pitanje za ničea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
pitanje za ničea
koliko sekundi nakon utakmice bi ti trebalo da se pojaviš da je real izgubio a sad te nema
Niche je izgubija okladu i nema ga na forumu neko vrime, ako sam dobro pročita.bafalo wrote:koliko sekundi nakon utakmice bi ti trebalo da se pojaviš da je real izgubio a sad te nema
Guest- Guest
Re: pitanje za ničea
i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
kakav jadnik, boze dragi...
Guest- Guest
Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
napusi se kurca, gluperdo.
sa nicheom sam bolji ortak od 90% ljudi ovde, samo si ocigledno preglup da skontas zajebanciju i ironiju jer ti je jebeni forum sve na svetu.
rokni se indijancu glupi.
Guest- Guest
Jadničak s kim si ti dobar? Nisi ni sam s sobom toliko jadan, zato se ne izvlači sad po stoti put nego se ostavi čovjeka koji nije tu, koji ne dolazi i ne piše dok se ne vrati.Braća wrote:isključivi krivac wrote:Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
sa nicheom sam bolji ortak od 90% ljudi ovde, samo si ocigledno preglup da skontas zajebanciju i ironiju jer ti je jebeni forum sve na svetu.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Jadničak s kim si ti dobar? Nisi ni sam s sobom toliko jadan, zato se ne izvlači sad po stoti put nego se ostavi čovjeka koji nije tu, koji ne dolazi i ne piše dok se ne vrati.Braća wrote:isključivi krivac wrote:Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
sa nichetom, i mnogo bolji nego ti npr.
gluperdo glupa.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
tipično niško kopile, iza leđa je najjači, čim nekoga nema odma prozivke taman da te nema 1 dan, jadno je to kad dolazi od glavnoga štakora koji se u rupu zavuče čim zagusti, a to mu je specijalnost + drukanje
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:tipično niško kopile, iza leđa je najjači, čim nekoga nema odma prozivke taman da te nema 1 dan, jadno je to kad dolazi od glavnoga štakora koji se u rupu zavuče čim zagusti, a to mu je specijalnost + drukanje
iza ledja kada ti pridjem kevi i sestri i uzmem da zakivam, tada sam najjaci...
Guest- Guest
tako to rade grobariisključivi krivac wrote:Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
Guest- Guest
I onda je svizac...Braća wrote:isključivi krivac wrote:Jadničak s kim si ti dobar? Nisi ni sam s sobom toliko jadan, zato se ne izvlači sad po stoti put nego se ostavi čovjeka koji nije tu, koji ne dolazi i ne piše dok se ne vrati.Braća wrote:isključivi krivac wrote:Ajde jadniće, ofr iz niša ostavi se niche-a kad ga nema tu. Znam da si pička, ali opet tolika da napadaš nekog koji se ne može (tu na forumu) braniti?Braća wrote:i dalje kmeci na kanidjinom fejsu kako je messi ,,najveci svih vrimena''.
sa nichetom, i mnogo bolji nego ti npr.
gluperdo glupa.
Guest- Guest
Za razliku od tebe jadnika, ja ne spominjem i ne komentiram forumaše koji više nisu tuBraća wrote:Btw. Casperla te pozdravio-rekao je da baš želi da te upozna...
RESPECT
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Za razliku od tebe jadnika, ja ne spominjem i ne komentiram forumaše koji više nisu tuBraća wrote:Btw. Casperla te pozdravio-rekao je da baš želi da te upozna...
RESPECT
za razliku od mene, si glup ko kurac. jebo te pas u dupe...
Guest- Guest
Te svoje rituale i užitke sačuvaj za svoju selendruBraća wrote:isključivi krivac wrote:Za razliku od tebe jadnika, ja ne spominjem i ne komentiram forumaše koji više nisu tuBraća wrote:Btw. Casperla te pozdravio-rekao je da baš želi da te upozna...
RESPECT
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Te svoje rituale i užitke sačuvaj za svoju selendruBraća wrote:isključivi krivac wrote:Za razliku od tebe jadnika, ja ne spominjem i ne komentiram forumaše koji više nisu tuBraća wrote:Btw. Casperla te pozdravio-rekao je da baš želi da te upozna...
RESPECT
Ne moj ritual je da te karam u mozak svaki dan...
Guest- Guest
Braća wrote:isključivi krivac wrote:Te svoje rituale i užitke sačuvaj za svoju selendruBraća wrote:isključivi krivac wrote:Za razliku od tebe jadnika, ja ne spominjem i ne komentiram forumaše koji više nisu tuBraća wrote:Btw. Casperla te pozdravio-rekao je da baš želi da te upozna...
RESPECT
Ne moj ritual je da te karam u mozak svaki dan...
Mnogo si smešan. Puno te ker iskara u dupe pa ti počeo umišljati
Guest- Guest
krepaj kopile srpsko, malo previše si uzimaš za pravo ipak si ti jedno malo šiptarsko dotepensko đubre
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje za ničea?
» Pitanje za Ničea
» PITANJE ZA NIČEA
» Pitanje za ničea?
» Pitanje za ničea i ampera?
» Pitanje za Ničea
» PITANJE ZA NIČEA
» Pitanje za ničea?