Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Sud nemože oborit obranu koja se sastoji u tome da duša nema spol i da je prirodno da ti se diže na suprotni spol bez obzira diže li ti se istodobno i na swoj spol ......samo je bitno jel ti se nediže i na suprotni.
Protuodgowor je : pa onda su i hetero blokirani a moj odgowor je : da ali su se inkarnirali u prawi spol tj ono šta im je prirodno.
Dakle i oni su blokirani al su u prawom spolu ......i wi ste blokirani al u pogrešnom spolu.
Koja je presuda časni sude ?
Protuodgowor je : pa onda su i hetero blokirani a moj odgowor je : da ali su se inkarnirali u prawi spol tj ono šta im je prirodno.
Dakle i oni su blokirani al su u prawom spolu ......i wi ste blokirani al u pogrešnom spolu.
Koja je presuda časni sude ?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Guženje Kontre : Crkva se pustila s lanca i vrijeđa žene, do kada će one to tolerirati?
Presuda može biti samo jedna : to je blokada.
OK
by by Kontra.
OK
by by Kontra.
2014-04-11
..Ne znam sa sud casni ili necasni,ali bogomdani odo zderati...
Guest- Guest
Znam ja.
Ja sam presudu dobio a oni poslije ako žele tužiti i hetero opčenito da su i oni ograničeni .....široko im polje.
Blokada i inkarnačija u pogrešni spol.
Seskualni poremečaj.
Ja sam presudu dobio a oni poslije ako žele tužiti i hetero opčenito da su i oni ograničeni .....široko im polje.
Blokada i inkarnačija u pogrešni spol.
Seskualni poremečaj.
2014-04-11
Sud nema druge nego presudit da je to nekakwa blokada i da su u pogrešnom spolu.
Jbga Sanjiče čao bao.
Jbga Sanjiče čao bao.
2014-04-11
A nakon toga ti je to zwanična presuda i priča je gotowa ZAUWIJEK.
2014-04-11
Blokada jer ti se nemože dignit na suprotni spol.
A kao onda su i heteroograničeni.
Jesu al su gledano prirodno pošto wrsta ima dwa spola u prawom spolu.
Wi ste u kriwom.
A kao onda su i heteroograničeni.
Jesu al su gledano prirodno pošto wrsta ima dwa spola u prawom spolu.
Wi ste u kriwom.
2014-04-11
Jednostawno neoboriwa obrana jer idem od toga da duša nema spol i da kad se inkarnira trebala bi biti slobodna od toga i da je ako to nemože blokada ....dakle i hetero su za mene blokirani.
OK , to prolazi.
I sad priroda , dwa spola al owi su u prawom a wi ?
Blokirani ste plus niste u prawom spolu.
Seksusalno ste poremečeni.
Blokirani ste tamo gdje nebi trebali biti.
OK , to prolazi.
2014-04-11
Biseks nemogu dobit na sudu al pedere i lezbe mogu jer oni sami izjawljuju da nemogu sa drugim spolom.RayMabus wrote:Jednostawno neoboriwa obrana jer idem od toga da duša nema spol i da kad se inkarnira trebala bi biti slobodna od toga i da je ako to nemože blokada ....dakle i hetero su za mene blokirani.
OK , to prolazi.
2014-04-11
Sanjo javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeRayMabus wrote:Biseks nemogu dobit na sudu al pedere i lezbe mogu jer oni sami izjawljuju da nemogu sa drugim spolom.RayMabus wrote:Jednostawno neoboriwa obrana jer idem od toga da duša nema spol i da kad se inkarnira trebala bi biti slobodna od toga i da je ako to nemože blokada ....dakle i hetero su za mene blokirani.
OK , to prolazi.
Dođi da te naguzim.
2014-04-11
O ebote,bas htio predloziti da sanju naguzis...
Guest- Guest
Pa normalno da ču je naguzit. Duša nema spol , znači kad se inkarnira ima mogučnost izbora. Imaš li ti kao peder ili lezbiljka to ? Nemaš. Ne diže ti se na suprotni spol.bogomdani wrote:O ebote,bas htio predloziti da sanju naguzis...
A da i heteroselsualči su blokirani.Pa jesu al su u prawom spolu njihowa blokada je korisna a waša je kriwa.
2014-04-11
Homoseksualnost je seksualni poremečaj.RayMabus wrote:Pa normalno da ču je naguzit. Duša nema spol , znači kad se inkarnira ima mogučnost izbora. Imaš li ti kao peder ili lezbiljka to ? Nemaš. Ne diže ti se na suprotni spol.bogomdani wrote:O ebote,bas htio predloziti da sanju naguzis...
A da i heteroselsualči su blokirani.Pa jesu al su u prawom spolu njihowa blokada je korisna a waša je kriwa.
Sad me tuži pa otkrij zašto swi zapowijedniči GF imaju i epitet u swemiru da su : Đawolji odwjetnici.
2014-04-11
Longi ,uhvatimo u sendvic sanjicu i napravimo joj đob odostraga i odosprijeda...ajoj,al bi joj gorilo poslije
Guest- Guest
Lezbača je.bogomdani wrote:Longi ,uhvatimo u sendvic sanjicu i napravimo joj đob odostraga i odosprijeda...ajoj,al bi joj gorilo poslije
2014-04-11
Sanja Juras je najobičnija lezbača koja pokušawa uwjeriti swe druge pa i tužbom da nije seksualno poremečena.
Sad ču je ja izazwati lijepo pa neka me tuži.
VIDIMO SE NA SUDU.
Sad ču je ja izazwati lijepo pa neka me tuži.
VIDIMO SE NA SUDU.
2014-04-11
Ipak moze dva qrca primit..sto mislis cime se Lezbice ebu,nego silikonskim i plasticnim qurčevima..??RayMabus wrote:Lezbača je.bogomdani wrote:Longi ,uhvatimo u sendvic sanjicu i napravimo joj đob odostraga i odosprijeda...ajoj,al bi joj gorilo poslije
Guest- Guest
Lezbača je. Ne zanimaš je ti. Ja sam biseks pa znam kako to razmišlja.bogomdani wrote:Ipak moze dva qrca primit..sto mislis cime se Lezbice ebu,nego silikonskim i plasticnim qurčevima..??RayMabus wrote:Lezbača je.bogomdani wrote:Longi ,uhvatimo u sendvic sanjicu i napravimo joj đob odostraga i odosprijeda...ajoj,al bi joj gorilo poslije
Ona je BLOKIRANA I U POGREŠNOM SPOLU.
HOMOSEKSUALNOST JE SEKSUALNI POREMEČAJ.
KRAJ RASPRAWE.
VIDIMO SE NA SUDU SANJO JURAS.
2014-04-11
postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
RayMabus wrote:Lezbača je. Ne zanimaš je ti. Ja sam biseks pa znam kako to razmišlja.bogomdani wrote:Ipak moze dva qrca primit..sto mislis cime se Lezbice ebu,nego silikonskim i plasticnim qurčevima..??RayMabus wrote:Lezbača je.bogomdani wrote:Longi ,uhvatimo u sendvic sanjicu i napravimo joj đob odostraga i odosprijeda...ajoj,al bi joj gorilo poslije
Ona je BLOKIRANA I U POGREŠNOM SPOLU.
HOMOSEKSUALNOST JE SEKSUALNI POREMEČAJ.
KRAJ RASPRAWE.
VIDIMO SE NA SUDU SANJO JURAS.
2014-04-11
que???.. zasto bi zazirale od penetracija..cisti fizicki strah ili neko psiholosko preseravanje?Indulge wrote:postoje i one koje zaziru od penetracija, i samo se površinski stimuliraju, što je često i dovoljno..
Površinsko stim...pa ja znam da kad ga bacim rukom u nesvijest,.nekako nije to to..fali oslobadanje potpune energije..misici moraju svoje u kretnjama ispucati..
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VJEŠTICE SU ZAPRAVO MUDRE I DOBRE ŽENE:Ne obožavamo đavla i ne silujemo muškarce, sve je to izmislila Crkva
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
» I dok scientološka crkva pomaže napaćenoj Baniji,katolička crkva opstruira volontere
» Makedonci traže da im bugarska pravoslavna crkva bude majka crkva
» Kada su na kokainu, rade izvrsno, ali kada nisu, znaju se dogoditi ozbiljni propusti
» Glasnović-Kada Dodik prizna Oluju i kada Hrvati u RS budu imali prava kao Srbi u Hrvatskoj možemo početi razgovarati?!
Page 3 of 4