja mislim da je homoseksualnost seksualni poremecaj a kad me pitaš zašto kažem ti jer se suprotnom spolu nemože dignit na ovaj drugi ? Sad nek mi netko kaže da to nije nekakva blokada.
Like · Reply · 2 · 1 hr
Ivana Ječmenik ·
Osijek
Sto tebe ili crkvu boli..kita kone se na sto dize? Sve dok nema zla koje cini nezko nekome..nema ni problema. Zasto se 90% populacihe bavi sa zivotim 10% populacije? Ljudi se nadju i vole i nikome nr cine zlo.
Like · Reply · 2 · 25 mins
Eleonora Hrupelj ·
Works at Adria Grupa, Adria upravljanje i održavanje 2010; Pliva 1981-2009
Johnakan Kether - jednaka blokada kao i onima kojima se ne diže ni na žene
Like · Reply · 4 mins
---
Petar Nodilo SJ ·
Editor at Bitno.net
Moguće je i da je majka dviju djevojčica hrabra žena. No, prije svih je hrabra dotična vjeroučiteljica jer će vjeroučiteljicu razvlačiti po novinama, sudovima, facebook komentarima i zasipati uvredama kao npr u ovom članku. Za odlučiti se javno reći rečenicu "homoseksualnost je bolest", a u isto vrijeme znati što te čeka, potrebna je nevjerojatna hrabrost. Usput rečeno i vjeroučiteljica je žena i ne govori s oltara i Crkva je ne tjera da to kaže jer to nigdje u crkvenim dokumentima ne piše. Piše da je homoseksualnost grijeh, a to je teološka kategorija, a o bolesti mogu legitimno govoriti jedi...See More
Like · Reply · 3 · 1 hr · Edited
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pa evo ja cu rec ako je ovo ovdje javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj. Brate mili tužite me. Vidimo se na sudu i pripremite hrpu para koje cete mi isplatit pošto cu dokazat da je to blokada.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Vrlo jednostavna obrana. Ide ovako : duša nema spol , spol je karakteristika samo fizicke ravni , prirodno je da si neblokiran na suprtoni spol , biseks može s oba a ti ?
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Jedino šta možeš reci onda : Pa onda su i hetero ograniceni ( blokirani ) i ja cu ti reci : Pa u suštini da al su se inkarnirali u pravi spol. O čemu smo pričali ? A da tužiš me jer sam rekao da je homoseksualnost blokada. Eto sad lijepo izvolit platit odštetu jer si upravo popušijo na sudu.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Goran Potec ·
Works at Sam svoj šef
Ha ha dobar komentar-post,vjerojatno je za tebe i ateist bolest...
Svako dobro i ugodnu većer vam želim.
Like · Reply · 58 mins
Stivi Marti ·
Velika Gorica
nebih se bas slozio sa tvojom konstatacijom da je vjerouciteljica hrabra, cak i hrabrija zena , prije bih rekao da je polupismena ..... a kao drugo jako je indoktrinirana , a to je razlog zasto je lako dosla do zvanja vjerouciteljice.. !!
Smatram da je uopce neprimjereno usporedjivati ove dvije zene jer majka je heroj a ova vjerouciteljica je negativac..!!
Like · Reply · 5 · 56 mins
Ivan Boban ·
Pozega, Croatia
Vjerovati i klanjati se izmisljenim likovima je bolest.
Like · Reply · 6 · 54 mins
Laudato
to guska nije javno rekla, vec u sklopu nastave, sto izlazi van predmeta i znanstvenih cinjenica, kojima se skola jedino i bavi. pred toga, mimoilazi se sa sluzbenim stavom crkve i radi se o kazneniom djelu diskriminacije za sto se u RH odgovara pred sudom, a gatanjima ionako nije mjesto u skoli.
Like · Reply · 4 · 51 mins · Edited
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Goran Potec Meni to nije smiješno. Seks je ok sve dok je slobodna volja prisutna ...znaci pedofilija , zofilija i drugo to smatram necim šta je totalno nastrano a isto tako hebeme se tko se s kime u svoja cetri zida dok se slobodna volja svih sudionika poštuje ....dakle praši se i sa svojim spolom ako oceš .....međutim Kontra ovdje nece sprovodit FAŠIZAM pa ja lijepo kažem otvoreno i javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj a oni neka me tuže. VIDIMO SE NA SUDU.
Like · Reply · 53 mins
Mariner ST
hrabra? bit će izvrgnuta ruglu? o čemu ti pričaš? pa ona iza sebe ima Kaptol , Opus Dei i pregršt opskurnih stranaka i udruga koji su krojači politike i usmjerivači društvene svijesti u hrvatskom društvu.
Like · Reply · 5 · 48 mins
Igor Bartulin ·
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje
Johnakan Kether jedini koji ovdje provodi fašizam si ti i crkva
Like · Reply · 1 · 19 mins
Eleonora Hrupelj ·
@Petar Nodilo - Dakle učitelji smiju predavati učenje onako kako oni misle i u svoje osobne ime? Znači ovi iz zempljopisa buju učili da su granbice recimo onakve kako oni misle da bi trebali, matematičari recimo mogu onda predavati vedsku matematiku itd, itd....
Like · Reply · 6 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Igor Bartulin Ne ja samo imam svoje mišljenje i Kontra i slicni mi ga nece oduzeti niti raditi represiju na isti.
Like · Reply · 4 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Ne razumijem ? Jel mi imamo pravo da imamo svoje mišljenje o homoseksualnosti ako oni nije istovjetno ovima iz Kontre ?
Ja mislim da je homoseksualnost seksualni poremecaj a kad me pitaš zašto kažem ti jer se suprotnom spolu nemože dignit na ovaj drugi ? Sad nek mi netko kaže da to nije nekakva blokada.
Like · Reply · 2 · 1 hr
Ivana Ječmenik ·
Osijek
Sto tebe ili crkvu boli..kita kone se na sto dize? Sve dok nema zla koje cini nezko nekome..nema ni problema. Zasto se 90% populacihe bavi sa zivotim 10% populacije? Ljudi se nadju i vole i nikome nr cine zlo.
Like · Reply · 2 · 25 mins
Eleonora Hrupelj ·
Johnakan Kether - jednaka blokada kao i onima kojima se ne diže ni na žene
Like · Reply · 4 mins
---
Petar Nodilo SJ ·
Editor at Bitno.net
Moguće je i da je majka dviju djevojčica hrabra žena. No, prije svih je hrabra dotična vjeroučiteljica jer će vjeroučiteljicu razvlačiti po novinama, sudovima, facebook komentarima i zasipati uvredama kao npr u ovom članku. Za odlučiti se javno reći rečenicu "homoseksualnost je bolest", a u isto vrijeme znati što te čeka, potrebna je nevjerojatna hrabrost. Usput rečeno i vjeroučiteljica je žena i ne govori s oltara i Crkva je ne tjera da to kaže jer to nigdje u crkvenim dokumentima ne piše. Piše da je homoseksualnost grijeh, a to je teološka kategorija, a o bolesti mogu legitimno govoriti jedi...See More
Like · Reply · 3 · 1 hr · Edited
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Pa evo ja cu rec ako je ovo ovdje javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj. Brate mili tužite me. Vidimo se na sudu i pripremite hrpu para koje cete mi isplatit pošto cu dokazat da je to blokada.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Vrlo jednostavna obrana. Ide ovako : duša nema spol , spol je karakteristika samo fizicke ravni , prirodno je da si neblokiran na suprtoni spol , biseks može s oba a ti ?
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Jedino šta možeš reci onda : Pa onda su i hetero ograniceni ( blokirani ) i ja cu ti reci : Pa u suštini da al su se inkarnirali u pravi spol. O čemu smo pričali ? A da tužiš me jer sam rekao da je homoseksualnost blokada. Eto sad lijepo izvolit platit odštetu jer si upravo popušijo na sudu.
Like · Reply · 1 · 1 hr
Goran Potec ·
Works at Sam svoj šef
Ha ha dobar komentar-post,vjerojatno je za tebe i ateist bolest...
Svako dobro i ugodnu većer vam želim.
Like · Reply · 58 mins
Stivi Marti ·
Velika Gorica
nebih se bas slozio sa tvojom konstatacijom da je vjerouciteljica hrabra, cak i hrabrija zena , prije bih rekao da je polupismena ..... a kao drugo jako je indoktrinirana , a to je razlog zasto je lako dosla do zvanja vjerouciteljice.. !!
Smatram da je uopce neprimjereno usporedjivati ove dvije zene jer majka je heroj a ova vjerouciteljica je negativac..!!
Like · Reply · 5 · 56 mins
Ivan Boban ·
Pozega, Croatia
Vjerovati i klanjati se izmisljenim likovima je bolest.
Like · Reply · 6 · 54 mins
Laudato
to guska nije javno rekla, vec u sklopu nastave, sto izlazi van predmeta i znanstvenih cinjenica, kojima se skola jedino i bavi. pred toga, mimoilazi se sa sluzbenim stavom crkve i radi se o kazneniom djelu diskriminacije za sto se u RH odgovara pred sudom, a gatanjima ionako nije mjesto u skoli.
Like · Reply · 4 · 51 mins · Edited
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Goran Potec Meni to nije smiješno. Seks je ok sve dok je slobodna volja prisutna ...znaci pedofilija , zofilija i drugo to smatram necim šta je totalno nastrano a isto tako hebeme se tko se s kime u svoja cetri zida dok se slobodna volja svih sudionika poštuje ....dakle praši se i sa svojim spolom ako oceš .....međutim Kontra ovdje nece sprovodit FAŠIZAM pa ja lijepo kažem otvoreno i javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj a oni neka me tuže. VIDIMO SE NA SUDU.
Like · Reply · 53 mins
Mariner ST
hrabra? bit će izvrgnuta ruglu? o čemu ti pričaš? pa ona iza sebe ima Kaptol , Opus Dei i pregršt opskurnih stranaka i udruga koji su krojači politike i usmjerivači društvene svijesti u hrvatskom društvu.
Like · Reply · 5 · 48 mins
Igor Bartulin ·
Srednja škola Bartola Kašića Grubišno Polje
Johnakan Kether jedini koji ovdje provodi fašizam si ti i crkva
Like · Reply · 1 · 19 mins
Eleonora Hrupelj ·
@Petar Nodilo - Dakle učitelji smiju predavati učenje onako kako oni misle i u svoje osobne ime? Znači ovi iz zempljopisa buju učili da su granbice recimo onakve kako oni misle da bi trebali, matematičari recimo mogu onda predavati vedsku matematiku itd, itd....
Like · Reply · 6 mins
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Igor Bartulin Ne ja samo imam svoje mišljenje i Kontra i slicni mi ga nece oduzeti niti raditi represiju na isti.
Like · Reply · 4 mins
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Dosta mi je owih fašista iz Kontre.
Rekao sam im da me tuže i da se widimo na sudu.
Ja imam prawo na svoje mišljenje .....neče ga mi oni nametat.
Rekao sam im da me tuže i da se widimo na sudu.
Ja imam prawo na svoje mišljenje .....neče ga mi oni nametat.
2014-04-11
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Prawo je pitanje dokle čemo mi trpit njihowe fašističke metode koje rade ima najmanje desetlječe i nešto I low na wještiče i swako tko nemisli kao Kontra odma tužbe i to.
Eto rekao sam im da je to seksualni poremečaj i da se widimo na sudu.
ČAO BAO.
NEMA RASPRAWE.
Eto rekao sam im da je to seksualni poremečaj i da se widimo na sudu.
ČAO BAO.
NEMA RASPRAWE.
2014-04-11
Pa nisu kontra. Ova Ječmenik ti je iz Zivog Zida.
Guest- Guest
Jok nije Kontra. Pročitaj o čemu piše.
2014-04-11
Kakogod,zene treba dovesti u red..previse su se powampirile..
Guest- Guest
Naravno da je poremećaj, odakle uopće sumnja u to?
Čuj ovo 10% populacije. Kako je sa 1.5% populacije došlo na 10%?
Last edited by gargamel0101 on 30/10/2016, 08:22; edited 1 time in total
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pederska posla!
Nisu wiše jer owo postaje fašizam od strane Kontre i ostalih udruga koji su na njihowoj strani.Regoč wrote:Pederska posla!
Ja imam prawo na swoje mišljenje ....TUŽI ME.
VIDIMO SE NA SUDU.
2014-04-11
Isto kako je pederluk prestao bit bolest. Dogovorom i izjavom pedera.gargamel0101 wrote:Čuj ovo 10% populacije. Kako je sa 1.5% populacije došlo na 10%?
Ako pederi tako kažu sigurno je tako i tu se nema što propitkivati i raspravljati.
danni1-
2014-04-16
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Like · Reply · 1 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Split, Croatia
Like · Reply · 1 · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Like · Reply · 1 hr
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
2014-04-11
Pun mi je kuraz njihowog fašizma i nasilnog nametanja mišljenja drugima i lowa na wještiče tj neistomišljenike.
Ewo im sad moja kontra na Kontru.
SUDI ME JEBEN TI MATER.
VIDIMO SE NA SUDU.
Ewo im sad moja kontra na Kontru.
SUDI ME JEBEN TI MATER.
VIDIMO SE NA SUDU.
2014-04-11
Spol je karakteristika samo fizičke ravni .....očito jelte.
Inkarniraš se i prirodno je da ti se diže na suprotni spol ......ako ne znači da imaš blokadu.
Totalno je nebitno očeš ti spawat i sa swojim spolom ako ti se netko swiđa i to ....ključna je stawka : Jel ti možeš ili ne sa suprotnim jer ako ne to je blokada .....očito.
Homoseksualnost je seksualni poremečaj ....uključuje totalnu blokadu.
Inkarniraš se i prirodno je da ti se diže na suprotni spol ......ako ne znači da imaš blokadu.
Totalno je nebitno očeš ti spawat i sa swojim spolom ako ti se netko swiđa i to ....ključna je stawka : Jel ti možeš ili ne sa suprotnim jer ako ne to je blokada .....očito.
Homoseksualnost je seksualni poremečaj ....uključuje totalnu blokadu.
2014-04-11
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Meni to nije smiješno. Seks je ok sve dok je slobodna volja prisutna ...znaci pedofilija , zofilija i drugo to smatram necim šta je totalno nastrano a isto tako hebeme se tko se s kime u svoja cetri zida dok se slobodna volja svih sudionika poštuje ....dakle praši se i sa svojim spolom ako oceš .....međutim Kontra ovdje nece sprovodit FAŠIZAM pa ja lijepo kažem otvoreno i javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj a oni neka me tuže. VIDIMO SE NA SUDU.
Split, Croatia
Meni to nije smiješno. Seks je ok sve dok je slobodna volja prisutna ...znaci pedofilija , zofilija i drugo to smatram necim šta je totalno nastrano a isto tako hebeme se tko se s kime u svoja cetri zida dok se slobodna volja svih sudionika poštuje ....dakle praši se i sa svojim spolom ako oceš .....međutim Kontra ovdje nece sprovodit FAŠIZAM pa ja lijepo kažem otvoreno i javno da je homoseksualnost seksualni poremecaj a oni neka me tuže. VIDIMO SE NA SUDU.
2014-04-11
Dosta je meni njihowog fašizma i lowa na wještiče , neistomišljenike ....netko kaže homoseksualnost je seksualni poremečaj owi tužbu.
E PA EWO TI SAD TUŽI ME I WIDIMO SE NA SUDU.
E PA EWO TI SAD TUŽI ME I WIDIMO SE NA SUDU.
2014-04-11
Sanji Juras bi konacno netko trebao naplatiti sve te sudske troškove i presuditi u korist tuženih.
Ustvrditi da je homoseksualnost bolest je mišljenje te učiteljice a ne govor mržnje . Govor mržnje je samo pozivanje na uništenje jedne skupine . Nije govor mržnje sve sto nekoga uvrijedi.
Ustvrditi da je homoseksualnost bolest je mišljenje te učiteljice a ne govor mržnje . Govor mržnje je samo pozivanje na uništenje jedne skupine . Nije govor mržnje sve sto nekoga uvrijedi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:WIDIMO SE NA SUDU.
Bolest je malo preširok pojam i nije baš precizan ovdje .....jednostavno seksualni poremečaj , blokada i to je sve,
Isto ko šta oni kažu homo su spsoobni radit i funkcionirati normalno ja im odgovaram da je to točno jer nije riječ o poremečaju sposobnosti nego seksualnom.
THATS ALLL
Isto ko šta oni kažu homo su spsoobni radit i funkcionirati normalno ja im odgovaram da je to točno jer nije riječ o poremečaju sposobnosti nego seksualnom.
THATS ALLL
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 1 of 4