pitanje za hipokrita ničea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: pitanje za hipokrita ničea
isto kao što je dalmoš luka idol purgera. samo malim kopleksašima smetaju takve stvari i rade podjele između hrvata
Ma Niko zna igrati...zato nam je idol...zbog takvih igrača i volim nogomet...jebes sablonizirane, automatizirane strojeve i obaveznu igru...
darth_vader-
2014-04-17
Kako ti znaš? Jesi ga gledao negdje? Doduše, ako pričamo o malom nogometu, onda me ni ne zanimaRad'iša Trajković wrote:Niche strašno igra fudbal...
Al najjače kako je lik skoro napisao kako su profi nogometaši glupi i neintelignetni. Nevjerojatno koliko je lik kontradiktoran sam sebi i piše kako mu kad odgovaramuckodjubre wrote:kakvu kurčevu inteligenciju pa vidi šukera i messija ker te jebo?
bafalo wrote:isto kao što je dalmoš luka idol purgera. samo malim kopleksašima smetaju takve stvari i rade podjele između hrvata
Otkud to da je Luka idol purgera? Kompleksaš si ti s tom fuficom.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ma Niko zna igrati...zato nam je idol...zbog takvih igrača i volim nogomet...jebes sablonizirane, automatizirane strojeve i obaveznu igru...
Onda bolje da gledaš treću-četvrtu ligu. Takvih ko Niko koliko hoćeš.
Guest- Guest
Niče, jel igraš još ili si okačio kopačke o klin?fridrih_niche wrote:Za veliku većinu san Johan Cruyff sta se tiče baluna...
;)
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:bafalo wrote:Kompleksaš si ti s tom fuficom.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Tommy Ramone wrote:jasambrend wrote:Ma Niko zna igrati...zato nam je idol...zbog takvih igrača i volim nogomet...jebes sablonizirane, automatizirane strojeve i obaveznu igru...
Onda bolje da gledaš treću-četvrtu ligu. Takvih ko Niko koliko hoćeš.
Svakako, svakako...
darth_vader-
2014-04-17
sudeći prema ovom forumu je a za rl ne znam gdje da ih pitam kad su tribine uvijek prazneTommy Ramone wrote:bafalo wrote:isto kao što je dalmoš luka idol purgera. samo malim kopleksašima smetaju takve stvari i rade podjele između hrvata
Evo, ovo je sve...jasambrend wrote:Ma Niko zna igrati...zato nam je idol...zbog takvih igrača i volim nogomet...jebes sablonizirane, automatizirane strojeve i obaveznu igru...
<3
Guest- Guest
Jos bacim na mali balun često...Tommy Ramone wrote:Niče, jel igraš još ili si okačio kopačke o klin?fridrih_niche wrote:Za veliku većinu san Johan Cruyff sta se tiče baluna...
;)
Pogotovo liti, kad san igra po turnirima...
Pošaljem ti sliku na pp...
;)
Guest- Guest
Kad siđeš s vlaka na Glavnom kolodvoru pitaj svakog koga sretneš dali mu je Luka idol?bafalo wrote:sudeći prema ovom forumu je a za rl ne znam gdje da ih pitam kad su tribine uvijek prazneTommy Ramone wrote:bafalo wrote:isto kao što je dalmoš luka idol purgera. samo malim kopleksašima smetaju takve stvari i rade podjele između hrvata
Guest- Guest
Naravno da si ti glup ka kurac i ne razumiš ista sta ja napišem...scorpion wrote:Al najjače kako je lik skoro napisao kako su profi nogometaši glupi i neintelignetni. Nevjerojatno koliko je lik kontradiktoran sam sebi i piše kako mu kad odgovaramuckodjubre wrote:kakvu kurčevu inteligenciju pa vidi šukera i messija ker te jebo?
;)
Guest- Guest
evo sad ćuTommy Ramone wrote:Kad siđeš s vlaka na Glavnom kolodvoru pitaj svakog koga sretneš dali mu je Luka idol?bafalo wrote:sudeći prema ovom forumu je a za rl ne znam gdje da ih pitam kad su tribine uvijek prazneTommy Ramone wrote:bafalo wrote:isto kao što je dalmoš luka idol purgera. samo malim kopleksašima smetaju takve stvari i rade podjele između hrvata
fridrih_niche wrote:Jos bacim na mali balun često...Tommy Ramone wrote:Niče, jel igraš još ili si okačio kopačke o klin?fridrih_niche wrote:Za veliku većinu san Johan Cruyff sta se tiče baluna...
;)
;)
Ja pak samo veliki nogomet na prirodnoj travi preko godine i u zadnje vrijeme puno bicikl vozim. Mali nogomet samo zimi kad nema velikog.
Guest- Guest
Ti si zadnja osoba na forumu koja ima pravo nekome reći da je glup, morončinofridrih_niche wrote:Naravno da si ti glup ka kurac i ne razumiš ista sta ja napišem...
;)
Igram s ekipom koja aktivno pegla veliki balun, koji su odlični i u formi...Tommy Ramone wrote:fridrih_niche wrote:Jos bacim na mali balun često...Tommy Ramone wrote:Niče, jel igraš još ili si okačio kopačke o klin?fridrih_niche wrote:Za veliku većinu san Johan Cruyff sta se tiče baluna...
;)
;)
Ja pak samo veliki nogomet na prirodnoj travi preko godine i u zadnje vrijeme puno bicikl vozim. Mali nogomet samo zimi kad nema velikog.
Mogu puno trcat i znaju...
A ovo lito san igra s prijateljima s Brda, a jedan od njih je igra kvalifikacije za Ligu Prvaka protiv Newcastlea...
Naravno, ne u dresu Dinama...
:D
Posla san ti sliku na pp...
;)
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6